![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Namerno sam naslovio temu imenom ovog dečka jer njegovo prezime privlači pažnju
![]() Uglavnom, ubeđen sam da vam je barem jednom na Youtube-u iskočio oglas pre videa koji ste krenuli da gledate. A barem jednom od vas kome je iskočio oglas, siguran sam da je taj oglas bio za Video Blog koji se zove Crash Course. U pitanju je edukativni Vblog i bavi se istorijskim pregledima i činjenicama (nekad i misterijama, zanimljivostima) vezanim za Ameriku. Recimo, koji je prvi rat koji je Amerika zvanično objavila, istorija Američkog tržišta i sl. Inspiraciju da pokrenem temu sam dobio zbog druge dve stvari. Prva. Džon Grin je pisac. Njegova knjiga The Fault in our Stars je bila bestseler NY Times-a 2012. godine u januaru (mada koje sve knjige nisu ![]() Druga. Džon Grin se ne bavi samo istorijom. Edukuje ljude i drugim temama. Jedna od njih je ovde sigurno popularna. Zdravstveno osiguranje. Pogledajte video: Why Are American Health Care Costs So High?
|
|||
|
|||
![]()
Ja evo upravo gledam Morgan Spurlock - The Inside Man (klikni). Npr. na Netflix-u imas brdo dokumentaraca, veoma poucnih. Kao i u svakoj Public Library (biblioteci).
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Oduzimanje Green Card-a | takecare | Agencije za prijavu | 6 | 08.05.2017 14:42 |
Green Card za porodicu | Zorzy88 | Stare teme | 3 | 07.02.2011 19:43 |
Green Card and SSN | Smith6000 | Stare teme | 1 | 17.02.2010 09:14 |
DV-2009 Green Card Lottery | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 03.10.2007 17:00 |
![]() |