![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 - Azurna lista selektovanih. » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ovde je azurna lista selektovanih za DV2012. Ukoliko znate nekoga bilo koga a da nije na listi recite da dodam.
Za ove gde ne znam drzavu bilo bi zgodno da se jave pa da dodam. Kliknite ovde za listu |
|
|||
|
|||
![]()
Izvucena sam 15 jula, broj sam 18 XXX, iz Srbije, eto da upotpunimo listu:-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala!!!
Ajmo prijavljujte se da poboljsamo listu ucesnika ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, bas lepo da je neko bio azuran u azuriranju liste....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Looooooooooolcina axaxaxax Jedina dobra strana je sto sam se od silnog azuriranja podsetio azurne obale pa navukao osmeh na lice od ranog jutra axaxax
|
||||
|
||||
![]()
lol svaka cast na listu... ja sam inace iz srbije ako hoces da dodas za drzavu da budemo kompletni
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ajde nije valjda da nas ima samo 20 na forumu od 820 selektovanih
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sretno svima! E da! I u HR 107 izvučenih!??!! Pa čovječe, gdje su ti ljudi, zašto nas se tako malo uključilo na forum... |
|
|||
|
|||
![]()
U HR ljudi citaju ovaj forum ali se malo na njega registriraju.
Nazalost, ljudi shvacaju ovu lutriju kao priliku da odu u USA na neko vrijeme pa ako ne uspiju naci posao onda se vrate i ne kane tamo ostati ili kada zbroje troskove ipak im je bolje biti tu i zivjeti kako zive jer ipak ulazimo u EU... I na kraju sve ostaje na rijecima..."...dobio sam zelenu kartu ali ovdje ce biti bolje..." i tako vec godinama... Cak se i moja frendica koja je dobila GC vratila... kaze.."lijepo je tamo ali ovdje je ekipa.." Inace ide onaj stari vic... Pita Petar Ivicu oce li u Raj ili Pakao. Kaze Ivica da bi prvo malo razgledao, i udje on u Raj i tamo sve lijepo, mirno. Udje on u Pakao i tamo ludnica, pijancevanje, zabave, razbijanja. I dodje on kod Petra i kaze:" Znas Petre, hvala ti na izboru ali ja bi u Pakao". Pita njega Petar sto mu nije bolje u Raju. Kaze mali Ivica:" Ma je, ali u Paklu je ekipa..." ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
jako malo komentara vezano za dokumente za drugu kovertu i za intervjue u ambasadi. mislim da dosta ljudi samo cita ono sto mu treba a ne shvaca da bi sa par svojih komentara nekome mozda pomogao. |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2012 Results | vrhunski | Prva koverta | 602 | 27.09.2011 19:21 |
DV2012 promenjena procedura - nema vise koverti? | kovacevs | Prva koverta | 65 | 07.07.2011 01:02 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
Lista pitanja koje namjeravam da pitam na intervjuu za posao | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 31.01.2008 16:47 |
![]() |