![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Napravio sam aplikaciju , nek ide zivot sada valjda ce i mene da posluzi sreca :D, Sretno svima da ste zivi i zdravi :D:bravo::woohoo::grin:
|
|
|
|||
|
|||
|
Lijep pozdrav svima,
Evo registrirao se samo da velim da sam se i ja prijavio jer zivot u Hrvatskoj te može samo dovest do ludila.... Sretno svima i nadam se da cemo popit jednu breko bare :beer: |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=kibos;25322]Dugo godina vec apliciram,ali posto sam prosle godine prvi put aplicirao kao ozenjen, imam jedno pitanje. Nasao sam u instrukcijama za 2013. godinu ovo:
"It is very important that you submit all required photographs. Your entry will be disqualified if you do not submit all the required photographs. Recent photographs of the following people must be submitted electronically with the E-DV entry form: You Your spouse Each unmarried child under 21 years of age at the time of your electronic entry, including all natural children as well as all legally adopted children and stepchildren, even if a child no longer resides with you or you do not intend for a child to immigrate under the DV program. Failure to submit the required photographs for your spouse and each child listed will result in an incomplete entry to the E-DV system. The entry will not be accepted and must be resubmitted." e sada mi nije jasno, do sada sam uvek stavljao samo svoju sliku, kako sada da nakacim i zeninu sliku???[/QUOTE] Kada izaberes opciju da si ozenjen na dnu prijave a ne kao do sada sto si stavljao da si sam, dobices i drugu stranicu da popunis i tu ces uneti zenine podatke i njenu sliku. |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala Jovke! Malo sam razmislio,pa sam se setio toga....hvala svakako
|
|
|
|||
|
|||
|
Sta sad pisem ako imam zavrsenu Visu poslovnu skolu? Tu nema diplome...
Primary school only University Degree High School, no degree Some Graduate Level Courses High School degree Master's Degree Vocational School Some Doctorate Level Courses Some University Courses Doctorate Degree HITNO!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Problem sa slikom...
Slikao sam se sa digitalnim foto aparatom,prebacio na komp. medjutim kad sam je smanjio u programu na 600x600 glava mi je izduzena.... neznam sta da radim,nesmijem staviti takvu sliku,iako sam provjeravao na validatoru,pise mi da je uredu... mogu li to ikako popravit |
|
|
|||
|
|||
|
I nakon prijave nikakve potvrde ne stizu na mail? Tj nigde nema potvrde, ovaj broj potvrde moram samo da prepisem (jer nemam instaliran stampac na laptopu) ??
I da li ovde iko odgovara ili svi samo postavljamo pitanja? :inluv: |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=daxterix;25333]Problem sa slikom...
Slikao sam se sa digitalnim foto aparatom,prebacio na komp. medjutim kad sam je smanjio u programu na 600x600 glava mi je izduzena.... neznam sta da radim,nesmijem staviti takvu sliku,iako sam provjeravao na validatoru,pise mi da je uredu... mogu li to ikako popravit[/QUOTE] koristi photoshop kad uslikas uradi crop image na 600x600px a ne rucno smanjivat cijelu sliku...... |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Tamara85;25334]I nakon prijave nikakve potvrde ne stizu na mail? Tj nigde nema potvrde, ovaj broj potvrde moram samo da prepisem (jer nemam instaliran stampac na laptopu) ??
I da li ovde iko odgovara ili svi samo postavljamo pitanja? :inluv:[/QUOTE] Ne dolazi potvrda, eventualno kasnije ako te odluce kontaktirati nesto, al prvo treba proc izvlacenje :) |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=tarantoo;25335]koristi photoshop kad uslikas uradi crop image na 600x600px a ne rucno smanjivat cijelu sliku......[/QU
hvala |
|
|