![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Prijavljeni smo po drugi put,tj.ja sam se prijavila suprug ide na moju prijavu kao lepak.
Nadamo se najboljem.
DV2013-"HAS NOT BEEN SELECTED" DV2014-prijava po drugi put 30.10.2012 DV2014-"HAS NOT BEEN SELECTED" DV2016-prijava po treći put 30.10.2014 DV2016-"HAS NOT BEEN SELECTED" ![]() ![]() ![]() DV2017-prijava po cetvrti put 02.11.2015 DV2017-"HAS NOT BEEN SELECTED" 04.05.2016 DV2018-prijava po peti put 30.10.2016 DV2018-"HAS NOT BEEN SELECTED" 04.05.2017 DV2019-prijava po seti put 28.10.2017
|
|
|
|||
|
|||
|
Moze li neko da mi obasni kako da unesem ovaj confirmation code? Meni je na pocetku pise 2014, a ovamo mi kaze da stavim 2012/2013 ali kad sve to stavim zajedno ima previse -__- Hitno je, ima li neko odgovor?
|
|
|
|||
|
|||
|
Koje godine si se prijavila??? Pretpostavljam ove, tako da ces rezultate moci da vidis, tj. proveris tek od maja
|
|
|
||||
|
||||
|
Ivana, ajde pa potrazi mesto gde ces postaviti pitanje. Ova tema je za uspesno prijavljene za DV-14...zaista mislim da tu ne treba da se o icemu raspravlja a ni da se postavljaju pitanja.
|
||||
|
||||
|
Opraštamo im što nas ne izvukoše ove godine. Što je bilo, bilo je. Ali...... sad .... budite drugari.
Ove godine malo menjamo taktiku. Juče sam se ja prijavila, muž će za par dana. Da se malo raštrkamo..... Ako bude po onoj narodnoj ''treća sreća'' za sledeće izvlačenje nema da nas maše
|
|
|
|||
|
|||
|
I mi smo u igri, prvi put
, samo da ne bude
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo, i ja se uspjesno prijavih, i to po prvi put. Od kad postala svjesna gdje i kako zivimo, Amerika je bila moj san... A koliko je ja volim, toliko je moje roditelji ne vole
Zato sam morala cekati punoljetstvo da bih sama pocela preduzimati potrebne mjere. Ne ocekujem mnogo od lutrije, ali ne gubim nista, u Americi imam rodjake i kad bi se desilo da me izvuku, mada se ne nadam previse, poslali bi mi garantno pismo i sve sto treba... Sa ili bez GC, 2014 u septembru planiram poceti koledz u Americi, i to najvjerovatnije criminal justice ili novinarstvo... Prvu godinu cu nekako platiti, a onda se nadam stipendiji! Ukoliko ne bude nista od GC do tada, nalazim nekoga da me zeni
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tebi mnogo hvala na ljubaznosti, i sreno
|
|
|
|||
|
|||
|
uspješno prijvaljena i ja i muž po prvi put a nadam se i zadnji...
|
![]() |
|
|