![]() |
|
|
|||||||
| ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
| ZelenaLutrija.com - O sajtu » Pohvale, predlozi, zalbe :p » Bitni linkovi | ||||
| Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E da ih jos neko placa pa da azuriraju redovno...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
DV-2014 - first application for GC ! ![]() DV-2014 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2015 - second application for GC ! ![]() DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2016 - third application for GC. Never give Up! |
|
|
|||
|
|||
|
A zar nije malo glupo pravilo sa 30 poruka za pp?
Kontam deo sa blokiranjem glupih pitanja od novih clanova, ali ja bih sad trebalo da spamujem po forumu da bih mogao nekoga da kontaktiram privatno... |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam ogromno znanje stekla čitajući iskustva onih koji su uspjeli.
Zato predlažem subforum "My American story" na kojem ljudi koji su otišli u US mogu poslati kompletnu priču/iskustvo o tome kako je zaživio njihov američki san: kako je prošao intervju, kako je prošao put, koliko para su nosili, kako je išlo sa SNN, kako su došli do posla...sve u retrospektivi. Moja ideja o subforumu "My American story" inspirisana je time što svaki sajt u US, Australiji, U.K. posvećen rođenju djeteta sadrži kutak gdje mame pošalju svoju priču kako su rađale kod kuće i slično, ...počeli trudovi oko 2 ujutro, pa pukao vodenjak u 6 h, .. koištene tehnike sporog disanja i samo-hipnoze,... pa onda izašla glavica........i mali se rodio nakon svih tih muka...happy end... tako da i druge majke znaju kako je sve to išlo , |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Zahvalio bih se adminu od srca! Ako ikada bude bilo prilike ima pice od mene.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ima li sanse da se ovo pravilo malo izmeni?
Hteo sam da kontaktiram dreamerns-a i ivkodrg-a privatnom porukom, ali nema sanse. Mislim,sve normalno, trebaju mi neke informacije, nisam nikakav spamer ili sl.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam uspela da posaljem poruku, a imala sam manje postova od tebe. Da li se pravilo izmenilo, ili me je zakacio neki bug, ne znam.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Minimalan broj poruka je uveden jer se dosta novih clanova registrovalo samo da bi mogli da posalju privatne poruke (zbog istog je dosta clanova uklonilo mogucnost kontakta putem privatnih poruka). |
|
|
|||
|
|||
|
Post u kojem govorim clanu primaocu da verovatno necu moci da mu posaljem pp bio je moj 18. po redu (a videh da je 30 minimum, jasno mi je zasto i ne bunim se). Vidi se i sad u statistikama, nista nije brisano.
Medjutim, poruka mu je uspesno stigla i uspesno mi je na nju odgovorio. Nije bio mejl u pitanju, nego pp. Ne znam sta se desilo, no htedoh reci benefactoru da proba.
|
![]() |
|
|