ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > ZelenaLutrija.com - O sajtu

ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu

ZelenaLutrija.com - O sajtu » Pohvale, predlozi, zalbe :p » Bitni linkovi
Donacije Partneri Novosti Bilten (newsletter) Zelena Lutrija

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 04.12.2012, 20:47
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreadnot Prikaz poruke
Ja bih zeleo da pohvalim samog sebe... ovo mi je okruglo 600. post. Nije nista znacano, cak ni vazno, ali mi je zapalo za oko, pa ko velim da obelezim jubilej...
E da ih jos neko placa pa da azuriraju redovno...
Reply With Quote
Staro 05.12.2012, 07:02
peja's Avatar
peja peja je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2012
US lokacija: u nekoj lepoj i finoj državi, kad me izvuku odlučiću ;)
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreadnot Prikaz poruke
Ja bih zeleo da pohvalim samog sebe... ovo mi je okruglo 600. post. Nije nista znacano, cak ni vazno, ali mi je zapalo za oko, pa ko velim da obelezim jubilej...
svaka čast dreadnot i puno hvala na informacijama koje pružaš i koje si pružio prethodnih 600 puta

DV-2015 - second application for GC !
DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED !

DV-2016 - third application for GC. Never give Up!
Reply With Quote
Staro 16.06.2013, 21:02
srfaman srfaman je offline
Član

Datum prijave: 16.06.2013
Nepromenjeno

A zar nije malo glupo pravilo sa 30 poruka za pp?

Kontam deo sa blokiranjem glupih pitanja od novih clanova, ali ja bih sad trebalo da spamujem po forumu da bih mogao nekoga da kontaktiram privatno...
Reply With Quote
Staro 17.06.2013, 17:54
ZukotheCat ZukotheCat je offline
Drug član

Datum prijave: 29.08.2012
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

Ja sam ogromno znanje stekla čitajući iskustva onih koji su uspjeli.
Zato predlažem subforum "My American story" na kojem ljudi koji su otišli u US mogu poslati kompletnu priču/iskustvo o tome kako je zaživio njihov američki san: kako je prošao intervju, kako je prošao put, koliko para su nosili, kako je išlo sa SNN, kako su došli do posla...sve u retrospektivi.

Moja ideja o subforumu "My American story" inspirisana je time što svaki sajt u US, Australiji, U.K. posvećen rođenju djeteta sadrži kutak gdje mame pošalju svoju priču kako su rađale kod kuće i slično, ...počeli trudovi oko 2 ujutro, pa pukao vodenjak u 6 h, .. koištene tehnike sporog disanja i samo-hipnoze,... pa onda izašla glavica........i mali se rodio nakon svih tih muka...happy end... tako da i druge majke znaju kako je sve to išlo

,
Reply With Quote
Staro 30.08.2013, 13:19
Susurin Susurin je offline
Drug član

Datum prijave: 10.02.2013
US lokacija: Arizona
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik srfaman Prikaz poruke
A zar nije malo glupo pravilo sa 30 poruka za pp?

Kontam deo sa blokiranjem glupih pitanja od novih clanova, ali ja bih sad trebalo da spamujem po forumu da bih mogao nekoga da kontaktiram privatno...
Slozio bih se sa tobom sto se tice pravila za PP. Niko nije ovde da bi spamovao vec da bi procitao tudja iskustva i postavio neko konkretno pitanje. Svi smo odrasli i sve nas koji smo ovde je muka naterala da promenimo sredinu ili da razmisljamo o tome. Ja sam hteo da se obratim clanu Aristotel na PP, ali ne mogu.
Reply With Quote
Staro 30.08.2013, 14:03
Susurin Susurin je offline
Drug član

Datum prijave: 10.02.2013
US lokacija: Arizona
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Zahvalio bih se adminu od srca! Ako ikada bude bilo prilike ima pice od mene.
Reply With Quote
Staro 06.11.2013, 20:06
benefactor78's Avatar
benefactor78 benefactor78 je offline
Drug član

Datum prijave: 28.10.2013
Nepromenjeno pravilo 30 poruka za PP

Ima li sanse da se ovo pravilo malo izmeni?
Hteo sam da kontaktiram dreamerns-a i ivkodrg-a privatnom porukom, ali nema sanse. Mislim,sve normalno, trebaju mi neke informacije, nisam nikakav spamer ili sl.
Reply With Quote
Staro 07.11.2013, 02:34
loreley loreley je offline
Drug član

Datum prijave: 04.09.2013
Nepromenjeno

Ja sam uspela da posaljem poruku, a imala sam manje postova od tebe. Da li se pravilo izmenilo, ili me je zakacio neki bug, ne znam.
Reply With Quote
Staro 07.11.2013, 04:42
SEEUSAIC SEEUSAIC je offline
Super Moderator

Datum prijave: 22.04.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik loreley Prikaz poruke
Ja sam uspela da posaljem poruku, a imala sam manje postova od tebe. Da li se pravilo izmenilo, ili me je zakacio neki bug, ne znam.
Nije se izmenilo pravilo, nije ni bio bug - moguce da je bio jedino email ili si vec imala dovoljan broj poruka. Takodje, onog trenutka kad se ima dovoljan broj postova, bez obzira na to sto moderatori obrisu neke od postova, privilegija slanja poruka ostaje.

Minimalan broj poruka je uveden jer se dosta novih clanova registrovalo samo da bi mogli da posalju privatne poruke (zbog istog je dosta clanova uklonilo mogucnost kontakta putem privatnih poruka).
Reply With Quote
Staro 07.11.2013, 09:14
loreley loreley je offline
Drug član

Datum prijave: 04.09.2013
Nepromenjeno

Post u kojem govorim clanu primaocu da verovatno necu moci da mu posaljem pp bio je moj 18. po redu (a videh da je 30 minimum, jasno mi je zasto i ne bunim se). Vidi se i sad u statistikama, nista nije brisano.
Medjutim, poruka mu je uspesno stigla i uspesno mi je na nju odgovorio. Nije bio mejl u pitanju, nego pp.
Ne znam sta se desilo, no htedoh reci benefactoru da proba.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja