![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Svaka čast na postu! Nema šta, izgleda da ipak imaju Gejdar! Koliko ja shvatam, ovaj prvi gay officer sa kojim si imao intervju te je u stvari provalio i sve što su kasnije radili je da su te pristisli kako bi nekako skupili dokaze da lažeš.
E sad priče radi, šta bi bilo da si rekao da se u Srbiji nikada nisi imao vezu sa nekim dečkom, da nikada nisi imao problem sa policijom, da nikada nisi ništa kačio na FB, sve iz straha zbog roditelja, komšija, drugova (bla, bla čitave sredine, odbacivanja, prezira, mržnje). Stigao si u USA, zemlju slobodnih, i dalje nemaš dečka, neko ti se sviđa.... Želiš da živiš životom kakvim ne možeš u Srbiji i tražiš azil.
|
||||
|
||||
![]()
Kakve veze ima aggrevated felony sa celom ovom pricom? Fino napisana prica, samo je meni malo tesko da je progutam, sorry.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nasa zvanicna optuznica je bila za "federal felony", a u optuzbi pise da nas terete za krsenje (doslovce prepisujem): "8 U.S.C. § 1101(a)(43)(c): an offense relating to obstruction of justice, perjury or subornation of perjury."
Mi nismo imali privatnog advokata, jer smo ostali dekintirani, pa smo razgovarali samo sa Public defenderom koji nam je rekao da na svakom imigracionom formularu koji smo popunjavali na kraju pise: "l declare under penalty of perjury (under the laws of the United States of America) that the foregoing is true and correct." Posto se ispostavilo da smo aplicirali na osnovu laznih podataka, to se tretira po gore navedenom zakonu kao federal felony ili aggravated felony. |
|
|||
|
|||
![]()
Greska u kucanju, treba da stoji: "8 U.S.C. § 1101(a)(43)(s)" - ja se izgleda prebacio na cirilicu
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
e sad čekajte ljudi. neke stvari meni, a verovatno i većini, nisu jasne.
znači ako je neko gay i želi da zatraži azil u USA. koja je procedura? podnesete zahtev za azil, taj officer uključi svoj gaydar i proveri dal ste gay. i šta bude? bude vam odobren status azila ili status izbeglice ili nešto treće? kad se tu dobije green card? negde sam pročitao posle godinu dana bi kao mogli da dobijete green card. a šta ćete u međuvremenu da radite? i čitao sam da se još do 2004. god. čekalo po 14 god u statusu izbleglice dok se nije dobio green card. a sad je kao 1 godina, al nije ni to tako lako. ide se po sudovima. pišem ovo jer se ovde krenulo pisati kako je to sve lako i ok. dobro što je Masinac napisao svoje iskustvo, jer se tu već krenulo pisati kako je ovo sve ovo lako i super.
|
||||
|
||||
![]()
Svi bi precicom
![]() Last edited by Magelan; 28.05.2013 at 07:00. Razlog: error |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
U, brate kolko vas je, sta je i ti bi sad u gejove, a? Ja mislio ti ces, brate, u Madjare al ovo valjda bolje, jak lobi, topla braca, ludnica, hahahahaaaa ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ovom legalizacijom ilegalnih i zatvaranjem vrata ljudima koji hoce legalno, sami ameri podsticu ilegalan nacin.
Upravo dokazuju da za svaki vid emigracije treba vremena, bilo ilegalni ili neki od legalnih. Kada ponestaju opcije za legalnu emigraciju, narod se okrece ilegalnoj podvesno znajuci da ce biti legalizovani kad tad, za 10 , za 20 , za 30 godina... Jeste, mogu biti i deportovani, ali ilegalno bar neke sanse imaju za razliku od legalnog. Pokusavajuci ilegalno mozes da postignes nesto u zivotu, glumeci legalu u Srbiji si osudjen na propast, a koliko vidimo glumeci legalu neces ni otici nigde iz Srbije. Sa svih strana stizu sjajne vesti i jos sjajnije poruke: "Zaobilazi zakon, isplatice ti se kad-tad" , "Nisi lud da budes legalan" , "Svaki vid izopacenosti je profitabilan i sve vise pozeljan" ... Kud ide ovaj svet... ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Placanje rezija za stan u Srbiji online iz Amerike | snowflake | Vaša strana | 3 | 28.04.2015 08:45 |
aplikacija iz amerike | ivavaso215 | Prijava na Lutriju | 5 | 07.09.2014 00:08 |
Sadrzaj druge koverte | xeg | Druga koverta | 24 | 11.03.2011 21:55 |
![]() |