![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
jeste, javili su se neki dobitnici...ni ja nisam izvucena...
|
|
|||
|
|||
![]()
Prijavljen 3 put(mislim da je tako) i .......sipaaak!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Suprug i ja takodje nista
![]() Sledeci put se prijavljujem sama, mozda mi je on maler, ako me izvuku taman da se razvedem i otkacim vise dosadu...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ti si show LOL,....ja prijavio sestru i njenu porodicu , prijatelje ,....cini mi se da cu Oktobru samo da popunim prijavu za sebe :-)
|
|
|||
|
|||
![]()
pozdrav svima,
* prijava 2012 nov. (devojka i ja) * 2013 maj. ona nista, ja dobio, ali mi je broj bio visok 48195, i naravno nisam doso do intervijua * prijava 2014 nov. (sada zena i ja) * 2015 maj. ja nista, ona dobila ima nizak broj 19000, tako da smo u sokirani ove godine smo dobili i cerkicu koja sad ima 3 ipo meseca, i iskreno se nadam da cemo sad dogurati do intervijua i svi u kompletu otici.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna koliko je ljudi iz BIH tacno dobilo??
Hvala na odgovorima i sretno svima koji su dobili, da se sto prije uklope u drustvo i pronadu sebi adekvatne poslove. |
|
|||
|
|||
![]()
Drugar iz Banja Luke kojeg sam prijavio je dobio. Relativno nizak broj 12XXX....
Prosle godine sa istog racunara sam prijavio curu svoju koja je dobila 14XXX. U januaru imala intervju, palimo za mjesec dana. p.s. Prodajem racunar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hahahhah... Kupujem odmah
![]() Cuvaj taj kompjuter, kontaktiracemo te svi novembra da nas prijavis ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima, evo i ja da se javim...izvucena sam ove godine
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
dv-2016.lista |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Lista sa statistikama opasnih-bezbednih lokacija u USA | Score | Lokacije u USA | 4 | 16.09.2014 20:31 |
Lista Dobitnika DV 2013 | Milosdv | Prva koverta | 0 | 04.05.2012 00:16 |
DV2012 - Azurna lista selektovanih. | vrhunski | Prva koverta | 135 | 26.04.2012 17:05 |
Broj prijavljenih za green card | neky | Stare teme | 8 | 11.09.2008 18:31 |
Lista pitanja koje namjeravam da pitam na intervjuu za posao | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 31.01.2008 16:47 |
![]() |