![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Izvlacenje ce biti ponovljeno 15.jula 2011. » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=mario;23410]Zdravo svim forumasima....
Ja samo da pitam da li znate do kada se salju ovi mejlovi sa CN-om(prijavio sam se 9. oktobra i jos nista)...? elem ja sam svoj CN sacuvao u stampanoj formi ali posto mi nikakav mejl nije stigao strahujem da sam mozda pogresno popunio prijavu (MAILING ADDRESS me najvise brine a inace stavio sam i e-mail, bar sam 90% siguran da jesam, i redovno proveravam ali nista)... Dakle jos jednom do kad mislite da ce slati mail sa CN-om, do kog datuma....?[/QUOTENebrini nista,taj mejl koji šalju nema nikakve veze sa izvlačenjem.....ti si sačuvao svoj CN to je dovoljno....uživaj i čekaj ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hjoooj meni je ta e-mail adresa totalno poznata, jer znam da sam imala jedan e-mail koji je pocinjao sa no-reply ali nisam sigurna da li ej to to bilo.
Jer inace sve iz spam foldera brisem. Da li postoji koja mogucnost da nekako vratim ili vidim mailove koje sam iz spam foldera izbrisala??? ...... hajd vazno je da imam svoj CN sacuvan. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
da, to je taj mail koji pocinje sa no reply. ako imas cn sacuvan onda ti nije ni potreban taj mail posto u njemu nista posebno i ne pise sto ovde ne mozes procitati.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nadam se da je to bas bio taj mail
hvala i sretno svima jos jednom ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
izvuceni smo 15.jula 2011. (provjerili na netu) ali nismo jos dobili koverte. kad stize prva koverta? trebamo li cekati da stigne ili printati i popuniti ovo s neta pa poslati nazad?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam Naja!
Otidji na web stranicu koja ti se nalazi u pismu, i tu ce ti pisati sta dalje: Popuniti SP 122 ( onaj koji je dobio lutriju), i DS230 za svakog clana porodice (suprug i djeca do 21. godine se tu racunaju) i po dvije slike za svakog (one 5x5 cm) Ako mogu pitati koji si broj (ne mora tacno, u hiljadama je dovoljno ![]() Od 2010 vise ne dolazi prva koverta na adresu, obavjestenje dobivas preko interneta sa CN /ali to si vec vidjela ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala. Novi smo u ovom, jer prijavio nas je neko drugi, sreca nas posluzila. Pa sad pojma nemamo sta i kako dalje
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nije problem Naja,
da, ovaj SP fali slovo D (DSP 122) ![]() Probajte formulare poslati ranije, obzirom da vam je broj dosta nizak, moj je 26XXX |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
druga koverta za dv 2011 | Bode | Druga koverta | 37 | 02.11.2010 00:17 |
Prva koverta dv 2011 | ljubilica | Prva koverta | 455 | 04.06.2010 16:09 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
![]() |