![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Videćemo u martu, aprilu da li je u pravu. U principu sve napisano na ovom sajtu deluje potpuno logično i ja se iskreno nadam da će tako i biti na kraju.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nadam se da je u pravu. Ove godine imaju problema i sa prijavama za DV2019.
Nadam se da će se narednih meseci povećati potražnja za web developerima. ![]() Da podgrejem nadu svima iz IT struke ![]()
|
|||
|
|||
![]()
stigao mi je poziv za intervju za 6. decembar. case number 1xxx. mora da se odlozi za februar. da li po vasem misljenju postoje neke sanse da se ne dobije viza tj da se ne stigne na red za vizu zbog odlaganja?
|
|
||||
|
||||
![]()
Probaj da ne odlažeš intervju. Ako već moraš da odložiš, potrudi se da imaš jako dobro opravdanje. Šteta bi bila da propustiš šansu
|
||||
|
||||
![]()
U februaru je, do sada, bilo jos dovoljno raspozivih viza. Nego, kako "planirate" da odlozite intervju?
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
pa da pozovem u ponedeljak ambasadu. ne znam kako drugacije?
|
|
||||
|
||||
![]()
Naravno da pozovete ambasadu, nego sam mislio na razlog za odlaganje. Nemojte misliti da je dovoljno da kazete ja zelim da odlozim i da ce Vam odmah to biti dozvoljeno. Tako bi svi mogli da pomeraju datume i nastao bi haos.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
na nekoj prezentaciji americke ambasade o lutriji su rekli da je prosle godine tih viza bilo do avgusta. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam u slicnoj situaciji. Upisao sam cetvrtu godinu fakulteta i ostace mi samo zadnji semestar, ali ono ipak mislim da mi je bolje da prvi put odem 6 meseci da odmorim od fakulteta i ostalog pa kad se vratim da resim ostatak
|
|
||||
|
||||
![]()
Ukoliko to materijalne mogucnosti dozvoljavaju, ja bih svakome ko je u toj situaciji predlozio da otputuje na desetak dana (mesac, dva) u US, da aktivira GC i da se vrati nazad dok ne zavrsi obaveze koje ima. To vam je 6 meseci od lekarskog + 10 dana/mesac/dva + posle jos bar 6 meseci dok se ne vratite za USA, naravno, vodeci racuna o tome da se n3 zadrzavate previse u zemlji iz koje dolazite i time zloupotrebljavate status US rezidenta.
|
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|
![]() |