ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Uputstva za dobitnike

Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize.

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 25.10.2017, 23:36
Makica@'s Avatar
Makica@ Makica@ je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.06.2017
US lokacija: Boston,MA
YU lokacija: Srbija
Smile

Pozdrav svima,jedan mali 'update' ako smem Pisala sam KCC centru,i postavila pitanje okvirno kada ce nam biti intervju,i evo sta su mi odgovorili na email :

'Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2018 program will begin in October 2017 and conclude on September 30, 2018. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov.

Interviews for the DV 2018 program will begin in October 2017 and will conclude on September 30, 2018. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Interviews are scheduled numerically according to assigned case numbers which have completed processing. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. You may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.'

Tako da nema razloga za strah,po ovome su Ds obradjeni do nekog broja.Tako da mislim da nema razloga da brinemo i svi cemo doci na red,samo pratimo Buletin kako su mi napisali na mailu
Ps.-ako nisam ovo smela da napisem molim admine da mi obrisu post

Veliki Pozdrav
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
Reply With Quote
Staro 26.10.2017, 14:57
ljubicica87 ljubicica87 je offline
Član

Datum prijave: 03.05.2017
US lokacija: Seattle, WA
YU lokacija: SARAJEVO
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Makica@ Prikaz poruke
Pozdrav svima,jedan mali 'update' ako smem Pisala sam KCC centru,i postavila pitanje okvirno kada ce nam biti intervju,i evo sta su mi odgovorili na email :

'Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2018 program will begin in October 2017 and conclude on September 30, 2018. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov.

Interviews for the DV 2018 program will begin in October 2017 and will conclude on September 30, 2018. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Interviews are scheduled numerically according to assigned case numbers which have completed processing. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. You may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.'

Tako da nema razloga za strah,po ovome su Ds obradjeni do nekog broja.Tako da mislim da nema razloga da brinemo i svi cemo doci na red,samo pratimo Buletin kako su mi napisali na mailu
Ps.-ako nisam ovo smela da napisem molim admine da mi obrisu post

Veliki Pozdrav
Odlicno, hvala, malo informacija iz prve ruke nam je svima dobro doslo
Reply With Quote
Staro 26.10.2017, 17:50
Svenson's Avatar
Svenson Svenson je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 05.05.2017
US lokacija: Houston, TX
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Hvala Makica@ Puno nam znači ovo. Smanjuje nam nervozu dok čekamo
Staro 30.10.2017, 09:03
vojkaninho vojkaninho je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2017
YU lokacija: Pancevo
Nepromenjeno

iz kog razloga obradjuju mesecno znacajno manje apliakcija neko prosle godine?
Reply With Quote
Staro 31.10.2017, 18:43
Makica@'s Avatar
Pravi "Amer"

Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ljubicica87 Prikaz poruke
Odlicno, hvala, malo informacija iz prve ruke nam je svima dobro doslo
Da malo 'ublazimo nervozu dok cekamo'
sto bi rekao Svenson
Znaci sve je ok,samo pratimo Buletin
Reply With Quote
Staro 31.10.2017, 18:47
Makica@'s Avatar
Pravi "Amer"

Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vojkaninho Prikaz poruke
iz kog razloga obradjuju mesecno znacajno manje apliakcija neko prosle godine?
Procitajte tekst

http://britsimonsays.com/change-ds260-processing/

Objasnjeno je Pozdrav
Reply With Quote
Staro 01.11.2017, 14:40
Simke Simke je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2017
Nepromenjeno

Tramp ponovo ‘izdivljao’ posle jucerasnjeg masakra na Menhetnu.. Izjavio da teroristi dolaze preko programa za zelenu lutriju i da ce tome stati na put..
Reply With Quote
Staro 01.11.2017, 16:18
vojkaninho vojkaninho je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2017
YU lokacija: Pancevo
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Simke Prikaz poruke
Tramp ponovo ‘izdivljao’ posle jucerasnjeg masakra na Menhetnu.. Izjavio da teroristi dolaze preko programa za zelenu lutriju i da ce tome stati na put..
Bilo je o tome reci i ranije ali ne mislim da je realno bar u narednih godinu-dve...
Reply With Quote
Staro 01.11.2017, 18:07
ikac89's Avatar
ikac89 ikac89 je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.10.2012
US lokacija: Chicago (Niles), IL
YU lokacija: Srb
Nepromenjeno

Citat:
AFP: Tramp ukida "lutriju za zelenu kartu"
Američki predsednik Donald Tramp je najavio da će ukinuti lutriju na kojoj stranci mogu da dobiju zelenu kartu za boravak u SAD, javlja AFP.

IZVOR: B92 SREDA, 1.11.2017. | 17:15

"Danas počinjem proces ukidanja programa lutrije. Tražiću od Kongresa da odmah krene da radi na tome da se to ukine. Taj program je delovao dobro, ali nije dobar i nije bio dobar, mi smo protiv toga. Želimo program koji se bazira na brakovima, da ljudi koji su u braku mogu da dođu ovde", rekao je Tramp.

Najava ovakve odluke je usledila pošto je utvrđeno da je muškarac koji je izvršio napad na Menhetnu u SAD stigao preko lutrije na kojoj je dobio zelenu kartu.
Evo vesti. Pitanje je, kada bi kojim slučajem doneli odluku o ukidanju lutrije, da li bi to bilo momentalno ili bi se završio proces za 2018. godinu. Baš bi bez veze bilo da prekinu na pola. Iskreno ne poznajem baš najbolje pravni tj. zakonodavni sistem u SAD, ali ne deluje mi logično da bi moglo tek tako da se prekine nešto.
Reply With Quote
Staro 01.11.2017, 20:48
Svenson's Avatar
Svenson Svenson je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 05.05.2017
US lokacija: Houston, TX
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Mislim da je gotovo sigurno da će okončati započete procese: DV2018 i DV2019
Odgovori

Tags