![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cestitam od Srca,i Srecno vam bilo ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav Forumu
ovim putem se zelim zahvaliti na svim informacijama koje sam ovdje nasao i koje su mi pomogle da se sto bolje spremim za novi zivot. Svakako bih preporucio svima da igraju Lutriju da je moguce dobiti SANSU ZA NOVI POCETAK.. Uglavnom mi letimo ovaj petak mislim da smo sve spremili pozdravljam jos jednom sve dobitnike i sretan nam novi zivot.... LP |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bliži se dan mog polaska, ali su se u medjuvremenu promenili i planovi
![]() Da li neko ima informaciju koja je procedura za promenu adrese i da li ću imati nekih problema (u smislu da objašnjavam zašto je došlo do promene i td.) ukoliko se samo pojavim u NY na aerodromu? Da li prilikom placanja fee-a (pre polaska) navedem adresu u NY, iako mi je u case-u prijavljena adresa u Čikagu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prilikom placanja takse, mislim da nigde ne unostite adresu na kojoj cete ziveti. S obzirom da cete biti na drugoj adresi od one koju ste ranije naveli, onda na aerodromu, kada sletite u US, obavezno recite CBP sluzbeniku kome i predajete potrebna dokumenta, da cete biti na drugoj adresi da bi Vam tu i stigla GC.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sad samo jos da bukiram kartu za pocetak avgusta haha. |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i mi da se javimo
![]() Pozeleneli smo. Pomerali smo intervju 2 puta zahvaljujuci ljubzanom gospodinu iz ambasade i stvarno je sve bilo maksimalno profesionalno. Intervju je bio bas lagan, nisu nas nista pitali za brak i za vezu, nikakve dokaze nismo morali da pokazujemo. Mozda zato sto imamo bebu od 6 meseci. Od dokumenata su nam uzeli samo osnovno, ostalo su vratili. Slike, pasose, maticna, drzavljanstvo, iz Suda uverenje. Sada ide onaj tezi deo. Snalazenje u USA ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Obavezno trazite da vam u avionu obezbede mesta gde se montira krevetac za bebu ispred vasih sedista, kako bi vam put prosao sto lakse.Umoricete se malo vise jer cete paziti i na dete.Trebalo bi i za bebu da dobijete kašice za obrok. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Znam da turkish i lufthanza imaju , verujem i ostale kompanije.Sad ima jedna caka, posto je sve biznis oni vam traze da napravite rezervaciju za ta sedista koja se placa do 48 h pred let, kad dodje 48 h pred pet onda je besplatna rezervacija.Ja sam zvao lufthanzu ranije i naravno bila je varijanta da ne garantuju da ce biti slobodna ta mesta, iz revolta nismo hteli da platimo i sacekali smo dan pred let i onda su nam besplatno uradili rezervaciju.Da li je to bilo pametno ili ne, isli smo logikom da bi nam morali obezbediti te pozicije kad vec naplacuju za tako malo dete.Svakako savetujem da ponesete neki udoban jastuk da mozete bebu da drzite i kod sebe malo jer se na tako dugom letu deca unervoze jer vec su veliki da bi da se mrdaju i puze i nije lako roditeljima jer samo gledaju da detetu bude sto lakse pa ce vas to iscrpeti ali samo napred i hrabro i bice to sve po planu.Kolica sa detetom vozite skroz do ulaska u a ion, tamo ih sklopite i date osoblju pa ih preuzmete kad izlazite iz aviona! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 764 | 25.05.2019 09:46 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |