![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Situacija se polako usajava, koliko mogu da primetim. Potpuno vas sve razumem jer sam se i sam tako osecao u ovo vreme prosle, prosle godine.
Medjutim nema mesta panici, jer vam prakticno nije ni bitna koverta (prva, velika bela). Od prosle sezone DV lutrije se status svakog prijavljenog moze proveriti na zvanicnom sajtu. Cak vam nije neophodna ni druga koverta, jer mozete dobiti informaciju o datumu razgovora u ambasadi putem e-maila. Mada moram da priznam da je lepo kada redovnom postom stignu te velike bele koverte. Ja sam izgleda malo staromodan pa vise volim papirnu od elektronske forme. Jos malo strpljenja.:no: Srecno !:grin: |
|
|
||||
|
||||
|
Dobro je i to sto se moze provjeriti na sajtu ali ovako je puno zanimljivije...svaki dan si u iscekivanju ..ono sretan si svaki dan samo kad se sjetis da je mozda taj dan onaj pravi..onaj kad stize kuverta....i tako dok vrijeme prolazis...mozgas sta bi kud bi kako....u slucaju da dobijes....prva stvar kad se ujutro ustanem je kava i ZELENA LUTRIJA da cujem nove vijesti price i td.:beer:...pis!
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=milena_ns;14666]Ne uopste nam nije do GC, nama je iskljucivo do hrane. :w00t: haha[/QUOTE]
Pa mi i ako budemo otisli u USA,imacemo po 300 kila vec posle godinu dana! Ahahahaha! :woohoo: |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=scum;14671]Evo i ja cu da se uchipim za tog vola... samo neka me izvuku... :)[/QUOTE]
Upotpunosti podrzavam ideju. I ja pratim ulog samo neka me izvuku :grin: |
|
|
||||
|
||||
|
Nemoj da mi manjkate od holesterola. I sa kim cu ja da delim troskove sledece godine?
|
|
|
|||
|
|||
|
@combe_bg
Ma i da imam celu tonu, ja se necu zaliti. :) @steelers Nadam se da sa mnom neces. :=V: Sledece godine ce mi trebati pare za avion, stan i ostale druge stvari u USA. :;D: |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=milena_ns;14683]@combe_bg
Ma i da imam celu tonu, ja se necu zaliti. :) @steelers Nadam se da sa mnom neces. :=V: Sledece godine ce mi trebati pare za avion, stan i ostale druge stvari u USA. :;D:[/QUOTE] Mislis,bolje ces da se uklopis? :lool: |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=pekka;14674]Situacija se polako usajava, koliko mogu da primetim. Potpuno vas sve razumem jer sam se i sam tako osecao u ovo vreme prosle, prosle godine.
Medjutim nema mesta panici, jer vam prakticno nije ni bitna koverta (prva, velika bela). Od prosle sezone DV lutrije se status svakog prijavljenog moze proveriti na zvanicnom sajtu. Cak vam nije neophodna ni druga koverta, jer mozete dobiti informaciju o datumu razgovora u ambasadi putem e-maila. Mada moram da priznam da je lepo kada redovnom postom stignu te velike bele koverte. Ja sam izgleda malo staromodan pa vise volim papirnu od elektronske forme. Jos malo strpljenja.:no: Srecno !:grin:[/QUOTE] Kako nije bitno prva koverta da li će da dođe na kućnu adresu?! Možda nije sa papirološke strane. Ali osnovni smisao je da nije svejedno kovertu dobiti 1.maja i provjeriti status o dobitku na netu 1.jula. Imaš dva mjeseca više za planiranje, skupljanje novca, organizaciju i kontakte u USA,... |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=chombe_bg;14685]Mislis,bolje ces da se uklopis? :lool:[/QUOTE]
E bas tako. :bravo: |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=lenhi;14691]Kako nije bitno prva koverta da li će da dođe na kućnu adresu?! Možda nije sa papirološke strane. Ali osnovni smisao je da nije svejedno kovertu dobiti 1.maja i provjeriti status o dobitku na netu 1.jula. Imaš dva mjeseca više za planiranje, skupljanje novca, organizaciju i kontakte u USA,...[/QUOTE]
Nije svejedno sto se tice tih stvari, ali kada toliko zelis da odes odavde, svejedno mi je dobila kovertu u aprilu ili da pogledam na sajtu 1. jula. Bitno je SAMO da me izvuku. :) Za sve postoji resenje, a za ovo cu da grebem ispod zemlje da ga pronadjem. |
|
|