![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - 2014 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Završili smo intervju, sve je prošlo glatko.
![]() Da ne ponavljam, iskustvo je pozitivno u svakom smislu. Osim što je konzul bio mladji čovek koji ne govori baš dobro srpski ali je sve vreme intervjua (od ukupno 8 minuta) imao mentora koji mu je pomagao u snalaženju , pa sam zaključila da je (stari) konzul na godišnjem odmoru... Od dokumenata smo nosili samo ono što piše na zvaničnom sajtu. Za mene kao dobitnika: sve ovo dole navedeno i obične fotokopije Pismo o zakazanom intervjuu i spajalicom zakačene 2 fotografije Izvod iz MKR Uverenje SUP Uverenje SUP Diplome (ja sam nosila diplome- srednje škole, više i fakulteta) Izvod iz MK Venčanih (samo kopiju, jer sam original stavila u suprugovu gomilu papira) Papir sa adresom u Americi. Za supruga sve isto osim diplome. Za decu samo izvod iz MKR, fotokopija i dve fotografije. Naravno pasoši i koverta koju smo dobili na lekarskom. Nisam predala, a imala sam u fascikli u rezervi, pismo podrške (affidavit) koje sam od rodjaka dobila i fotokopije svedočanstava srednje škole. Ako nekog zanimaju detalji pitajte. Pozdrav ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam Familly
![]() Danasnji dan je bio srecan za nas oboje, nadam se da ce svi naredni dani biti srecni svima koji cekaju. |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke od sveg srca za "familly" i Nikolaniko. Stvarno lepe vesti zelim vam sve najbolje u daljim planovima
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sad se vratih iz Novog Sada bio u DHL-u da podignem pasose pa citam lepe vesti neke je sa srecom svima koji su prosli i onima koji tek trebaju da idu na intervju.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima koji su dobili vize, ja, supruga i dete imamo zakazan intervju za 25.-i Avgust. Zanima me kao nosioca koja dokumenta treba da prevedem na engleski? Zvao sam ambasadu i ostavio pitanje telefonskoj sekretarici ali se niko nije javio nazad. Molim forumase kojima su vize odobrene da mi odgovore.
![]() familly, da li ste prevodili diplome, izvode iz knjige rodjenih, suda i mup-a? Last edited by Corpse Crusher; 05.08.2014 at 21:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Najbolje da slozis jedan kratak mail i da ih pitas. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zaboravila sam da kazem da smo izmedju ostalog nosili za supruga potvrdu o odsluzenju vojnog roka, to nisu ni pomirisali. Srecno ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Netreba prevod samo originali nama su tamo sve fotokopirali.Mene interesuje dali se placa jos nesto ja sam sad procitao u dokumentima koje sam preuzeo u DHL-u da se placa jos 165 dolara znali neko za cega se to placa i dali trbam to ranije uplatiti?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |