![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - 2014 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
To je taksa za izradu zelene karte. Prelistaj cak mislim da ima posebna tema, neki su placali odavde karticom.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.uscis.gov/sites/default/f.../Resources/How Do I Guides/F4en.pdf i ovde: http://www.uscis.gov/forms/uscis-immigrant-fee |
|
|||
|
|||
![]()
Cao familly, pre svega CESTITAM!
![]() ![]() Imam 2 nejasnoce, pa mi treba pomoc ![]() Prvo: U kom obliku je taj papir sa adresom u Americi? Da li je to nesto specijalno ili ste to vi bukvalno napisali rukom? Drugo: Citat:
Sta bi sve trebalo da stoji u tom mejlu, da mi kazes neki template ![]() HVALA PUNO! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Familly,
Cestitam, to su lepe vesti, zelim sve najlepse. Pozdrav, |
|
|||
|
|||
![]()
Ziponja,
Hvala na cestitkama ! Papir sa adresom je nista vise od obicnog papira sa adresom ![]() Afidavit je snimio u pdf-u i potpisao, tako da sam stampala u boji i dobila i potpis. S obzirom na to da pismo nisam predala ne mogu da garantujem da tako treba da izgleda. U gornjem levom uglu se pismo naslovi na ambasadu. Sledi pismo: To Whom It May Concern, I___________(ime i prezime) residing at ________(adresa) certify that: 1. I was born on ______(datum) in ______(mesto), Serbia. 2. I am a United States citizen and have resided in United States since 2002. 3. I am curently employed at the_______(ime firme) as a ________(naziv zanimanja). 4. This affidavit is executed on behalf of the following people: Pera Peric, Male, DOB 9-12-1976 Nada Peric, Fimale,...... 5. I am willing and able to receive, maintain and support the people named in item 4. If you have any questions or concerns, please do not hesistate to contact me. Sincerely, ___________(potpis) Janko Jankovic ______________(adresa) ______________(Email) ______________(telefon)
|
|||
|
|||
![]()
p.antic nadam se da cete i vi imati intervju bez obzira na trenutnu situaciju. Hvala na cestitkama !
|
|||
|
|||
![]()
Ziponja, izvinjavam se na nepreciznom objasnjenu - papir sa adresom je ustvari adresa rodjaka gde ce nam stici zelene karte......mislila sam da se to podrazumeva. Pozdrav
|
|||
|
|||
![]()
Samo da prijavim da sam ppravo podigao pasose sa vizama. Nije im trebalo puno, isprintali su vize za jedan dan, zvali me juce da dodjem danas da ih podignem.
Golgota cekanja je zavrsena, sada pocinje avantura ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
cestitam Nikolaniko !Nek je sa srecom! jel mozes da odvojis malo vremena i da napises svoje iskustvo oko ambasade !Hvala puno!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da se pohvalim da nam je danas stigao paket sa pasosima.
![]() Juce u 17h je predat DHL-u u Beogradu. Jutros u 9 sam dobila sms da dodjem po paket u Novom Sadu.
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |