![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Dodatno izvlacenje 22.10.2012 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
takodje vidim da si na ovom forumu vec bio, tako da ti je valjda vec nesto jasno.. lepo odes do naslovne stranice foruma..pa imas nasiroko i naveliko uputstvo kako se prijavljuje i na koju adresu...ako te mrzi evo izvoli link do prijave na lutriju https://www.dvlottery.state.gov/ a ako te i tu mrzi da pročitaš - lutrija tj prijava na istu traje do 4. novembra a uputstvo sa ovog foruma je na ovom linku http://www.zelenalutrija.com/prijava...u/uputstvo.php sve u svemu, srecno pa sta god da bude pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
muž i ja, treći put, ništa.
više sleće u maju svima. pozz ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Osim Eve, da li je još neko dobio u ovom 'drugom krugu'?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa dobro tu nema nista cudno,postoje dve mogucnosti.Jedna da je Eva bila izvucena u maju,ali tek sada je dobila elektronsku potvrdu,posto se i meni isto desilo imala sam napismeno da sam izvucena za 2010 godinu,ali na njihovom sajtu mi je stalno pisalo HAS NOT BEEN SELECTED,cak nekoliko meseci od kad sam saznala da sam izvucena.I drugo treba da uzmete u obzir da ne svako ko ucestvuje u lutriji je clan ovog foruma,pa tako ne mozete znati stvarni broj izvucenih kandidata iz bivsih YU prostora.Tako da cak i ako je ona bila izvucena tek sada u oktombru ne mora to da znaci da je jedina,mozda ima i drugih srecnika ali nisu clanovi ovog foruma
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da ja sam bila u onoj poslednjoj generaciji dobitnika,sto su dokumente slali postom,tako da sam u aprilu dobila pismo postom,da sam izvucena za 2010 godinu.Tada je proveravanje na internetu bilo moguce 1.jula,tako da sam ja vec bila pustila sve moje dokumente nazad u Kentaki,ali iz ciste radoznalosti sam htela da proverim i na njihovoj strani preko interneta da sam izvucena,kad ono HAS NOT BEEN SELECTED,tako da sam ja izpanicila,i naterala moju sestru koja je zivela u Americi da se javi u Kentaki.Oni su joj ljubazno odgovorili da je sve u redu,ali da se eto i to desava da dodje do greski na sajtu,zbog preopterecenosti sajta.Necu nikome da ulevam laznu nadu u vezi ponovnog izvlacenja,ali ipak vi sacuvajte svoje brojeve,nema od toga nikakve stete.Ja moj jos uvek cuvam,heheh
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
oprostite, nova sam na ovome forumu,
zanima me ako jedan bude izvucen za kartu, sto time tocno dobiva njegov partner? da li dobiva isto sto i ovaj koji je izvucen ili postoje neke restrikcije? |
|
|||
|
|||
![]()
Lola Galland,iako sam i ja relativno nov na forumu,negdhe oko 3 mjeseca,dajem si za pravo da ti kazem da si odgovor na takvo stupidno pitanje mogla naci na 101 strani ovog sajtaili foruma. A sto bi...lakse je svaki put postaviti usto pitanje,nego prelistati...mislim da je fer pitati ono sto ti nije jasno iako ima na forumu,i naravno ono o cemu se nije ranije pisalo
|
|
|||
|
|||
![]()
oprosti, al zbilja sam iscitavala, svugdje sam procitala mozete se vjencati ili vjencajte se, ali sta tocno ide, tj koja pravila i restrikcije se primjenjuju na partnera nigdje nisam naisla.. da li on dobiva istu stvar?! ako nije problem preusmjeri me slobodno.. no zbilja ne mogu naci..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Statistika DV Lutrije od 1995 - 2011 godine i oktobarsko izvlacenje :) | oskark | Vaša strana | 5 | 13.08.2012 02:34 |
Sretna vam 2012 | feanor997 | Vaša strana | 5 | 02.01.2012 16:24 |
Izvlacenje ce biti ponovljeno 15.jula 2011. | MrDax | Prva koverta | 97 | 25.07.2011 10:38 |
![]() |