![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
O ja bih rekla da nacina ima mnogo, samo su ti nacini dugi, sa dosta ulozenog i truda i vremena a najvise novca.
Brak je instant resenje u koje je sa licno ne bih upustala... Za to je javna tajna da kosta ~15000$, za te pare mozes lepo na fax, pa H1B, pa lagano... Em ulazes u sebe em imas cemu da se nadas...I nista nije ilegalno. |
|
|||
|
|||
![]()
Ili dosta truda, znoja i strpljenja sa malo novca. Ali ima nacina definitvno, nismo svi ovde preko lutrije...
|
|
|||
|
|||
![]()
A jel ima neka agancija u Srbiji koja radi Work and Travel a da uslov nije da studiras ili da si bio student?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ima ljudi koji su dobijali domove i jeli u menzi. I nisu bas bili na tatinoj i maminoj grbaci vec radili sta su znali i krpili se. I zavrsili u roku pa zaradjivali svoje pare. A ima nas i bez mama ili tata ili oboje.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne moze W&T ako nisi student, svejedno da li su osnovne, master... A dom i menzu direktno iz Srbije je maltene nemoguce dobiti, osim ako nije sportska stipendija u pitanju. Druga opcija je da se 4. godina srednje zavrsi u USA pa se odatle konkurise za neki koledz.
|
|
||||
|
||||
![]()
A kakav je to Internship program? Za svrsene studente strucna praksa? Za nekoga ko vec ima praksu usavrsavanje, ili sta vec?
|
|||
|
|||
![]()
Kako mogu da stupim u privatan kontakt sa tobom? Moj mail je popovdule at yahoo.com
|
|
|||
|
|||
![]()
Napisi pet poruka po mozes da pises privatne poruke. Ili dodaj yahoo.com na moj nadimak i eto me...
|
|
|||
|
|||
![]()
Te pare na racunu su najveci problem, jer vecina skola ima in-state i out-state tution, ponekad cak posebno i za international students......
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo za ove koji se raspitiju za upis na college za onaj kurs engleskog, radi dobijanja SSN-a, http://www.educationusa.info/financial-aid?view=134227
a ovo su vam cene kursa http://www.pmc.edu/course-dates-and-fees-2013 i ako sam pogresio u kacenju linkova, molim da mi moderatori ne zamere |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Placanje rezija za stan u Srbiji online iz Amerike | snowflake | Vaša strana | 3 | 28.04.2015 08:45 |
aplikacija iz amerike | ivavaso215 | Prijava na Lutriju | 5 | 07.09.2014 00:08 |
Sadrzaj druge koverte | xeg | Druga koverta | 24 | 11.03.2011 21:55 |
![]() |