![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV-2010_Prva _Koverta » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
hvala ti stize ljeto,
ali evo moje leto stize a ja se ne obradovah... mozda ako budu slali koverte u avgustu, septembru? zbilja, do kada ima sanse da se nadamo? kada je neki poslednji termin kada stizu prve koverte. a vidim vec su poceli visoki brojevi, te je nade sve manje... koliko vas ima iz Bg da ste dobili koverte i kada, napisite ljudi podatke da vidimo ko ste, odakle ste, i gde planirate da idete?! pozdrav svima... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Kad se dobije prva koverta u njoj pise da se papiri mogu poslati najkasnije do kraja jula (cini mi se)tako da ja kad sam slala u januaru bilo je "super rano i na vrijeme" ![]() Dragi nasi novi i stari forumasi koji cekate prvu kovertu zato nikako ne gubite nadu ali se ipak prijavite sad u oktobru kao sto sam se i ja prijavila prosli oktobar....ne smeta ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Meni je google isplata bila slucajno na zadrsci ali i pored toga od sanduceta, preko voznje liftom do otvaranja koverte je prosla citava vecnost ![]()
2010EU00012xxx 11.05.2009. poslata koverta iz Swe 09.06.2009. stigla na adresu u Srb 18.06.2009. prva koverta poslata u KCC 22.06.2009. koverta stigla u KCC __________________ 14.01.2010 GREENDAY - Wake Me Up When September Ends 28.04.2010 u LAu __________________ |
|
||||
|
||||
![]()
Molim Vas za pomoć. Popunjavam formulare preko kompjutera međutim na DSP 122 mi ne daje mogućnost pounjavanja (kucanja) reči. Da li neko zna o čemu se radi. Žurim da pošaljem dokumentaciju.....pa Vam kasnije pišem kad je koverta stigla, broj....i td.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ja koristim Foxit Reader za PDF dokumenta i on ima opciju Typewriter Tools, ti verovatno koristih Adobe Reader pa pogledaj da li ima neka slicna alatka. Pomocu nje mozes da pises po PDF dokumentu i da pomeras tekst gde ti odgovara. |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala na savetu, da koristim AR ali on nema tu opciju a glupo mi da ovaj formular pišem ručno a ostale sam lepo uneo na kompu, ili možda i nije glupo?! U svakom slučaju probaću da skinem taj program, mada mi je nejasno zašto su ovaj formular na neki način zaštitili. Pozdrav!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://uploading.com/files/MTXF99NU/...6-DOA.rar.html |
|
||||
|
||||
![]()
Najlepše ti hvala, sve sam uradio! Pozdrav!
|
|
|||
|
|||
![]()
U svoje vrijeme sam i ja imao slicnih/ istih problema s AR i rijesio sam ih na najprostiji nacin: sto sam mogao popuniti na racunaru- popunio sam. Onda sam to isprintao, dijelove koje nisam mogao popuniti sam dopisao (crnom hemijskom!
![]() Poenta je: sve sto radite neka bude bez panike i na kraju ce sve biti u redu!
Lokacija: BiH Case No: 2009EU00017XXX Prva koverta: 2.6.2008. Prva koverta poslana u KCC: 9.6.2008. Prva koverta stigla u KCC: 12.6.2008. Druga koverta: 6.2.2009. Intervju u Sarajevu zakazan za 27.3.2009. Ljekarski pregled obavljen 9.3.2009. Intervju obavljen i viza odobrena 26.3.2009. U USA od 25.9.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo, mi smo iz Nisa. Prva koverta nam je stigla 09.06.2009. Redni broj nam je XXXXXXXX19XXX. Sve pohvale za forum.
|
|
|
![]() |