ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Prva koverta

Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad?

Prva koverta » DV-2010_Prva _Koverta » Bitni linkovi
O prvoj koverti Formulari Korisne informacije Proverite prijavu Učlanite se

Thread Tools Display Modes
Staro 11.06.2009, 20:34
jelenche's Avatar
jelenche jelenche je offline
Drug član

Datum prijave: 10.03.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Red face

hvala ti stize ljeto,
ali evo moje leto stize a ja se ne obradovah...
mozda ako budu slali koverte u avgustu, septembru? zbilja, do kada ima sanse da se nadamo? kada je neki poslednji termin kada stizu prve koverte. a vidim vec su poceli visoki brojevi, te je nade sve manje...
koliko vas ima iz Bg da ste dobili koverte i kada, napisite ljudi podatke da vidimo ko ste, odakle ste, i gde planirate da idete?!
pozdrav svima...
Staro 12.06.2009, 07:31
Taji's Avatar
Taji Taji je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.01.2009
US lokacija: Greenville, SC
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jelenche Prikaz poruke
hvala ti stize ljeto,
ali evo moje leto stize a ja se ne obradovah...
mozda ako budu slali koverte u avgustu, septembru? zbilja, do kada ima sanse da se nadamo? kada je neki poslednji termin kada stizu prve koverte. a vidim vec su poceli visoki brojevi, te je nade sve manje...
koliko vas ima iz Bg da ste dobili koverte i kada, napisite ljudi podatke da vidimo ko ste, odakle ste, i gde planirate da idete?!
pozdrav svima...
Moja prva koverta je stigla tek u decembru prosle godine a sa tako visokim brojem DV2009 - 8xxx pa kad se nisam slagirala. Ko zna kuda je sve lutala a ni jednog pecata na njoj, nista samo u gornjem lievom ugu Kentaki adresa, ni datuma, ama bas nista. Popunila papire, poslala nazad i sve opet obavila na vrijeme (krajem januara). Sve zavrseno krajem aprila
Kad se dobije prva koverta u njoj pise da se papiri mogu poslati najkasnije do kraja jula (cini mi se)tako da ja kad sam slala u januaru bilo je "super rano i na vrijeme"
Dragi nasi novi i stari forumasi koji cekate prvu kovertu zato nikako ne gubite nadu ali se ipak prijavite sad u oktobru kao sto sam se i ja prijavila prosli oktobar....ne smeta
Staro 12.06.2009, 10:20
amilio amilio je offline
Drug član

Datum prijave: 12.06.2009
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Good Spirit Prikaz poruke
Dolazi keva kući i daje mi kovertu i ja vidim piše ono Malme Sweden i odseko se momentalono ... otvaram a ono stigo mi ček od googla sa parama za adsense ... e nikada se manje nisam obradovao parama ...
Koverta sa adsence cekom je maltene identicna kako ova za DV, i salje se sa iste adrese i isto pise u zaglavlju (Sweden) .... tako da treba zadrzati (obustaviti) google isplate u ovom periodu da se dzabe ne strecas ....

Meni je google isplata bila slucajno na zadrsci ali i pored toga od sanduceta, preko voznje liftom do otvaranja koverte je prosla citava vecnost
18.06.2009. prva koverta poslata u KCC
22.06.2009. koverta stigla u KCC
Staro 12.06.2009, 12:02
Ivan33's Avatar
Ivan33 Ivan33 je offline
Drug član

Datum prijave: 11.06.2009
US lokacija: LA, California
YU lokacija: Valjevo
Nepromenjeno DSP 122 Problem

Molim Vas za pomoć. Popunjavam formulare preko kompjutera međutim na DSP 122 mi ne daje mogućnost pounjavanja (kucanja) reči. Da li neko zna o čemu se radi. Žurim da pošaljem dokumentaciju.....pa Vam kasnije pišem kad je koverta stigla, broj....i td.
Staro 12.06.2009, 12:13
mitar's Avatar
mitar mitar je offline
Drug član

Datum prijave: 08.06.2009
US lokacija: New York City, NY
YU lokacija: Niš, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivan33 Prikaz poruke
Molim Vas za pomoć. Popunjavam formulare preko kompjutera međutim na DSP 122 mi ne daje mogućnost pounjavanja (kucanja) reči. Da li neko zna o čemu se radi. Žurim da pošaljem dokumentaciju.....pa Vam kasnije pišem kad je koverta stigla, broj....i td.
Polako, nemoj da zuris, ja sam moju poslao posle dva dana to jest juce.
Ja koristim Foxit Reader za PDF dokumenta i on ima opciju Typewriter Tools, ti verovatno koristih Adobe Reader pa pogledaj da li ima neka slicna alatka. Pomocu nje mozes da pises po PDF dokumentu i da pomeras tekst gde ti odgovara.
Staro 12.06.2009, 13:21
Ivan33's Avatar
Ivan33 Ivan33 je offline
Drug član

Nepromenjeno

Hvala na savetu, da koristim AR ali on nema tu opciju a glupo mi da ovaj formular pišem ručno a ostale sam lepo uneo na kompu, ili možda i nije glupo?! U svakom slučaju probaću da skinem taj program, mada mi je nejasno zašto su ovaj formular na neki način zaštitili. Pozdrav!
Staro 12.06.2009, 13:58
mitar's Avatar
mitar mitar je offline
Drug član

Datum prijave: 08.06.2009
US lokacija: New York City, NY
YU lokacija: Niš, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivan33 Prikaz poruke
Hvala na savetu, da koristim AR ali on nema tu opciju a glupo mi da ovaj formular pišem ručno a ostale sam lepo uneo na kompu, ili možda i nije glupo?! U svakom slučaju probaću da skinem taj program, mada mi je nejasno zašto su ovaj formular na neki način zaštitili. Pozdrav!
Ako oces da skines evo ti adresa:
http://uploading.com/files/MTXF99NU/...6-DOA.rar.html
Staro 12.06.2009, 16:05
Ivan33's Avatar
Ivan33 Ivan33 je offline
Drug član

Nepromenjeno

Najlepše ti hvala, sve sam uradio! Pozdrav!
Staro 12.06.2009, 16:19
Gringo Gringo je offline
Drug član

Datum prijave: 06.09.2008
Nepromenjeno

U svoje vrijeme sam i ja imao slicnih/ istih problema s AR i rijesio sam ih na najprostiji nacin: sto sam mogao popuniti na racunaru- popunio sam. Onda sam to isprintao, dijelove koje nisam mogao popuniti sam dopisao (crnom hemijskom! ), sve to tako popunjeno poslao i na kraju dobio GC.

Poenta je: sve sto radite neka bude bez panike i na kraju ce sve biti u redu!
Prva koverta poslana u KCC: 9.6.2008.
Prva koverta stigla u KCC: 12.6.2008.
Druga koverta: 6.2.2009.
Intervju u Sarajevu zakazan za 27.3.2009.
Ljekarski pregled obavljen 9.3.2009.

Intervju obavljen i viza odobrena 26.3.2009.

U USA od 25.9.2009.
Staro 12.06.2009, 17:03
vladana vladana je offline
Član

Nepromenjeno

Zdravo, mi smo iz Nisa. Prva koverta nam je stigla 09.06.2009. Redni broj nam je XXXXXXXX19XXX. Sve pohvale za forum.

Pravila pisanja