![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Joj meni joj!Da li se u prijavi trazi broj pasosa?Imam stari pasos koji sada ne vazi.Da li mogu da izvadim pasos nakon slanja prijave?Sada nemam vremena da izvadim biometrijski pasos.Joj meni joj.Da li ce mi propasti pokusaj ove godine?
|
|
||||
|
||||
![]()
Koliko sam ja vidjeo ne trazi se broj pasosa u prijavi ali mislim da ti pitanje nije bas na mjestu posto na glavnoj stranici -forum zelena lutrija- imas primjer prijave......trebas samo da prostudiras malo bolje! joj meni joj hehe
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=albertas;25108]Koliko sam ja vidjeo ne trazi se broj pasosa u prijavi ali mislim da ti pitanje nije bas na mjestu posto na glavnoj stranici -forum zelena lutrija- imas primjer prijave......trebas samo da prostudiras malo bolje! joj meni joj hehe[/QUOTE]
Neko kaze ovako neko onako.Ne znam ni da li da verujem svojim ocima kad nesto procitam!:))) |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=NinaLjuba;25110]Neko kaze ovako neko onako.Ne znam ni da li da verujem svojim ocima kad nesto procitam!:)))[/QUOTE]
[url]http://travel.state.gov/pdf/DV_2013_instructions.pdf[/url] Evo pa citaj. NIgdje se ne spominje nikakav broj pasosa. Prijateljski savjet: ne prijavljuj se na lutriju ako ne ZELIS da zivis u USA zastalno.
|
|||
|
|||
![]()
Hvala za link. I hvala za prijatreljski savet,ali nisam ja dokona domacica koja je naisla na ovaj forum,registrovala se i pocela da ispitujem i pretrazujem. Zelim isto sto i svako ovde.Pozdrav.
|
|
|||
|
|||
![]()
Izvini NinaLjuba, ona zadnja recenica je bila namijenjena Milenanesto, ne tebi. :)
/ njoj je prvo pitanje bilo kad dobije zk kad moze nazad kuci i sta bude kad odluci da opet hoce u us? /
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mikiSA;25114]Izvini NinaLjuba, ona zadnja recenica je bila namijenjena Milenanesto, ne tebi. :)
/ njoj je prvo pitanje bilo kad dobije zk kad moze nazad kuci i sta bude kad odluci da opet hoce u us? /[/QUOTE] Aha,aha..ok.Ali je zvucalo kao da je meni namenjeno.:)Ma nema veze.Pozdrav. |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav,
Slucajno sam juce naleteo na ovaj sajt (forum), listao cele noci ovaj forum, i video da je aplikacija uskoro i da mozda imam sanse i ja sa mojom porodicom. Setio se da u komsiluku ima par ljudi koji su dobili GC i otisli u Ameriku, a niko nije znao kako, povezao sam da su i oni mozda dobili na ovome. Ako bi neko od vas bio ljubazan da mi malo vise pojasni na pp ili ovde, kako sve ovo ide. Znaci: prvi uslov je da imam minimum 4g srednje skole. Ja imam Visu (VI-stepen). Popunim obrazac i cekam izvacenje... Najvise me interesuju par stvari: prvo, Moram li da imam nekoga u inostranstvu, ko bi mi obezbedio smestaj i posao, ili mogu i sam da se snalazim kad stignem (lupam, spavam na ulici, dok ne nadjem stan,...), ili se sprijateljim kasnije sa nekim ko je vec tamo i odavde sredim sve pre nego stignem... Moram li unapred da odaberem grad i drzavu u kojoj planiram da idem, ili mogu kasnije, ako prodjem prvi krug... Koliki nivo znanja Engleskog mi je poteban, i da li je potrebno da imam polozene zvanicne kurseve Engleskog - moj Engleski je slab u konverzaciji... I ono sto mi je bitno a nisam pitao Vrlo bih vam bio zahvalan, jer ne bih ni konkurisao, ako ne zadovoljam neki od uslova. Ozenjen sam i imam devojcicu od 2 godine. Hvala unapred :bravo: |
|
||||
|
||||
![]()
Ok. Provalio sam.
Jezik je manje vise bitan na sastancima u abasadi, ostalo moras da znas radi sebe. Moram da imam nekog tamo ko ce mi pomoci ili da imam u banci 10.000 usd, posto ja nemam nikog tamo, Sto ispada ovako: oko 2.000usd za prevod dok. med. preglede, viziranje i troskove do Bgd-a, jer sam iz Nisa, plus ako prodjem razgovor ovde, oko 1.500-1.700 usd za avio karte, jer smo troclana porodica, plus rentiranje stana unapred, jer je tako najbolje, i sve to AKO prodjemo lutriju!!! Mnogo nade, sa mnogo para, za malo srece u zivotu... Summa summarum: 2.000+1.500+troskovi+10.000 u banci i dodje oko 12.000-15.000 usd :wtf: ja da imam 10.000 jevreja, Amerika bi me videla samo kao turistu!!! Ja u glavi racunah, prodam auto (oko 5.000e) + troskovi. Ipak sa 5soma ne oze da se krene neki biznis ovde, ali sa 10-15 soma, bogami... Jos sam citao da su ljudi ovde davali otkaze u jakim firmama da bi ziveli Americki san... haha Moracu ja to malo bolje da razmislim (iako trenutno ne radim nigde), jer imam dvogodisnju devojcicu i ne isplati mi se toliko maltretiranja... |
|
||||
|
||||
![]()
Samo polako nije to nista tako crno- bijelo.....doobro moras razmisliti o svemu jos malo djete... imas jos vremena nemoj se samo bezveze prijavljivati ako ne planiras ici:nene:pozdrav
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |