ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 26.10.2012, 23:00
oki9 oki9 je offline
Drug član

Datum prijave: 03.10.2012
Nepromenjeno

znam da to pise, floskula *ne starije od 6 meseci* je odomaćena u našoj birokratiji i administraciji, svejedno...jasno je da bi fotka trebala da bude relativno skorija, ali ne verujem da odrubljuju glave, što bi se reklo, iako nije...
za proveru tih stvari (datum slike, tj digitalni imprint ili kako se već to zove) bi se trebali baš angažovati oko svakog aplikanta, a priznaćete to je skoro nemoguće...
Realnost je da ako te izvuku, ulaziš u proceduru gde su im bitnije druge stavke a ne starost fotografije, obzirom da ćeš skoriju doneti na sam intervju kada do toga dođe..a do tad...farbaj se, pusti kosu, bradu i nosi naočare..:)
Staro 26.10.2012, 23:07
Homer Simpson's Avatar
Homer Simpson Homer Simpson je offline
Drug član

Datum prijave: 19.10.2012
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

A s obzirom koliko je lako promeniti EXIF, tek onda postaje besmisleno insistiranje na <6 meseci...
Staro 27.10.2012, 10:58
Branki's Avatar
Branki Branki je offline
Član

Datum prijave: 12.09.2009
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Drugari, kad smo vec kod slike... hmmm.... bojim se da sam i ja u problemu... zadnji put sam se na lutriju prijavila 2009. pa tek sad 2012. (nemojte misliti da nisam ozbiljna u nameri da odem u USA, samo je tada izgledalo da ce me zivot odvuci na drugu stranu :inlove: ) enivej, totaaaaaalno sam zaboravila za to pravilo "6 meseci" i submit-ovala tu staru sliku iz 2009. :blink: hajde da pripisemo mojoj plavoj kosi tu glupost koju sam napravila... :1060: Mislim da je veoma lako da se provere sve moje i bilo cije aplikacije ako te izvuku... samo te izlistaju iz sistema, vide stare aplikacije, vide iste slike i cao dovidjenja... ne bih da malerisem ali mislim da bi ta glupost mogla da me kosta diskvalifikacije ako me izvuku.... Hvala bogu pa imam opciju "muz i njegova aplikacija" pa bar nije sve izgubljeno za ovu godinu.... :da: Nadam se da mozda i nisu toliko "strogi" ali ajde videcemo..... :woohoo:
Staro 27.10.2012, 19:29
dinoimigrant dinoimigrant je offline
Član

Datum prijave: 24.09.2012
YU lokacija: Tuzla
Nepromenjeno

Samo da Amri Huric kazem sudbonosno DA :grin: Nije prblem dogovoricemo se, svakako je sve lakse u dvoje, kamo srece da izvuku nekoga. Ne radi mi pp, ne znam sto, pa sam prinudjen da ovdje pisem :)
Staro 27.10.2012, 21:16
Amra Huric Amra Huric je offline
Drug član

Datum prijave: 05.09.2010
YU lokacija: Brcko/RS/BiH
Nepromenjeno

[QUOTE=dinoimigrant;33169]Samo da Amri Huric kazem sudbonosno DA :grin: Nije prblem dogovoricemo se, svakako je sve lakse u dvoje, kamo srece da izvuku nekoga. Ne radi mi pp, ne znam sto, pa sam prinudjen da ovdje pisem :)[/QUOTE]

dino tidji na svoj profil i u gornjoj lijevoj strani imas opciju kontrolna tabla, klikni na to i izlistat ce ti se sa lieve strane podesenja i opcie i idi na izmjeni opcije i imat ces da ukljucis privatne poruke, pa da razmjenimo e-mail ili fb, bilo bi mi drago...ipak dupla sansa je dupla sansa... pozz
Staro 27.10.2012, 21:43
milana85 milana85 je offline
Drug član

Datum prijave: 19.10.2012
US lokacija: Orlando/Florida
YU lokacija: Zrenjanin/Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku milana85
Nepromenjeno

ne mozes joj poslati pp jer nemas dovoljno postova za slanje privatnih poruku....al jos koji post pa ces moci,cini mi se 10 poruka
Staro 27.10.2012, 22:12
edinze edinze je offline
Stari vuk

Datum prijave: 14.09.2012
US lokacija: akobogda Las Vegas
YU lokacija: zenica
Nepromenjeno

Veeeliki pozzz svima,molim sve iskusne da mi se pojasni jedna stvar,iako ista vec negdje na forumu ima objasnjena,nisam bas skuzio....dakle radi se da moj konfirmacijski broj pocinje standardno 2014 a ostalo je kombinacija slova i brojeva,bez onog EU kako vidjam kod ljudi izvucenih. Napominjem da mi je nakon prijave receno uspjesna prijava... Sad me zanima dal se taj broj gdje ima to cuveno EU naknadno dobije,kako znam u slucaju izvlacenja da sam ja taj broj kad ga nisam ni dobio,odnosno moj konf.bbroj je bio bez toga. Eto ispetljah ja svadta nesto,pa ko je razumio,nek odgovori,malo sam u konfuziji.
Staro 27.10.2012, 22:29
BAXI's Avatar
BAXI BAXI je offline
Drug član

Datum prijave: 02.11.2011
US lokacija: BOSTON
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

[QUOTE=edinze;33178]Veeeliki pozzz svima,molim sve iskusne da mi se pojasni jedna stvar,iako ista vec negdje na forumu ima objasnjena,nisam bas skuzio....dakle radi se da moj konfirmacijski broj pocinje standardno 2014 a ostalo je kombinacija slova i brojeva,bez onog EU kako vidjam kod ljudi izvucenih. Napominjem da mi je nakon prijave receno uspjesna prijava... Sad me zanima dal se taj broj gdje ima to cuveno EU naknadno dobije,kako znam u slucaju izvlacenja da sam ja taj broj kad ga nisam ni dobio,odnosno moj konf.bbroj je bio bez toga. Eto ispetljah ja svadta nesto,pa ko je razumio,nek odgovori,malo sam u konfuziji.[/QUOTE]

Famozno EU se dobija samo ako budeš izvučen u maju, to što si dobio tokom prijave je potpuno OK, tako i treba.
Staro 27.10.2012, 22:48
edinze edinze je offline
Stari vuk

Datum prijave: 14.09.2012
US lokacija: akobogda Las Vegas
YU lokacija: zenica
Nepromenjeno

Baxi,hvala puno na razrjesenju "misterioznog slucaja EU", ne znas koje olaksanje
Staro 30.10.2012, 22:50
minimaxus minimaxus je offline
Drug član

Datum prijave: 29.10.2012
YU lokacija: Banja Luka, RS-BiH
Nepromenjeno

Prvi komentar na temu, prvi put se prijavio za lutriju :). Nije bilo tesko niti zbunjujuce. Srecno svima koji se prijavljuju! :;D:

Pravila pisanja