![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Da li moze da se posalje ista fotka kao i prosle godine? Moja je bila (521x521pix, 304x304dpi, 85kB) ..i sve je proslo OK!!!
Hvala. |
|
|
|||
|
|||
|
negde sam pročitao da ne može ista fotka kao prošle godine! takođe, slika ne sme biti starija od 6 meseci!
srećno
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=jegger;12687]Da li moze da se posalje ista fotka kao i prosle godine? Moja je bila (521x521pix, 304x304dpi, 85kB) ..i sve je proslo OK!!!
Hvala.[/QUOTE] [url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html[/url] ovdje možeš naći sve što te zanima. |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=American dream;12690][url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html[/url]
ovdje možeš naći sve što te zanima.[/QUOTE] aj nemoj pricati.. Ozbiljno??? a ja mislio ti imas nesto konkretnije... |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=jegger;12717]aj nemoj pricati.. Ozbiljno???
a ja mislio ti imas nesto konkretnije...[/QUOTE] neznam na koji način da ti odgovorim. u 2 posta na ovoj stranici, ove teme, ti piše koji su zahtjevi za sliku. ako ti nisi sposoban pročitati barem posljednju stranicu prije nego što postaviš takvo pitanje ja ti pomoći nemogu. mislio sam reko, možda mi čovjek ne vjeruje pa da ga uputim na službene instrukcije. :blink: nije mi jasno kako se netko može prijaviti na lutriju a da ne pročita službene upute prije nego se prijavi. da si pročitao onda bi znao da slika mora biti određenih karakteristika i da se sve van tih zahtjeva diskvalificira u startu. tako da i da si bio izvučen prošle godine (a moguće da i jesi) bio bi diskvalificiran jer ti slika ne zadovoljava njihove zahtjeve. :bravo: |
|
|
||||
|
||||
|
Na osnovu prethodnog posta, mogu samo da predpostavim da je jegger poslao prijavu a da nije validirao sliku. Dobio je confirmation number i sav srecan cekao rezultate ne znajuci da je diskvalifikovan. Ukoliko zeli i dalje da bude "pametan" i ne slusa instrukcije, neka mu, vise sanse za ostale koji ozbiljno pristupaju ovome.
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|
|||
|
|||
|
Za 'Sanjara' i "dreadnot-a'... ne znam koji deo ..'sve je proslo O.K' vam nije bio jasan?!?!?! al ajde da pojasnim: To je znacilo da je fotka prosla Validator, a ujedno je to bila i poruka za sve koji besumucno steluju, cropuju i seckaju fotke po zadatim normama.. Moje pitanje je bilo jasno i prosto a nadao sam se da ce se neko od ovih 'Starijih', koji je bio u istoj dilemi, naci da odgovori.. a ne neki klinac da me upucuje na opste instrukcije koje sam uzduz i popreko procesljao jos davno pre njega i u kojima naravno ne stoji odgovor na moje pitanje.. jedino je 'el magico' kao pravi stari vuk odgovorio nesto konkretno i to je sve sto je trebalo da znam.. hvala na tome a svima ostalima Srecno i sve najbolje.
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=jegger;12797]Za 'Sanjara' i "dreadnot-a'... ne znam koji deo ..'sve je proslo O.K' vam nije bio jasan?!?!?! al ajde da pojasnim: To je znacilo da je fotka prosla Validator, a ujedno je to bila i poruka za sve koji besumucno steluju, cropuju i seckaju fotke po zadatim normama.. Moje pitanje je bilo jasno i prosto a nadao sam se da ce se neko od ovih 'Starijih', koji je bio u istoj dilemi, naci da odgovori.. a ne neki klinac da me upucuje na opste instrukcije koje sam uzduz i popreko procesljao jos davno pre njega i u kojima naravno ne stoji odgovor na moje pitanje.. jedino je 'el magico' kao pravi stari vuk odgovorio nesto konkretno i to je sve sto je trebalo da znam.. hvala na tome a svima ostalima Srecno i sve najbolje.[/QUOTE]
Mislim da nema potrebe za takvim tonom ovde. A ako si uopste procitao instrukcije, mislim da ne bi postavljao vise nego glupa pitanja. Ako pise da mora biti 600x600 pixela, onda je to i pravilo, sto izmisljas nova. To sto je bilo nekad, vise ne vazi. Ti radi kako hoces, ali nemoj napadati ljude koji samo zele da pomognu. Slazem se sa dreadnot-om, vise srece za nas ostale. :wee: |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=jegger;12797]Za 'Sanjara' i "dreadnot-a'... ne znam koji deo ..'sve je proslo O.K' vam nije bio jasan?!?!?! al ajde da pojasnim: To je znacilo da je fotka prosla Validator, a ujedno je to bila i poruka za sve koji besumucno steluju, cropuju i seckaju fotke po zadatim normama.. Moje pitanje je bilo jasno i prosto a nadao sam se da ce se neko od ovih 'Starijih', koji je bio u istoj dilemi, naci da odgovori.. a ne neki klinac da me upucuje na opste instrukcije koje sam uzduz i popreko procesljao jos davno pre njega i u kojima naravno ne stoji odgovor na moje pitanje.. jedino je 'el magico' kao pravi stari vuk odgovorio nesto konkretno i to je sve sto je trebalo da znam.. hvala na tome a svima ostalima Srecno i sve najbolje.[/QUOTE]
auuu što si pametan. sigurno si ponosan na sebe jer imaš drugačiju sliku od nas idiota koji se "mučimo" da napravimo sliku onako kako ameri zahtjevaju. ajmo reći i da je slika prošla validator, (mada ti ne vjerujem isto kao što ti ne vjerujem da si pročitao upute uzduž i poprijeko jer je jasno navedeno koje karakteristike slika mora imati), nije mi jasno zašto netko uvijek treba izmišljati nešto novo. ljudi koji čitaju ovaj forum mogli bi pomisliti da je format slike nebitan. neznam ni zašto je bitno da si pročitao upute davno prije mene...ne mislim da si zato više vrijedan od mene a i čini mi se da si čitao krive upute. da li sam ja klinjo ili ne uopće ne vidim zašto je bitno. jedino ako se osjećaš inferiornim pred mlađima od tebe. ali za taj problem danas postoje mnoge ustanove gdje se može itekako dobro liječiti. nemam se namjere debatirati sa takvima kao što si ti niti ću više odgovarati na ovakve provokacije. |
|
|
||||
|
||||
|
Evo jedna stranica za slike za zelenu kartu.
Samo ubaciš svoju sliku centriraš i dobiješ sliku sa svim parametrima za aplikaciju (600x600, 300 dpi, 24 bit). [url]http://www.egreencardphoto.com/[/url]
|