![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Aaaaaaaaa sokovi? Ne znam, ja nisam odavde.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inace - Mars cokoladice: ako trazite one bele, one su discontinued pre 6 godina na zalost... i meni su bile omiljene ali je bila neka kerefeka oko njih...kao i oko apple cinnamon tost (njam njam).... ali sta da se radi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ostalo mi je ono nekako nedovoljno slatko... Mada ko zna na sta se sve moze naici...Npr lepi su i oni kolacici u Starbucks-u i tako
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Posto sam celu temu iscitala, sad se ne secam svih interesantnih postova i pitanja. Ali oko zacina, u Devon ulici, pored vec pominjanog Devon MArketa, ima zapadnije dosta velikih indijslih marketa, tu mogu da se nadju zacini (kari na primer) za smesne pare. Ili u meksickim prodavnicama, ili cak u 'World market', imaju deo mali za hranuiz uvoza i to je obicno skupolje malo, ali zacini nisu skupi, pogledajte.
Takodje kod njih ima lepih crnih cokolada ko voli sa cudnim ukusima (ljute tj sa nekim meksickim ljutim papricicama, i slane koje ja obozavam - imaju zrnca morske soli umesto na primer lesnika ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
I da dodam, Eurokrem, plazma keks, nas neki domaci dzem napolitanke, povremeno vegeta - sve to nalazim u lokalnoj prodavnici. Ali Devon Market ima veci izbor (nasa vina, suhomesnato, neki kao kajmak - to nisam probala, dzemove razne, neke sokove bugarske, domaci hleb (ko je na dijeti bolje da ne uzima), supe u kesicama, tomi majonez i neki nas u kesici, kiseli krastavcici, ajvar - ima i podravkin al je meni mnogo bolji makedonski domaci, kupus za sarmu itd itd, razne nase cokolade, nasa sam par puta i kinder jaja sa sve igrackicama unutra, a da i one male cokoladice zivotinjsko carstvo ako se neko seca toga... eurokrem je jeftiniji nego kod mene u kraju.
P.S. Htela sam da dodam u prethodni post ali je isteklo petnaest minuta. Ne znam jel na ovom forumu Ok pisati vise postova uzastopno. Nego ponele me emocije pa nisam mogla da se zaustavim u nabrajanju ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E, i ja koristim isti, i stvarno je dobar! Od silnog antiperspiranta mi se osusio pazuh... bacila se malo na citanje, i prosvetlila se. Moja preporuka: lavender & white tea. Ima ih i u Rite Aid-u.
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, ja mislim da ne mozete fulat sa CEVAPIMA!!! Cevap ovdje i cevap tamo----prva klasa!!!
![]() Valjda je tamo koji ZEMO otvorio koju BUREKDZINICU ili CEVAPARU.... hehhe Dobar tek! |
|
||||
|
||||
![]()
...ima ovde bureka i ćevap. Danas sam koji blok od mene video albanski burek. To moram da probam
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Prosurfah po cijelom forumu, al ne nadjoh.. da li se u USA pije striktno flasirana voda ili je i "cesmovaca" pitka?
Et, samo da znam sta me ceka.. hvala ![]() ![]()
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
![]() |
|
|
![]() |