![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Da se vratim na temu :) prebrojavanje za DV2011:
Prijavili smo se supruga i ja, dakle, još dve prijave iz Leskovca a sa nama bi išla i naša devojčica. Forum sam otkrio u novembru, a sada mu se, sa lepim danima, ponovo vraćam. Moj davnašnji cilj je emigracija u Australiju, ali to su muke Tantalove, pa smo sa suprugom rešili da okušamo sreću na lutriji, i kako su nam šanse udvostručene očekujem da će možda neko od nas i dobiti GC. [B]Isto želim i ostalim forumašima.[/B] srdačan pozdrav, Aleksandar |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=lenhi;14701]Ma care to je prevaziđena priča "šta bez koverte"! Onaj ko ne može pronaći tu informaciju na ovolikom forumu onda stvarno nemam riječi! Ali takvi će i dobiti, neinformisani, neupućeni, koji će doći u maju na forum kad dobiju koverte tj. kad počnu guglati i nalete na nas! Mi što čučimo na forumu, mali broj nas će dobiti!
Trebaju nam koverte što prije, čekam je od 2004. godine! :judge::nananana:[/QUOTE] E tu si 100% u pravu! Dobice je neko ko nema blage veze ni u sta se upustio a kamoli nesto vise.Neko koga je neko drugi prijavio ili nesto slicno!Tako to obicno ide...:no: |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Alex016;14717]Da se vratim na temu :) prebrojavanje za DV2011:
Prijavili smo se supruga i ja, dakle, još dve prijave iz Leskovca a sa nama bi išla i naša devojčica. Forum sam otkrio u novembru, a sada mu se, sa lepim danima, ponovo vraćam. Moj davnašnji cilj je emigracija u Australiju, ali to su muke Tantalove, pa smo sa suprugom rešili da okušamo sreću na lutriji, i kako su nam šanse udvostručene očekujem da će možda neko od nas i dobiti GC. [B]Isto želim i ostalim forumašima.[/B] srdačan pozdrav, Aleksandar[/QUOTE] Ma pusti temu,da se mi vratimo na onog vola... Xaxaxaxaxa!Sala,naravno...:;D: I mene bas zanima koliko ce njih,koji se ovde iole oglasavaju,da se pohvali da su napokon izvuceni :naughty: Pozdrav! |
|
|
|||
|
|||
|
Strpite se jos jedno mesec dana. Ja sam otvorio sezonu koverti prosle godine, a stigla mi je 12.05., i to sa veoma niskim brojem. Predpostavljam da do pocetka maja nece biti senzacija, a onda treba da krene lavina belih koverti.
Sada ce to, samo sto nije.:grin: |
|
|
||||
|
||||
|
Kamo srece da bude lavina!
|
|||
|
|||
|
Ma dobićemo nego šta, došao je trenutak za neki pomak u životu posle višegodišnjeg tapkanja!
Ovo je moj scenario. U februaru dobio kćerku na svoj rođendan, a 19. maja na ženin rođendan stiže koverta! he he al sam maštovit! :woohoo: |
|
|
|||
|
|||
|
Evo i pridoslica! Suprug i ja smo prijavili u novembru po drugi put! Nasi prijatelji su prvu kovertu dobili u aprilu 2006. i otputovali u februaru 2007. godine...sve je moguce...
|
|
|
|||
|
|||
|
cao drugari :)
evo slucajno naletih na ovaj forum.. svaka cast na ideji.. nego, vidim prijavljujete se za 2011?? nije mi jasno gde? zar nisu prijave tek u novembru i oktobru? ili vi mozda idete preko ovih agencija..? |
|
|
|||
|
|||
|
EDIT posta iznad:
malo sam zurio sa pitanjem, tek sam sad procesljao sajt i jasno mi je da ste se vi prijavili jos davno.. :D izvinjavam se na glupom pitanju.. :) pozdrav svima i zelim vam mnogo srece :) |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=lenhi;14730]Ma dobićemo nego šta, došao je trenutak za neki pomak u životu posle višegodišnjeg tapkanja!
Ovo je moj scenario. U februaru dobio kćerku na svoj rođendan, a 19. maja na ženin rođendan stiže koverta! he he al sam maštovit! :woohoo:[/QUOTE] Uopste nemoj da se iznenadis ako se sve zaista i desi kako zamisljas. Cudni su putevi Gospodnji, a lepe stvari (kao i ruzne) nikada ne dolaze same...
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|