![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Dv 2013 izvuceni maj-oktobar » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
OFF Podaci koji su obrisani mogu da se vrate samo vidi sa nekim ko se razume (ali stvarno) da ti to vrati. Možda je neko od vas dobio na lutriji...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Papiri poslati,ocekujem kovertu... Sad jos da padne svadbica,pa da odemo moja ljubav i ja ![]() Cestitam svim dobitnicima! |
|
|||
|
|||
![]()
100 godina slusam o lutriji, i ni jednom se nisam prijavila... To je ono Boze daj da dobijem na loto-u molim te, i kad Bog kaze pa uplati listic. Ali od ove godine sam odlucna, ovde za mlade nema nade, fakultetski obrazovani bili ili ne... Pa ko zna mozda me i izvuku prvi put
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima
![]() Evo da se i ja prikljucim ovoj grupi izvucenih prijavio sam se prvi put i eto posrecilo se ![]() Moram priznati da je osecaj biti izvucen na lutriji i dalje cudan... Informacije na forumu su bile od velike koristi i nadam se da ce forum i dalje nastaviti sa dobrim radom. Poslao sam papire za Kentaki pa da se nadamo da ce sve biti kako treba. Inace ja sam juzna pruga. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
................................. (predomislila sam se)
Last edited by shanzy; 20.05.2012 at 15:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Nastavlja se ista prica. Sve dobitnici koji su izvuceni iz prvog ucesca. Ocekujem jos bar 10 dobitnika na forumu tokom leta, i naravno da svi budu izvuceni iz prvog ucesca.
I glup covek moze da ukapira da ako je regularno ne mogu svi dobitnici biti oni sa prvim ucescem! |
|
|||
|
|||
![]()
Nista, kada si vec provalio zaveru ti im naskodi tako sto se vise neces prijavljivati.
|
|
|||
|
|||
![]()
Jaoooo, ma bilo sta, samo da odem odavde... Gledam na netu, raspitujem se, da na bilo koji nacin odem... Tu su agencije, ali sam zavrsila studiranje. Tako da ne znam sta cu, ali moram da resim taj problem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Posle rezultata izbora zelja za bekstvom iz Srbije se pojacava, bezimo ljudi dok jos mozemo
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
Nova prijava za DV-2013 od clana nedin | nedin | Stare teme | 5 | 20.10.2011 01:22 |
Iz kojeg puta ste izvuceni? | dragance | Prva koverta | 126 | 17.11.2010 14:46 |
Peti oktobar | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 06.10.2005 05:31 |
![]() |