![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crimen (lat), Criminal (eng) - a person who has committed a crime. (Merriam-Webster) Kriminal (srb) - sva ponasanja kojima su prekrsene krivicno-pravne norme, bez obzira na to da li su vinovnici poznati ili ne, da li je prema njima pokretan krivicni postupak i izrecene sankcije ili ne. (Fakultet politickih nauka, Univerzitet u Beogradu) |
|
|||
|
|||
![]()
Ma nije sija nego vrat. Jok i nije kriminalac ko god da krsi zakon svoje ili tudje drzave. Sta god da u njemu pisalo...
Cak i jataci su krivi za hajduke koje cuvaju. Evo pa proucite malo zakone vezane za to klikni, pogotovu CHAPTER 8 -- GENERAL PENALTY PROVISIONS ili npr klikni A ko se i dalje pravi Tosha pa ne razume reci "felony" i "felon" nek nabavi recnik. klikni |
|
|||
|
|||
![]()
NAjbolje je preko Work and Travel ali ako ima posle uslova da se ostane, Mozes da se upises na fax i da ti promene status vize. Ja bih tako ostao ako ima uslova, ne bi rizikovao na crno.Ako ima uslova i mogucnosti da u roku od # meseca studenstske vize ako ne go home
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam razmisljao da pocnem da treniram plivanje, i da u medjuvremenu postanem plivac ultramaratonac. Ukrcam se u neki prekookanski brod, i dok bude prolazio pored obale USA, jelte....svi znate sta sledi
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, nisam nasao temu vezanu za rad na brodu, pa cu ovde da postavim pitanje. Imam polozeno za porucnika unutrasnje plovidbe (rijecni saobracaj) i 3 godine iskustva. Nisam nikada igrao lutriju. Zanima me da li neko zna postoji li nacin da nadjem posao na nekom rijecnom brodu u USA i gdje mogu da saznam nesto vise o tome?
|
|
||||
|
||||
![]()
Koliko ja znam samo jedna clanica foruma i to prilicno neaktivna ima iskustva sa brodovima ali prekookeanskim.
Za pocetak uvek bi poslusao brata gugla sta on ima reci ![]() http://bit.ly/1chDDfZ
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Placanje rezija za stan u Srbiji online iz Amerike | snowflake | Vaša strana | 3 | 28.04.2015 08:45 |
aplikacija iz amerike | ivavaso215 | Prijava na Lutriju | 5 | 07.09.2014 00:08 |
Sadrzaj druge koverte | xeg | Druga koverta | 24 | 11.03.2011 21:55 |
![]() |