![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
valjda nisu toliko paranoichni da sam terorista ako samo pishe u propertizima da je slika napravljena u PS-u :/ :D
|
|||
|
|||
|
Pa dobro onda, evo poslao sam pa šta bude, bude. :naughty:
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=dare_ns;12939]valjda nisu toliko paranoichni da sam terorista ako samo pishe u propertizima da je slika napravljena u PS-u :/ :D[/QUOTE]
Pakistanski samoubica. :woohoo:
|
|||
|
|||
|
ja sam obradio sliku u fotosopu na 600*600 medjutim faca mi je malo izduena. validator mi je prihvatio tu sliku i ja sam aplicirao. sad neznam dali ce prihvatiti takvu sliku ili ce me diskvalifikovati? i pozadina mi nije bela vec svetlo narandzasta (kajsija) ali je jednobojna. nisam nigde procitao da treba da bude bela....sta vi mislite?
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=biohazard;13049]ja sam obradio sliku u fotosopu na 600*600 medjutim faca mi je malo izduena. validator mi je prihvatio tu sliku i ja sam aplicirao. sad neznam dali ce prihvatiti takvu sliku ili ce me diskvalifikovati? i pozadina mi nije bela vec svetlo narandzasta (kajsija) ali je jednobojna. nisam nigde procitao da treba da bude bela....sta vi mislite?[/QUOTE]
"Background o The person being photographed should be taken with the person in front of a [B]neutral, light-colored background[/B]. o Dark or patterned backgrounds are not acceptable." "Image Resolution and Dimensions: Minimum acceptable dimensions are 600 pixels (width) x 600 pixels (height). [B]Image pixel dimensions must be in a square aspect ratio (meaning the height must be equal to the width)"[/B]. ovo je citat s DV instructions. sad ti prosudi. radi slike ne vjerujem da bi te u startu mogli diskvalificirati jer neznaju da li imaš izduženu facu ili ne :grin: problem bi mogao biti na intervjuu ako dođeš do njega ali baš i ne vjerujem da će te tada rušiti. |
|
|
|||
|
|||
|
ma nemam ppojma... nije tamna i nije sarena pozadina... nego je narandzasta.. imam osecajda ce me izvuci... prosle godine mi je kum izvucen, pretprosle brat ...imam dva rodjena strica u americi koji su americki drzavljani 40 godina... jl moze nekako slika da se izmeni
Last edited by biohazard; 29.11.2009 at 12:06. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma ja bih izduzio lice! Sve za GC :grin: :1081:
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=biohazard;13049]ja sam obradio sliku u fotosopu na 600*600 medjutim faca mi je malo izduena. validator mi je prihvatio tu sliku i ja sam aplicirao. sad neznam dali ce prihvatiti takvu sliku ili ce me diskvalifikovati? i pozadina mi nije bela vec svetlo narandzasta (kajsija) ali je jednobojna. nisam nigde procitao da treba da bude bela....sta vi mislite?[/QUOTE]
Validator samo proverava da li je slika 600x600,tako da to ne znaci da je automatski slika u redu.Za pozadinu pise da treba da bude u nekoj svetloj boji,pa sad,ne znam kako se tu deklarise svetlo narandzasta...:blink: |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=chombe_bg;13055]Validator samo proverava da li je slika 600x600,tako da to ne znaci da je automatski slika u redu.Za pozadinu pise da treba da bude u nekoj svetloj boji,pa sad,ne znam kako se tu deklarise svetlo narandzasta...:blink:[/QUOTE]
Zašto svi spominju tu rezoluciju 600x600 kad fino piše da je to minimalna rezolucija dakle može i veća rezolucija samo da se ne pređe 240 KB i kvadratni oblik. |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=registracija3;13057]Zašto svi spominju tu rezoluciju 600x600 kad fino piše da je to minimalna rezolucija dakle može i veća rezolucija samo da se ne pređe 240 KB i kvadratni oblik.[/QUOTE]
Photo Check Response Photograph Response: * Your picture must be 600x600 pixels. Ovako izgleda njihov odgovor na neprihvatljivu fotografiju dimenzija 1776x1776, a da su svi ostali parametri zadovoljeni. Sa kojom si ti dimenzijom uspeo da prodjes photovalidator?
|