![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitike svima koji su izvuceni!!!
![]() ![]() ![]() Mene licno ceka 3. krug negde pocetkom oktobra. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jebi ga ja sam se bas razocarao,bio sam tako nesto siguran da cu 99,99% da budem izvucen od silne zelje da jenom za sva vremena od odavde gde su stvari i sanse za bolji zivot bolje ali sta je tu je idemo dalje i ne odustajemo nikako, od srca cestitam svima koji su izvuceni i sve najbolje na dalje.
|
|
|||
|
|||
![]()
Citajuci postove na forumu,vidim da je njih nekoliko izvuceno u parovima tj. obe osobe iz para su izvucene i koliko mi se cini to se ranije i nije tako cesto dogadjalo.
Moj drug je u cugu prijavio svoju devojku,brata i,naravno,sebe i svo troje su izvuceni sto mi uz prethodne primere govori da oni dobitnike izvlace u nekim nizovima tj da program koji to radi verovatno bira kandidate prema nekim zadatim vremenskim intervalima u kojima su kandidati prijavljivali.To je bar neko moje misljenje... ![]() Nije da se hvalim ali mislim da sam ih provalio svetski! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Moracu malo da smanjim dozivljaj sledece godine, vec sam trazio stanove, budala... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@highvoltage84, @ZeljkoUSA
Takođe... znam koje su mi šanse za dobitak, ali razočarenje dere dušu, pa jednostavno ne mogu da se mirim sa time da još 1 godinu moram da čekam (i ko zna još koliko). Ne znam koliko dugo mogu da živim sa "spremljenom putnom torbom" čekajući taj dan a da ne pošizim ![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Druze ta ti teorija pada u vodu, ja i decko smo jedno za drugim se prijavili i samo mene izvukli...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da ne to je prekršaj, a traže se krivična djela. Pa i tad ima šanse, moraš priložit Presudu itd .... Za saobraćajni prekršaj ne brini ;-)
|
|
|||
|
|||
![]()
jeeeeiiiiiii
![]() Jer sam već razmišljala da počinim harikiri, ako mi to ugrozi šanse. ajmeee.. na putu sam da dobijem zelenu kaaartuuuu!!! sve mi ovo zvuči pre dobro da bi bilo istinito... ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |