ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 26.09.2011, 13:04
Silvija29 Silvija29 je offline
Drug član

Datum prijave: 21.03.2011
Nepromenjeno

Pozdrav svim forumasima, planiram ove godine sa porodicom da aliciram, i ako nam se sreca osmehne da dobijemo, da li neko od vas zna hoce li moj suprug imati problem jer je 2004 deportovan iz Italije zbog falsifikovanja dokumenata i ima zabranu 10 godina?
Staro 26.09.2011, 14:53
Sacipko's Avatar
Sacipko Sacipko je offline
Drug član

Datum prijave: 22.09.2011
US lokacija: Najverovatnije Chicago IL
YU lokacija: Niš
Nepromenjeno

To je ono sto mi je trebalo. Znaci nije uslov da svi odemo od jednom!!!
To je vec druga prica i varijata. Nov sam i nagovestio sam da neznam tacno o cemu se radi. Ja mislio da moramo u isti dan overiti vize, naravno pod uslovom da budemo izvuceni i predje sve silne zavrzlame. :D
Staro 26.09.2011, 18:07
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Poooozdrav svima i evo mene opet sa vama...

Velika dobrodoslica novim clanovima i puno srece sa 2013-tom...Kako neko rece , cudno ali ovi koji prvi put apliciraju nekako su i najsretniji...U svakom slucaju prijavite se, i daBogda vas izvukli :bigkiss::bigkiss:

Stara raja, gdje ste? Zeljko, Vladana, jovke, evo jos par dana...

Nama drugi pokusaj akoBogda, oboje se prijavljujemo , s tim da smo obavili tehnicke detalje sa zakonske strane...

Puno srece svima :1072::1072::1072::1072:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 26.09.2011, 19:14
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Sacipko;25176]To je ono sto mi je trebalo. Znaci nije uslov da svi odemo od jednom!!!
To je vec druga prica i varijata. Nov sam i nagovestio sam da neznam tacno o cemu se radi. Ja mislio da moramo u isti dan overiti vize, naravno pod uslovom da budemo izvuceni i predje sve silne zavrzlame. :D[/QUOTE]

Ne znam sta tacno mislis pod <overiti vize>?! Onda kad vam zakazu razgovor u ambasadi tada ce izdati svima vize i moras ih tad platiti (819$ x broj clanova porodice), nema druge. Ali sve ostale troskove posle izdavanja viza (put, stan u USA,...) mogu biti umanjeni za ostale clanove porodice, jer bi samo isao ti za pocetak. Od trenutka izdavanja viza svi clanovi porodice moraju uci u roku od 6 mjeseci pa ti je zato chombe rekao da ako ti i to bude malo prvih 6 mjeseci, opet se vrate u Srbiju dok ne skupis jos love.
U svakom slucaju imas sigurno najmanje 6 mjeseci od trenutka kad te izvuku do razgovora u ambasadi da iskupis novac da platis vize, jer izvlacenje je u Maju a razgovori pocinju od Oktobra i to tek za one sa najmanjim brojem. Ako budes neki visok broj mozda ces imati i godinu dana od izvlacenja do razgovora i placanja viza.
Staro 26.09.2011, 20:33
Sacipko's Avatar
Sacipko Sacipko je offline
Drug član

Datum prijave: 22.09.2011
US lokacija: Najverovatnije Chicago IL
YU lokacija: Niš
Nepromenjeno

Od cega zavisi koji cemo broj dobiti?
Od datuma-satnice prijavljivanja? ili ide randum?
Recimo, ko aplicira 6 oktobra, recimo, 1000 npr, a ko aplicira, recimo, 5. novembra, 1500 (odnosno red bre vise)...
Staro 26.09.2011, 22:34
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=Isabelle;25177]Poooozdrav svima i evo mene opet sa vama...

Velika dobrodoslica novim clanovima i puno srece sa 2013-tom...Kako neko rece , cudno ali ovi koji prvi put apliciraju nekako su i najsretniji...U svakom slucaju prijavite se, i daBogda vas izvukli :bigkiss::bigkiss:

Stara raja, gdje ste? Zeljko, Vladana, jovke, evo jos par dana...

Nama drugi pokusaj akoBogda, oboje se prijavljujemo , s tim da smo obavili tehnicke detalje sa zakonske strane...

Puno srece svima :1072::1072::1072::1072:[/QUOTE]

Tu smo, tu smo... Malo da prodju ove price oko prijave pa eto nas opet :bravo:

Naravno da igramo i cekamoooo... Pozdrav i puno srece "starim" kao i novim clanovima, nema tu neke razlika :1081:
Staro 26.09.2011, 22:36
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
Nepromenjeno

[QUOTE=Sacipko;25179]Od cega zavisi koji cemo broj dobiti?
Od datuma-satnice prijavljivanja? ili ide randum?
Recimo, ko aplicira 6 oktobra, recimo, 1000 npr, a ko aplicira, recimo, 5. novembra, 1500 (odnosno red bre vise)...[/QUOTE]

Ne postoji pravilo na osnovu koga ti odrede broj. Ukoliko te izzuku, odrete ti broj koji ti odredjuje datum intervjua. Datum, cas prijave nema veze sa tim. Totalno [I]random[/I], osim za 2012 :no:
Staro 27.09.2011, 17:13
chombe_bg chombe_bg je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2009
YU lokacija: Beograd,Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=Sacipko;25176]To je ono sto mi je trebalo. Znaci nije uslov da svi odemo od jednom!!!
To je vec druga prica i varijata. Nov sam i nagovestio sam da neznam tacno o cemu se radi. Ja mislio da moramo u isti dan overiti vize, naravno pod uslovom da budemo izvuceni i predje sve silne zavrzlame. :D[/QUOTE]

Samo da znas da tu postoji jedna zackoljica a zaboravio sam da ti je pomenem!
Nisam 100% siguran ali mislim da ostala lica koja su dobila vizu moraju u pratnji nosioca da udju u Ameriku tj sa onim clanom porodice koji je u stvari izvucen na lutriji.
Ti se lepo uskoro prijavi i nemoj mnogo da mozgas jer do izvlacenja ima dosta vremena,a do tad lepo sedi i procesljaj ceo forum i naci ces sigurno odgovore na sva pitanja...
Staro 27.09.2011, 17:43
mario mario je offline
Član

Datum prijave: 01.05.2011
US lokacija: Nameravam da zivim u IL
YU lokacija: Zivim u Beogradu
Nepromenjeno

Zdravo forumasi....prijavljivanje je uskoro i samo me jedna stvar buni...iako znam da se sve elektrononizovalo ipak zelim da cujem vas savet kako popuniti polja za 8 pitanje.

[COLOR="Red"]8a.in care of
8b.Address Line 1
8c.Address Line 2
8d.City/Town
8e.District/Country/Province/State
8f.Postal Code/
8g.Country[/COLOR]

Ako sam Ja Pera Petrovic a nisam i mi u pasosu stoj u polje adrese Beograd, Vozdovac Somatovacka 2a stan 7 sta ja tacno treba u ovom pitanju da odgovorim

da li bi moj odgovor trebao da glasi ovako

[COLOR="RoyalBlue"]8a.in care of Pera Petrovic
8b.Address Line 1 Somatovacka 2a
8c.Address Line 2 Apt (stan) 7
8d.City/Town Beograd
8e.District/Country/Province/State Serbia
8f.Postal Code/ 11000
8g.Country Serbia[/COLOR]
Staro 28.09.2011, 00:11
wolf wolf je offline
Drug član

Datum prijave: 18.12.2009
Nepromenjeno

Za Marija: [url]http://www.zelenalutrija.com/prijava-na-lutriju/uputstvo.php[/url]

Pravila pisanja