![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
eh ovako sad još jedno pitanje, pošto sam ja predao već ds formular da ja sam idem, al mi je pala na pamet ideja da se ženim iz koristi naravno
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vas post nije izbrisan kako bi se jos jednom pokazalo sta je moguci razlog za udaljavanje sa Foruma na mesec dana, potecijalno za stalno ukoliko se ovakvi postovi ponove. Hvala na razumevanju. Sup.Mod. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
EDIT: Sada sam video da je moderator vec odgovorio...
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Imam jedno pitanje, kada se popunjava ds obrazac, moras da se upise kod koga ides, ako sam dobro razumeo on ce da mi bude sponzor. Da li on mora da ima pasos, ili moze da zivi tamo i da je u procesu sticanja zelene karte?
I da li je kasno da se sada posalje ds obrazac? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cekaj dal je moguce da si imao celo leto da makar procitas forum i vidis sta te ceka u procesu,da si ostavio sve za sam kraj i da sad nemas pojma sta da radis. Zapeo si kod toliko puta objasnjenog pitanja. Ti ocigledno nisi ni mislio da ides u Usa, i prijavio si se eto onako. Na kraju si izvucen i samo za dzabe nekom ko zeli da pobegne odavde zauzeo mesto. Ne znam sta da ti kazem, bices jedan od onih koji ce nekako da ode tamo, bice 2 meseca "nece sw snaci" i vratiti se nazad i krenuti da buse i lutriju i Ameriku i nase ljide koje su otisli. P.s. Nikakav "sponzor" ti se ne trazi, niti je bitno koji je on faktor u Americi. Treba da te pustimo da kopas po forumu. To sto traze adresu gde ides u Usa je kako bi ti poslali SN i Gc. Mozes staviti sad u DS i adresu hotela u kom ces odsesti pa posle to na ulasku promeniti. |
|
|||
|
|||
![]()
Da li cu da budem jedan od onih koji ce da puste da probadne green card i uzeti nekom mesto ko hoce da pobegne odavde to je moj problem a ne tvoj ili bilo ciji drugi. Iscitao sam ceo forum kada sam izvucen ali su se izdesavale neke stvari u mom zivotu i ne mogu ici sada u USA. Za razliku od drugih koji su skontali da se ovde lose zivi i odjednom hoce da idu pa nisu dve godine izvuceni i kukaju kako nekom propadne green kard moja devojka i ja igramo vec 7 godina, tako da nemas prava da me prozivas!
Postavio sam ovo pitanje, jer sam odlucio da ipak posaljem ds obrazac i kada sam trazio od drugara adresu, rekao mi je da za svaki slucaj proverim jer kada je on prosle godine izvucen na lutriji i isao u USA morao je da upise sponzora pa je pisao nekog momka koji je tamo dobio njihov pasos, i to mi nije samo on rekao, nego jos jedan par koji su prosle godine otisli za USA. Tako da je moje pitanje na mestu, da li mi treba sponzor tamo koji je njihov drzavljanin ili ne? (posto ga nemam) Za adresu sam dobio odgovor da mogu sada da upisem pa promenim pri ulasku.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nisam poslao ranije DS jer sam cekao posao koji sam dobio , odlicni uslovi, dobro placen , normalno radno vreme, da ne pricam o odlicnom osiguranju koje me je najvise brinulo odlaskom u USA. Posto sam u isto vreme kada sam izvucen na lutriji zavrsio i evropski pasos, koji sam cekao da bi mogao da se zaposlim tamo gde sam zeleo.
Sada razmisljam da posaljem DS iskljucivo zbog devojke da moze da ode preko, jer hoce opet da ide da radi, pa da iskoristi priliku kada sam ja vec izvucen... Jer sam ja odlucio da ne idem, jer ovakav posao sto sam dobio se ne odbija.... A kao sto sam rekao sve sam procitao u maju , informisao sam se i bilo je samo pitanje da li cu da se zenim odma ili prvo da popunjavam DS, pa smo ostavili prvo zenidbu, ali uleteo i ovaj posao, tako da je 2 u 1 .... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Svedska je u pitanju. Znam kako ide za green card , preko 6 meseci treba biti u zemlji, ja cu uci u zemlju iskoristiti godisnji i izaci a devojka ce ostati pa ce pokupiti papire, usput cu popuniti onaj obrazan da mi produze povratak u zemlju pa ako odobre odobre, nikad se ne zna dal budem hteo preko, ako ne bar ce devojka imati dozvolu za rad i boravak.
Broj mi je oko 20hiljada. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kasno slanje DS260 | zanesena | Intervju (interview) - Ambasada | 9 | 15.09.2014 09:33 |
Popunjavanje 2012 DS-230 Online Formulara | jedan.od.nas | Uputstva za dobitnike | 108 | 05.04.2014 13:40 |
Formular I-864 | mvp977 | Prva koverta | 12 | 17.06.2009 05:07 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |