![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;18569]Ja kad kliknem jos uvijek isto, nije jos poslo kod nas??!! Ili nesto pogresno radim??[/QUOTE]
Pritisni refresh na browser-u, mozda ti strana dlazi iz cash-a a ne sa neta...i koristi internet explorer, ne firefox. A i ne moze da "ne podje kod vas" a ide kod mene...sve je, kind of, kod njih...
|
|||
|
|||
![]()
Ajjj evo ga sad radi, jel ovo pocetak boljeg zivota???
NIsta sad sam umorna da sta ne pogrijesim, ispunjavam sutra, pa javim..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Cek cek sad mi radi u Mozzili, jel onda mogu da nastavim u njoj, ili ipak Internet Explorer? I da li moze ovaj standard ili SSL? Ima li to neke veze specijalno?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;18571]Ajjj evo ga sad radi, jel ovo pocetak boljeg zivota???
NIsta sad sam umorna da sta ne pogrijesim, ispunjavam sutra, pa javim..[/QUOTE] Pazi kad budes pisala pol, da se ne zbunis kao nasa kolezinica...:rofl: SSL ti je secure connection, nije potrebno a i usporice te...nece raditi u firefoxu (mozili) nemoj da pocinjes, jel ces sve da izgubis pri popunjavanju, ako uopste dotle dodjes...
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Score;18574]Pazi kad budes pisala pol, da se ne zbunis kao nasa kolezinica...:rofl:
SSL ti je secure connection, nije potrebno a i usporice te...nece raditi u firefoxu (mozili) nemoj da pocinjes, jel ces sve da izgubis pri popunjavanju, ako uopste dotle dodjes...[/QUOTE] de ti samo zezaj heheh inace nisam toliki baksuz al eto desilo se....za sve postoji prvi put.....nadati se da me izvucu pa da to kako rijesimo hehehhe |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Amra;18575]de ti samo zezaj heheh inace nisam toliki baksuz al eto desilo se....za sve postoji prvi put.....nadati se da me izvucu pa da to kako rijesimo hehehhe[/QUOTE]
ma sala mala, a i zasluzila si, priznaj? Nema ljutis...
|
|||
|
|||
![]()
Ma znaaamm, sad sam citala sta je napisala, popravila mi jedan, bas sam se slatko ismijala- nek mi oprosti, ali evo provjerila sam, curica sam definitivno :grin::grin::grin::grin:
Onda Internet E.. :1072:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Score;18576]ma sala mala, a i zasluzila si, priznaj? Nema ljutis...[/QUOTE]
ma nisam zasluzila tu gresku ako na to mislis hehehe al sam zasluzila da me izvuku nakon ovoga bas..... hehehehhehe ma neljutim se, ma krivo mi na samu sebe kako mi je to tako ostalooooo... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;18577]Ma znaaamm, sad sam citala sta je napisala, popravila mi jedan, bas sam se slatko ismijala- nek mi oprosti, ali evo provjerila sam, curica sam definitivno :grin::grin::grin::grin:
Onda Internet E.. :1072:[/QUOTE] E, jel nemas neku sliku, cisto ono, da se konsultujemo...sigurno je sigurno? :==D:
|
|||
|
|||
![]()
Ops, meni opet kad kliknem izbaci onu stranicu kao prije nego sto je otvorena aplikacija. Prebacim ovaj link u Internet Explorer i pise mi Lottery starts soon!!
Wtf???
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neophodni uslovi za dobijanje H1B vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 5 | 27.12.2011 17:43 |
![]() |