ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Prva koverta

Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad?

Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi
O prvoj koverti Formulari Korisne informacije Proverite prijavu Učlanite se

Thread Tools Display Modes
Staro 03.05.2011, 13:26
JoMan JoMan je offline
Član

Datum prijave: 14.07.2009
Nepromenjeno

Tih prvih dana ima toliko puno prijava da izmedju dve prijave "za redom" ko zna koliko ih jos ima iz razlicitih delova sveta jer vam izmedju dve prijave treba barem par minuta... Odgovor izvucite sami.
Staro 03.05.2011, 13:47
neko neko je offline
Član

Datum prijave: 03.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle Prikaz poruke
Druze ta ti teorija pada u vodu, ja i decko smo jedno za drugim se prijavili i samo mene izvukli...
Vidi,ne kazem ja da je tako u 100% slucajeva i da je to jedini kriterijum po kome izvlace dobitnike ali ovo troje koje licno poznajem plus jos par primera sa foruma definitivno govore da je to jedan od nacina.Mozda se tvoj decko zalomio bas ispod te "crte" ili sta vec,ali ja i dalje mislim da je moja teorija validna...
Sta jos da kazem sem da ti cestitam i da polako pocnes da pravis planove za odlazak u US&A!
Staro 03.05.2011, 13:59
neko neko je offline
Član

Datum prijave: 03.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik JoMan Prikaz poruke
Tih prvih dana ima toliko puno prijava da izmedju dve prijave "za redom" ko zna koliko ih jos ima iz razlicitih delova sveta jer vam izmedju dve prijave treba barem par minuta... Odgovor izvucite sami.
Otkud znas da se prijave u bazi automatski ne sortiraju prema zemlji iz koje dolazis?Verovatno da je brze i lakse izvlaciti dobitnike sa tacno odredjenih mesta prema kvotama koje su unapred odredjene za te drzave nego da prebiraju iz svih prijava kojih bude nekoliko miliona...
Staro 03.05.2011, 14:08
JoMan JoMan je offline
Član

Datum prijave: 14.07.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik neko Prikaz poruke
Otkud znas da se prijave u bazi automatski ne sortiraju prema zemlji iz koje dolazis?Verovatno da je brze i lakse izvlaciti dobitnike sa tacno odredjenih mesta prema kvotama koje su unapred odredjene za te drzave nego da prebiraju iz svih prijava kojih bude nekoliko miliona...
Ukoliko bi iko provalio sistem, sve bi palo u vodu i bila bi bacena ozbiljna senka na citavu njihovu administraciju i "americki san" sto sumnjam da bi neko dozvolio za ovako "sitne" stvari. Ne odbacijem mogucnost da postoje neke finese sistema, ali ipak mislim da je random izbor osnovni kljuc! Treba obratiti paznju i na brojeve koje su parovi dobili. Npr razlika izmedju mene i devojke je 15k!!!
Staro 03.05.2011, 16:14
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Ne zamarajte se stvarima koje mi ''obicna buranija'' nikada necemo saznati..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 03.05.2011, 16:53
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Cao drugari!
Pratim forum vec vise od godinu dana ali se nisam registrovao do sada.
I ove godine nema nista od dobitka tako da se ceka Oktobar i nova prijava.
Iskrene cestitke svim srecnicima iz generacije DV-2012!
Staro 03.05.2011, 18:34
City Lights's Avatar
City Lights City Lights je offline
Drug član

Datum prijave: 06.10.2009
US lokacija: come what may
YU lokacija: Zagreb
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik neko Prikaz poruke
Ma sve bi se oni zamarali odabirom određenog intervala u prijavama, jednostavnije je izvući random brojeve. Mislim da je ovo slučajnost i da 2 primjera ne dokazuju nikakvu teoriju.
Možda i postoji neka kombinatorika između godina, bračnog stanja i stupnja obrazovanja koju oni koriste, no tko zna...
Bilo bi zanimljivo čuti o profilima naših prijatelja s foruma kojima je ovo 10+ pokušaj (tipa bračni status, stupanj obrazovanja, jesu li ikad odbijeni za turističku vizu itd). Iako su sve ovo samo teorije....vjerojatno je sve puka sreća.
Staro 03.05.2011, 18:40
zeleni068 zeleni068 je offline
Drug član

Datum prijave: 31.05.2010
YU lokacija: Smederevo
Nepromenjeno cestiteke!!!

Cestitam svim srecnicima koji su ove godine izvuceni!!!

Ja i supruga i posle 12-tog puta na zalost nista! Idemo dalje, nema predaje!!!
Staro 03.05.2011, 18:42
City Lights's Avatar
City Lights City Lights je offline
Drug član

Datum prijave: 06.10.2009
US lokacija: come what may
YU lokacija: Zagreb
Nepromenjeno

Hm, hm.. a možda ima tu nečega (2012):

http://forums.immigration.com/showth...as-a-SCAM-!!!&
Staro 03.05.2011, 18:43
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik City Lights Prikaz poruke
Ma sve bi se oni zamarali odabirom određenog intervala u prijavama, jednostavnije je izvući random brojeve. Mislim da je ovo slučajnost i da 2 primjera ne dokazuju nikakvu teoriju.
Možda i postoji neka kombinatorika između godina, bračnog stanja i stupnja obrazovanja koju oni koriste, no tko zna...
Bilo bi zanimljivo čuti o profilima naših prijatelja s foruma kojima je ovo 10+ pokušaj (tipa bračni status, stupanj obrazovanja, jesu li ikad odbijeni za turističku vizu itd). Iako su sve ovo samo teorije....vjerojatno je sve puka sreća.
10+ pokusaja...
Bio turisticki, nisam nikad bio odbijen za turisticku vizu. Po prijavi neozenjen, solo, u medjuvremenu dobio dete nakon prosle prijave. Visa skola, 31 god.

Pravila pisanja