![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav raja .... samo da javim da sam pozelenio hvala Bogu hehe :bravo:
Sad odoh slaviti, a kasnije postavljam detaljan post sa informacijama, za sve one koji idu na intervju za vizu u ambasadu u Sarajevo :;D: |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Adnan;27215]Pozdrav raja .... samo da javim da sam pozelenio hvala Bogu hehe :bravo:
Sad odoh slaviti, a kasnije postavljam detaljan post sa informacijama, za sve one koji idu na intervju za vizu u ambasadu u Sarajevo :;D:[/QUOTE] CESTITAM drug i jedva cekam info!!! Samo slavi!!! :1081::1072:
|
|||
|
|||
|
Intervju obavljen 14.02.2012. u Beogradu
Samo da vam javim da je viza 440$ - potvrđeno Viza je naravno odobrena ... kasnije ću napisati sve detalje ... jer su i meni pomogli tuđi " detalji " . |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Nina;27219]Intervju obavljen 14.02.2012. u Beogradu
Samo da vam javim da je viza 440$ - potvrđeno Viza je naravno odobrena ... kasnije ću napisati sve detalje ... jer su i meni pomogli tuđi " detalji " .[/QUOTE] Prvo - cestitke :bravo: Nije me bilo neko vreme na forumu, ovo je potpuna novina oko cene vize. Jel to od pocetka procesa za ovu godinu ili od ove kalendarske? |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=ZeljkoUSA;27224]Prvo - cestitke :bravo:
Nije me bilo neko vreme na forumu, ovo je potpuna novina oko cene vize. Jel to od pocetka procesa za ovu godinu ili od ove kalendarske?[/QUOTE] Pa gdje si covjece nema te, ja pomislio ti se dokopao US i zaboravio nas! :;D: NOTE: As of February 2, 2012, DV Lottery visa fee has been reduced from $819 to $440 per applicant. (zvanicno obavjestenje) To ti se primenjuje tacno od tog datuma, pa od toga kakve si srece imao prilikom izvlacenja zavisi i cena. Ako si imao intervju od Oktobra do 2.2. 2012. onda si po staroj ceni platio. |
|
|
||||
|
||||
|
Nije ni jedno ni drugo.
Samo se u jednom trenutku (mislim 6.2.2012. - ima na zvaničnom sajtu) pojavila informacija da je cena snižena sa 819$ na 440$. Ja nisam verovao informaciji sa facebook-a (tamo se prvo pojavila) pošto mi je nelogično bilo da naprave izmenu u sred ciklusa. Ipak, tako je i bilo. Mi smo na razgovoru bili neposredno pre toga. Možda smo i poslednji na forumu koji su platili višu cenu :smil42d3: . Za razliku smo mogli da kupimo avionske karte do USA :( Edit Evo...preduhitrio me je jovke...a i dao je precizniji odgovor |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Mr.Marzik;27230]Nije ni jedno ni drugo.
Samo se u jednom trenutku (mislim 6.2.2012. - ima na zvaničnom sajtu) pojavila informacija da je cena snižena sa 819$ na 440$. Ja nisam verovao informaciji sa facebook-a (tamo se prvo pojavila) pošto mi je nelogično bilo da naprave izmenu u sred ciklusa. Ipak, tako je i bilo. Mi smo na razgovoru bili neposredno pre toga. Možda smo i poslednji na forumu koji su platili višu cenu :smil42d3: . Za razliku smo mogli da kupimo avionske karte do USA :( Edit Evo...preduhitrio me je jovke...a i dao je precizniji odgovor[/QUOTE] meni je bio zakazan intervju 01.02 u 8h. par dana prije su nas zvali da nije slobadan termin nego moze 06,07 ili 08.02. mi naravno se dogovorili 06.02. saznao sam dan prije da je nova cijena kad sam vec pripremio dolare za 3 vize:obrva: koja sreca:woohoo: |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Nina;27219]Intervju obavljen 14.02.2012. u Beogradu
Samo da vam javim da je viza 440$ - potvrđeno Viza je naravno odobrena ... kasnije ću napisati sve detalje ... jer su i meni pomogli tuđi " detalji " .[/QUOTE] Cestitke na odobrenoj vizi! :==D: Hvala za objavljivanje ove informacije, divna vest. :grin: Ipak sa $819 na $440 je znacajno pojeftinjenje i svakako svima dobrodoslo. :1081:
|
|||
|
|||
|
Izgleda da je postalo moderno posle razgovora samo doci na temu pohvaliti se ponosno obicnim smrtnicima konacnim dobijanjem vize u ambasadi a neki detaljniji opis ostaviti za malo sutra... :bravo:
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=jovke;27228]Pa gdje si covjece nema te, ja pomislio ti se dokopao US i zaboravio nas! :;D:
NOTE: As of February 2, 2012, DV Lottery visa fee has been reduced from $819 to $440 per applicant. (zvanicno obavjestenje)[/QUOTE] Evo me, stisle neke obaveze :no: Mada, bolje je ovo sto si ti pomislio :bravo:. Bice i toga, tu sam, tu sam, druzenje se nastavlja ovde ili tamo. Pozdrav!!! |
|
|