![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja moram postaviti jedno pitanje svima. Ne znam da li je bas pravo mesto za to pitanje, mozda je trebalo pokrenuti posebnu temu,ali me nesto interesuje. Citajuci po forumu primetio sam da je vecina pre odlaska tamo vec imala nekoga. Prijatelje, rodbinu ili nekog drugog. Mene interesuje da li se neko od vas odvazio i konkurisao a da nema nikoga u SAD i zeli da rizikuje i pokusa da uspe. Hvala unapred.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Tomislav;36920]Ja moram postaviti jedno pitanje svima. Ne znam da li je bas pravo mesto za to pitanje, mozda je trebalo pokrenuti posebnu temu,ali me nesto interesuje. Citajuci po forumu primetio sam da je vecina pre odlaska tamo vec imala nekoga. Prijatelje, rodbinu ili nekog drugog. Mene interesuje da li se neko od vas odvazio i konkurisao a da nema nikoga u SAD i zeli da rizikuje i pokusa da uspe. Hvala unapred.[/QUOTE]
Pogledaj na ovom linku temu, Tomislave. Mislim da je to to što te zanima. [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=402&highlight=ikoga[/url] |
|
||||
|
||||
![]()
Jedno pitanje...
Za mesec dana je izvlacenje, ja sam se prijavio kao BiH gradjanin, ali nemam pasos (istekao mi), a ne bih ga vadio jer mi se ne bacaju pare, a putujem sa pasosem Srbije... Da li je bitno da odmah imam pasos ili ga mogu izvaditi ako budem izvucen na lutriji? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Hertzog;37030]Jedno pitanje...
Za mesec dana je izvlacenje, ja sam se prijavio kao BiH gradjanin, ali nemam pasos (istekao mi), a ne bih ga vadio jer mi se ne bacaju pare, a putujem sa pasosem Srbije... Da li je bitno da odmah imam pasos ili ga mogu izvaditi ako budem izvucen na lutriji?[/QUOTE] Uslov za igranje lutrije je da budes upsan u knjigu drzavljana zemlje preko koje se kandidujes. Pasos moras priloziti kako bi ti u njega zalijepili vizu, imas do tada vremena :). |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=minimaxus;37031]Uslov za igranje lutrije je da budes upsan u knjigu drzavljana zemlje preko koje se kandidujes. Pasos moras priloziti kako bi ti u njega zalijepili vizu, imas do tada vremena :).[/QUOTE]
Jesi siguran u to? Ja koliko se secam uslov za kvalifikaciju je zemlja rodjenja, na trenutno drzavljanstvo.Evo i nasao sam sad [quote] Please note that eligibility is determined only by the country of birth, not based on country of citizenship or current residence. This is the most common misperception.[/quote] |
|
||||
|
||||
![]()
Ma bitno mi je da ne moram istog momenta imati pasos, mislio sam da odmah po izvlacenju traze broj pasosa ili nesto tako... Hvala za info :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pored drugih sumnji koji su vezani za regularnost lutrije, primetio sam da su u poslednje 2 godine vecina dobitnika oni ljudi koji su vec nekad boravili na nekoj vrsti vize u USA?! Ni to ne moze biti tako slucajno toliki broj, ali videcemo u Maju mesecu. Realno po dosadasnjem trendu treba ocekivati veci broj dobitnika kojima je ovo prvo ucesce i do 10-tak dobitnika sadasnjih clanova foruma (registrovanih do 1.Maja).
|
|
||||
|
||||
![]()
Ako ti je teorija tacna ja cu dobiti jer ispunjavam sve uslove :grin:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=aspirin;37035]Pored drugih sumnji koji su vezani za regularnost lutrije, primetio sam da su u poslednje 2 godine vecina dobitnika oni ljudi koji su vec nekad boravili na nekoj vrsti vize u USA?! Ni to ne moze biti tako slucajno toliki broj, ali videcemo u Maju mesecu. Realno po dosadasnjem trendu treba ocekivati veci broj dobitnika kojima je ovo prvo ucesce i do 10-tak dobitnika sadasnjih clanova foruma (registrovanih do 1.Maja).[/QUOTE]
Ma ima svega,citao sam bas i prelistavao teme,bilo je i onih sto su dobili iz desetoga puta,pa onih iz prvog,pa ovi sto su imali neke vize itd. tako da nista nemogu konkretno zakljuciti |
|
|||
|
|||
![]()
[B]Dobitnici iz prvog pokusaja u ogromnom vecinskom procentu pregazise stare igrace.[/B]. Zivi bili pa videli i ovog Maja tu cinjenicu. Jasan signal da je broj ucesnika lutrije u porastu i da su sanse za dobitak sve manje kako koja godina prolazi.
|
|
|
![]() |