![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Previše filmova... |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam imao loše iskustvo sa crncima. Radio sam u radnji kao kasir, i kad vidim da udje u radnju odmah strepim da neće nešto ukrasti, jer se dešavalo ranije. Ameri su veoma otvoreni i komunikativni, a oni za razliku nikad ne znaju(neće) pozdraviti kad ulaze ili izlaze iz radnje, samo hodaju okolo kao mulci, ne progovaraju. Ali opet, vjerovatno je to slučaj bio kod mene, i naravno mislim da nisu svi takvi, ali zbog ovih gore za sad imam prilično loše mišljenje o njima.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ma više sam nekako mislila na taj san iz djetinjstva o životu u Americi, nego na crnce, makar mi je simpa njihov smisao za humor ( ono iz filmova, jelte
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pazljivo procitah sve od 1. do 18. strane foruma i ne bih se ponavljala jer sve je manje-vise navedeno kao validni razlozi za odlazak. Muz i ja takodje imamo tonu slicnih razloga zbog kojih odlazimo. Elem, mi poslije skolovanja (VII-1 stepen oboje) zivimo skromno, neostvarenih potencijala i naravno ni priblizno posla-zvanja stecenih skolovanjem, 3 god.za redom optimisticno saljemo prijave za lutriju. Inace mi zivimo Marfijev zakon, peh nam je srednje ime sto ce se sada vise nego ikada pokazati. Tek prije mjesec dana saznamo da smo izvuceni jos za DV2015, na brzinu posaljemo SD ili kako vec i pomislimo nista od toga ali moze da bude, nakon 7 dana saznamo da smo trudni (a, 3 god.nista iako smo pokusavali i isto toliko smo u braku). Meni se trudnoca zakomplikuje-bolnica, pa kuci na odrzavanje trudnoce-kad eto ti odgovora sa datumom intervjua !!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da li je neko upucen u to da li moze se prvo ovde poroditi, a onda sa malom bebom uci prvi put??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ok, ti imas vrlo specifican slucaj i MORAS se daleko bolje informisati. Kad je zakazan intervju? Kad je termin? Da li si konktaktirala ambasadu i izlozila svoj slucaj? Ako je termin u toku leta mozda mozete da pomerite datum intervjua nakon porodjaja. Da li si proverila sa doktorima ovo sto Vuxanne predlaze? Meni izgleda da imas dve opcije: mozes sedeti skrstenih ruku i kukati kako si uvek maler, ili mozes uzeti stvar u svoje ruke i pronaci nacin da odes.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evo najnovijih info. kod doktora nema dileme rendgen je za sve obavezan, takvih mogucnosti-krv, pa naknadno snimanje-vise ne postoji, procjena i rizik su samo vasi i totalno je vasa odluka u to se upustiti ili ne. Mislim da je za sve trudnice ovog svijeta to tezak korak, jer ako se bilo sta ne daj Boze desi ni 3 Amerike ne bi pomogle. Intervju je 4.avgust- ja sam sada 14.nedelja termin mi je 2.januar. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako vasi roditelji reguju na vas odlazak | wingreen | Vaša strana | 173 | 15.12.2016 04:14 |
Turistički odlazak u Ameriku i Kanadu | Ivan_66 | Ne-imigrantske vize | 15 | 22.08.2015 22:10 |
Odlazak u USA bez igde ikoga | nelson | Vodič za emigrante | 131 | 31.10.2013 00:15 |
Odlazak sa porodicom | MinkaMilos | Stare teme | 15 | 18.09.2010 14:00 |
![]() |