![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
@Salec
AP-Administrative Processing-zahtevi koji se trenutno obrajduju Skupio sam podatke sa ino formu, inace to su zvanici podaci svih ambasada u EU.Poz |
|
||||
|
||||
![]()
Mogu li ja da pitam nesto sto nema bas mnogo veze sa postovima iznad?
Zamolio bih clanove koji su vec neko vreme u USA, da odgovore koliko se isplati znati jos jedan jezik u USA sem engleskog? Naravno, a da to nije spanski kojeg zna pola Amerike, dakle nemacki, francuski, italijanski i slicno. Izvinjavam se na digresiji, samo nastavite ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moj savet je kupite recnik American English, npr ovaj Cambridge Dictionary of American English ili tako neki slican. Nijanse su u pitanju, ali treba neko vreme da se prebaci mozak sa britanske verzije I can't na ovu ovdasnju i slicno... Evo vam ovde npr neki sajt kliknite |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala Vam na brzom odgovoru, mada me malo buni ovaj vas post
"Ja se ne slazem sa tim da je apsolutno nepotrebno. To nije istina. Kao osoba iz te struke reci cu ti da je ovde brdo nemackih firmi i da poznavanje Nemackog moze definitivno da bude plus (npr. Siemens, Stihl itd). A sto se tice tog zanimanja, mislim da bi najbolje bilo da kad dodjes polozis za neki sertifikat iz CNC programiranja, njih traze, lako se zaposljavaju i za koju godinu mogu da imaju odlicne plate za ljude sa srednjom skolom. klikni
|
|||
|
|||
![]()
I kod nas na poslu (mi smo neprofitna organizacija), mnogo puta imamo potrebe od prevodioca sa nemackog na engleski.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja stalni posao dobila zbog znanja (minimalnog) Ruskog i Ceskog jezika.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ali realno ovako u svakodnevnom zivotu nista ti ne znaci. A sta si ti po zanimanju? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inace sam i visi sportski trener, kao neki vajni soccer coach, a trenutno razmisljam i o ucenju nekog zanata -bice ili neki rigips majstor ili staklorezac, ili oba, hahaha Kada i kako cu sve ovo postici, nemam pojma, nadam se da cu ziveti kao Pantelija, jedno 150 godina i da cu umreti u cvetu starosti ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eee, koliko ja znam o ovdasnjim platama u javnim institucijama, pogledaj ovu zanimljivost (klikni): ![]() Ako si takva osoba koja ne preza da radi razne stvari i prokljuvljuje sta treba kad zagusti sto bi ovi rekli "problem solver" snaci ces se ovde na vise poslova... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imaju dosta kampova za decu, tako da ko hoce da radi, to moze da mu bude odlican part-time job. Ima samo jos jedna sitnica u svemu tome, "samo" treba da me izvuku na lutriji, hahaha
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |