ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 30.09.2011, 22:18
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Irvassss;25207]Ljudi neki su me pogresno shvatili, ja sam mislio za majku,tatu,sestru , moja porodica. I npr izvucu sestru , a ona nece pa da li mogu ja,to je moje pitanje. Shvatio sam iz postova da ne mogu. Ne morate praviti sprdnju za popis nisam toliko glup :wtf:[/QUOTE]

Forumasi su se malo sprdali jer si se i ti sprdao na forumu. Malo su ti samo uzvratili. Nisi ni elementarne stvari procitao na forumu a vec si lupio zestoko pitanje za sprdnju. Imigraciona viza nije kupovina karte za neku utakmicu pa da je preprodaje ko god kome hoce. Da li recimo tvoja sestra moze za tebe da polaze prijemni na Harvardu i ako prodje da ti ides na studije umjesto nje? E tako ni ovo ne moze. Svako dobro i prijavi se u Oktobru svima su sanse jednake, mozda te izvuku. Pozdrav!
Staro 30.09.2011, 23:28
Irvassss Irvassss je offline
Član

Datum prijave: 30.09.2011
Nepromenjeno

Izvinjavam se,ovo mi je prva prijava , hvala na objasnjenju :ziveli2::konjanik::konjanik::konjanik:
Staro 01.10.2011, 20:29
mario mario je offline
Član

Datum prijave: 01.05.2011
US lokacija: Nameravam da zivim u IL
YU lokacija: Zivim u Beogradu
Nepromenjeno

Zdravo svim forumasima....
Na sajtu za prijavu pise da sajt podrzava samo IE 6 ili IE 7....U ovom slucaju oni koji koriste win 7 operativni sistem ne mogu na svom racunaru da instaliraju neki od zahtevanih pretrazivaca jer im win 7 operativni sistem podrzava verzije IE 8 i novije....

Opcija vam je da ili aplicirate sa nekog drugog racunara gde vam je instaliran win XP koji nudi mogucnost instalacije nekog od ova dva pretrazivaca ili da ako koristite win 7 odete na vas IE 8 pretrazivac onda kliknete na Tools –> Developer Tools i otvorice vam se prozor....kliknite onda na Browser Mode i iz ponudjenog odaberite Internet Explorer 7.
Isto ovo odaberite i u Document Mode-u...:)

Nadam se da je ovo mnogima pomoglo koji za ovo nisu znali....

Pozdrav
Staro 01.10.2011, 23:52
wolf wolf je offline
Drug član

Datum prijave: 18.12.2009
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Za ovo nisam znao, dobra informacija Mario. Hvala! :naughty:
Staro 02.10.2011, 02:03
chombe_bg chombe_bg je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2009
YU lokacija: Beograd,Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=mario;25221]Zdravo svim forumasima....
Na sajtu za prijavu pise da sajt podrzava samo IE 6 ili IE 7....U ovom slucaju oni koji koriste win 7 operativni sistem ne mogu na svom racunaru da instaliraju neki od zahtevanih pretrazivaca jer im win 7 operativni sistem podrzava verzije IE 8 i novije....

Opcija vam je da ili aplicirate sa nekog drugog racunara gde vam je instaliran win XP koji nudi mogucnost instalacije nekog od ova dva pretrazivaca ili da ako koristite win 7 odete na vas IE 8 pretrazivac onda kliknete na Tools –> Developer Tools i otvorice vam se prozor....kliknite onda na Browser Mode i iz ponudjenog odaberite Internet Explorer 7.
Isto ovo odaberite i u Document Mode-u...:)

Nadam se da je ovo mnogima pomoglo koji za ovo nisu znali....

Pozdrav[/QUOTE]

U principu,moguca je i prijava preko Firefox-a a mislim i Chrome-a,samo prethodno treba instalirati "IE tab" add on,koji i stranice optimizovane za Internet Explorer otvara u Mozilli tj Chrome-u :;D:
Staro 02.10.2011, 08:43
AntaresNS's Avatar
AntaresNS AntaresNS je offline
Drug član

Datum prijave: 23.07.2010
US lokacija: Somewhere in CA
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Moze biti i firefox, odnosno bilo koji pretrazivac koji moze da otvori tu stranicu i preko koga mozete da unesete prijave - potvrdjeno prosle godine u American Corner-u od zvanicnika Americke ambasade u Beogradu
Staro 02.10.2011, 19:29
one umbrella two chairs one umbrella two chairs je offline
Član

Datum prijave: 30.09.2011
Nepromenjeno

pozdrav,
imam pitanje u vezi prijave i dela koji se odnosi na obrazovanje, procitao sam u nekoliko postova da stavaljam onaj nivo obrazovanja koji je stecen, mene zanima da li ipak mogu da upisem da imam fakultetsko obrazovanje, jer mi je ostao jos jedan ispit i diplomski, a to cu sve zavrsiti do decembra, najkasnije, u januaru, a izvlacenje lutrije je u maju, pa tek nakon toga slede prve koverte i ostele procedure u kojima direktno proveravaju kandidate? Hvala
Staro 02.10.2011, 19:37
kaneolopa kaneolopa je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.02.2009
US lokacija: SF Bay
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Jos jednom, upisujes diplomu koju imas ne koju ces imati
Staro 04.10.2011, 08:42
caspero caspero je offline
Član

Datum prijave: 03.10.2011
Nepromenjeno

imam nekoliko pitanja:

-ako u imenu ili prezimenu imas slova sa kvačicama upisuju li se u izvornom obliku ili bez
-kako se upisuje viša strucna sprema u formularu?
-mora li biti navedena ista adresa kao npr u pasosu prilikom upisa u taj formular

i jos nesto

da li je ovaj program za uredjenje slike ok.
[URL="http://travel.state.gov/_res/flash/cropper/FIG_cropper.html#"]http://travel.state.gov/_res/flash/cropper/FIG_cropper.html#[/URL]

Last edited by caspero; 04.10.2011 at 08:54.
Staro 04.10.2011, 09:07
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=caspero;25264]imam nekoliko pitanja:

-ako u imenu ili prezimenu imas slova sa kvačicama upisuju li se u izvornom obliku ili bez
-kako se upisuje viša strucna sprema u formularu?
-mora li biti navedena ista adresa kao npr u pasosu prilikom upisa u taj formular

i jos nesto

da li je ovaj program za uredjenje slike ok.
[URL="http://travel.state.gov/_res/flash/cropper/FIG_cropper.html#"]http://travel.state.gov/_res/flash/cropper/FIG_cropper.html#[/URL][/QUOTE]
- Ime i prezime u prijavi pises bez kvacica
- Visa strucna sprema je associate degree ali s obzirom da nema te opcije u prijavi moras oznaciti High school degree ili University degree ( licno ja bih stavio University degree)
- Adresa koju ostavis ne mora biti zvanicna tamo gdje si prijavljen nego je to vise kontakt adresa tako da ostavi koju zelis, ona koja ti je prakticna za eventualnu komunikaciju sa njima ako dodje do potrebe za tim.
- Program za uredjenje slike je vjerovatno dobar i zvanican ali ja kad sam preko njega obradio sliku nije bas bila kao kada sam je obradio kroz pravila u zvanicnim instrukcijama. Meni se visine do brade i od ociju do dna slike koje se tamo navode ne uklapaju u sliku koju formiram preko linka koji si ti ovde naveo.

Pravila pisanja