![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, novi sam ma forumu. E sad moja situacija je ovakva CS mi je 47xxx, kada sam u maju vidio da sam dobio bio sam srecan, al kada sam ugledao broj Promenio sam raspolozenje i nisam uopste htio da posaljem ds260 mislio sam da nema sanse. Al citajuci po forumima govore da imam sanse, e sad kakva su vasa misljenja i da mi objasnite te reci current znacenja i to. Lp
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nista te ne kosta da posaljes ds260 i cekas svoj red, vidjeces vremenom kako ce se kretati visa bulletin. Prelistaj forum, imas odgovore na skoro svako moguce pitanje... Pozdrav i srecno!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa druge strane, prilicno su velike sanse da ce ove godine svi stici na red. Ja licno jos nisam poslao ds260 (planiram kroz par mjeseci), pa sto bude ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E hvala, najgore sto planiram ove godine aplicirati za J1 vizu, i bas kao sto sam predpostavljao pravilo bi mi problem ds 260, zbog toga i nisam slao jos. Sta je vasa preporuka, da sacekam koji mesec ili ? Do kada je krajnji rok slanja ds260. Lp hvala |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako je W&T, a s obzirom na broj slucaja za GC, mislim da ti svakako ne mozes imati i jedno i drugo, jer ce tebe red za intervju (ako dodje, a trebalo bi) doci taman na iduce ljeto kada bi trebalo da si na programu u SAD-u. Na tebi je da odlucis, mozes igrati i ove godine opet, al racunaj da je ovo realno jedinstvena prilika (mislim na cinjenicu da si izvucen). Niko nista ne moze garantovati, cak i da dodjes na red za intervju, dok ti konzul ne kaze CONGRATULATIONS, nista nije sigurno ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-Od ove godine na stolu je skoro 55.000 viza (umesto oko 50.000 do sada) -Ni 84.000 ljudi je izvuceno (najmanje poslednjih 15 godina) -I na veci broj izvucenih, a mnogo manji broj viza je bio "current" (npr. poslednji put prosle godine) -"current" znaci da prosto svi stizu na red, a bitni parametri su ti response rate, derivative rate i gustina (pa ti malo sad search-uj ove tri stvari da povatas sta je tacno sta, ubacis u search na forumu te tri stvari, pronadje ti lepo temu i stranicu gde se to pominje, udaris ctrl+f ukucas par slova od ovih parametara i lepo brzinski nadjes sebi bitan info. Dakle bitno je i da rudaris informacije, ja sam ti za pocetak dao i previse ![]() Visok ti je broj, tako da nemas potrebu jos uvek da saljes DS260, prati malo buletine, prati tempo kojim se sve odvija...Nekako svi su preoptimisticni ali sa pravom. Lako moze da se desi da u martu-aprilu Amerikanci kazu, ajmo sada SVI RUKE GORE ![]() ![]() ![]() ![]() ps. baci oko na ovo https://en.wikipedia.org/wiki/Diversity_Immigrant_Visa Kada vidis broj izvucenih ima razloga za optimizam, samo jos da gustina response rate budu nisko Moj savet, stay tuned, stay positive, pravac zlatara, uzmes neki lepi prsten i vec sutra zaprosis devojku i nju kao wife da navedes u ds260 kasnije. Za sav ovaj info. koji sam ti pruzio, ocekujem da mi vratis makar duplo one tamo godine, jer imam neku dojavu da cu u maju biti izvucen za dv2021 ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Veliki pozz |
|
|||
|
|||
![]()
Kada ce izaci novi visa bulletin. Lp