![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
konacnooooo je dosao i taj dan :1072::1081:
srecno svima. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Žana;18581]Amra, da li pricas o svojoj prijavi koju si poslala Korisnickom centru na proveravanje podataka, ili o aplikaciji na zvanicnom sajtu?[/QUOTE]
Ja sam popunila samo prijavu za DV-2012,da o aplikaciji na zvanicnom sajtu. Kada sam gledala na opciju Moja prijava uvijedjela sam tu gresku u podacima. Medutim ispod toga oni su mi samo napisali ispod Rezultat:Vaša prijava još nije proverena. (Poslaćemo Vam e-mail kada bude!) Last edited by Amra; 05.10.2010 at 12:37. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Isabelle;18597]Uh joj, evo sad sam nasla na jednom nasem sajtu, za balkan pocinje u 18:00h veceras...[/QUOTE]
A mozes li da nam otkrijes,koji je to sajt ? :blink: Hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Počet će, za Balkan, u 18.00 h. Jer [QUOTE]DV-2012 DV Lottery begins noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT -4),[/QUOTE] Balkan je , do pomicanja sata potkraj oktobra, u GMT+2. Dakle podne u EDT je 18.00 h u GMT.
Još malo strpljenja !! :grin::grin::grin: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=cile;18600]A mozes li da nam otkrijes,koji je to sajt ? :blink: Hvala[/QUOTE]
Naravno, izvoli: [url]http://www.vijesti.ba/hot-news/21096-Lutrija-zelenu-kartu-oktobra-prijave-lutriju-dobijanje-useljenickih-viza-SAD.html[/url]
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, prvi mi je post na forumu i evo sta me zanima: PLaniram da se ove godine prvi put prijavim za GC preko lutrije. E sad, situacija je da i ja i devojka (sa kojom zivim zajedno vec par godina ali nismo vencani) zelimo da se prijavimo za GC. Kapiram da su male sanse da i jedno dobije a kamoli oboje pa me interesuje u slucaju hipotetickog dobijanja GC jednog od nas dvoje, da li postoji ikakva mogucnost da drugo dobije GC na osnovu vencanja koje bi recimo obavili u medjuvremenu (za sada nemamo planove i za dobijanje dece, makar ne u te naredne 2 godine). Kapiram da legalni supruznici mogu da se prijave odvojeno i ako neko dobije automatski onda i drugi dobija, ali me interesuje u mojoj situaciji (sto je nesto kao vanbracna zajednica) - postoji li neki nacin osim vencanja (koje bi onda moralo da se desi kapiram pre podnosenja prijave a tako nesto uraditi u narednih 2 nedelje zarad lutrije bilo bi ipak malo bzv). Hvala unapred na odgovoru.
Pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
E ovako, na ovom forumu se podnosi prijava samo ako zelite da vam Administratori provere vasu prijavu da li je lepo popunjena i ONI VAS NECE PRIJAVITI NA LUTRIJU, vec morate to sami uraditi na zvanicnom sajtu Americke ambasade [url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url]
Posto verovatno ima dosta prijava, a nisu toliko brzi da svaku provere, ako smatrate da znate gde sta treba upisati prijavite se sami na gore navedenu adresu. Postupak verujem svi dobro znate. John doe ne postoji drugi nacin nego da se vas dvoje vencate, a to mozete obaviti tek ako nekog od vas dvoje izvuku na lutriju (posle 1.maja kad su rezultati), u suprotnom ide samo onaj koji je imao srece na lutriji. |
|
|||
|
|||
![]()
Dakle, pošto ja nemam četverogodišnju srednju još, ja bih onda za aplikaciju ovu novu morao imati potvrde ili nekakve preporuke o dvogodišnjem radnom iskustvu, a to jedino može biti u radnoj knjižici, a pošto tamo ja to nemam , dali uopće mogu ovih dana dati prijavu?? Molim vas odgovorite kad vidite da znam odmah,hvala
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=john doe;18603]Pozdrav svima, prvi mi je post na forumu i evo sta me zanima: PLaniram da se ove godine prvi put prijavim za GC preko lutrije. E sad, situacija je da i ja i devojka (sa kojom zivim zajedno vec par godina ali nismo vencani) zelimo da se prijavimo za GC. Kapiram da su male sanse da i jedno dobije a kamoli oboje pa me interesuje u slucaju hipotetickog dobijanja GC jednog od nas dvoje, da li postoji ikakva mogucnost da drugo dobije GC na osnovu vencanja koje bi recimo obavili u medjuvremenu (za sada nemamo planove i za dobijanje dece, makar ne u te naredne 2 godine). Kapiram da legalni supruznici mogu da se prijave odvojeno i ako neko dobije automatski onda i drugi dobija, ali me interesuje u mojoj situaciji (sto je nesto kao vanbracna zajednica) - postoji li neki nacin osim vencanja (koje bi onda moralo da se desi kapiram pre podnosenja prijave a tako nesto uraditi u narednih 2 nedelje zarad lutrije bilo bi ipak malo bzv). Hvala unapred na odgovoru.
Pozdrav[/QUOTE] Vi bi hteli ali vas mrzi da citate stare postove... :naughty: Moze ali malko ipak pretrazite ovaj forum, jer je pun informacija, koje su stari forumasi vredno prikupljali. Verovatno ce trebati dokazivanje da ste ziveli zajedno ali kao sto rekoh postoji veliki broj bitnih informacija na forumu pa cak i za ovo pitanje... Pozdrav :beer: P.S.:Vencanje obavezno pre razgovora u ambasadi. Last edited by Neverhood; 05.10.2010 at 15:03. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=user_90_CRO;18605]Dakle, pošto ja nemam četverogodišnju srednju još, ja bih onda za aplikaciju ovu novu morao imati potvrde ili nekakve preporuke o dvogodišnjem radnom iskustvu, a to jedino može biti u radnoj knjižici, a pošto tamo ja to nemam , dali uopće mogu ovih dana dati prijavu?? Molim vas odgovorite kad vidite da znam odmah,hvala[/QUOTE]
Problem je u tome, sto moras imati dokaz da si radio na radnom mestu sa njihove liste na kojoj nisu zanimanja sa 3 cak ni 4 stepenom. Ako moze nekako da dokazes da si bio npr. poslovodja ili sta god da je na toj listi onda je ok. Mozes se ti prijaviti ali posle trebas da dokazes legitmnost podataka koje si na prijavnici dao. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neophodni uslovi za dobijanje H1B vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 5 | 27.12.2011 17:43 |
![]() |