ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Prva koverta

Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad?

Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi
O prvoj koverti Formulari Korisne informacije Proverite prijavu Učlanite se

Thread Tools Display Modes
Staro 03.05.2011, 20:14
Orange Orange je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
US lokacija: California
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik City Lights Prikaz poruke
Ah, DV 2010, to je druga priča
Kako god bilo, "bygones", idemo dalje
Ma idemo dalje nego hvatajte cake "uspesnih"
Staro 03.05.2011, 20:15
Vuvuzela Vuvuzela je offline
Drug član

Datum prijave: 15.07.2010
US lokacija: Hm, who knows?
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

Očito je da su ove godine uveli potpuno informatizirano prijavljivanje i provjeravanje, dakle bilo je raznih promjena na software- u pa je moguće da nešto nije odradilo kako treba. Ne mislim da netko od izvučenih ne treba biti izvučen, da me netko krivo ne shvati, samo velim da su ljudi i na ostalim forumima primjetili ove čudne podudarnosti i čini se da su razmjeri toga veliki. No, u krajnjem slučaju, može računalo odabrati i prvih 100K prijavljenih i to je to, samo to onda nije slučajni odabir već po nekakvom redu, a tako ne piše u pravilima.
Prijava (supruga i ja) 02.11.2011. - drugi puta
Staro 03.05.2011, 20:16
milos milos je offline
Drug član

Datum prijave: 03.09.2006
US lokacija: izgleda nigde :(
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Ja sam jos uvek u Nisu, ako pogledas malo bolje videces da sam ja otvorio temu ali se ne nerviram mnogo oko ovoga, jedino sto moze da mi se desi je da ostanem u Srbiji...

Citat:
Što se tiče Foxit readera, probao sam i ne mogu da upiše na PDF dokument ništa gde mesto nije predviđeno za popunjavanje.
Klinki na Typewriter ikonicu i kad se pojavi kursor 2klika tamo gde hoces da kuckas i on krene da pise, lako se edituje text, manji, veci, deblji, italic....!
Staro 03.05.2011, 20:26
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vuvuzela Prikaz poruke
Očito je da su ove godine uveli potpuno informatizirano prijavljivanje i provjeravanje, dakle bilo je raznih promjena na software- u pa je moguće da nešto nije odradilo kako treba. Ne mislim da netko od izvučenih ne treba biti izvučen, da me netko krivo ne shvati, samo velim da su ljudi i na ostalim forumima primjetili ove čudne podudarnosti i čini se da su razmjeri toga veliki. No, u krajnjem slučaju, može računalo odabrati i prvih 100K prijavljenih i to je to, samo to onda nije slučajni odabir već po nekakvom redu, a tako ne piše u pravilima.
Druze, ne zamaraj se necim sto ne mozes promijeniti, tako je kako je sada...Sigurno oni imajju bolju evidenciju i od mene, i od tebe i od svih foruma skupa ko i koliko je dobitnika u jednoj porodici...I zadnjih par godina je prijava isla elektronski, samo su se slale koverte, ali bilo koverta ili online provjera dobitnici su odavno poznati...S obzirom da svi imamo jednake sanse, pa tako i moj brat, sestra, djevojka, decko..Znaci ako je random, onda je slucajnost, ako nije random, znaju oni vrlo dobro zasto su tako podijelili dobitnike...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 03.05.2011, 20:37
Vuvuzela Vuvuzela je offline
Drug član

Datum prijave: 15.07.2010
US lokacija: Hm, who knows?
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

Ma ne zamaram se ja, samo me zainteresirala podudarnost ovoga o čemo se tu raspravljalo s linkom koji je postavila CityLights. Nego, issabele, nemoj se ti zamarati s ovim ti si ta koja ima puno važnijih i većih briga i problema sada ha, ha! Želim ti puno sreće na burnom putu koji te čeka! Pozz!
Prijava (supruga i ja) 02.11.2011. - drugi puta
Staro 03.05.2011, 20:43
City Lights's Avatar
City Lights City Lights je offline
Drug član

Datum prijave: 06.10.2009
US lokacija: come what may
YU lokacija: Zagreb
Nepromenjeno

Bez brige dobitnici, sasvim sigurno neće biti novog izvlačenja (niti bi imalo smisla, čak i da je greška u pitanju), mi ovdje samo diskutiramo neobične podudarnosti jer su nas zaintrigirale (očito ne samo nas već i ljude po drugim forumima).
Staro 04.05.2011, 00:16
neko neko je offline
Član

Datum prijave: 03.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik City Lights Prikaz poruke
Hm, hm.. a možda ima tu nečega (2012):

http://forums.immigration.com/showth...as-a-SCAM-!!!&
Lepo ja rekoh da ima puno cudnih koincidencija ove godine...
Staro 04.05.2011, 02:24
Neverhood's Avatar
Neverhood Neverhood je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.10.2009
US lokacija: San Diego
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Koliko li ce biti prijavljenih sledeceg 5. oktobra?...
Staro 04.05.2011, 08:08
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Sta se desi sa mojim pitanjam, neko obrisao ili??

Ajde opet:

Molim Vas mozete li mi neko reci ako sam ja nosilac aplikacije i imam sve uredno papire, a suprug ima srednju ali zadnji stepen varedno, hoce li biti problema za njega..Ponavljam ja sam nosilac aplikacije...

Hvala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 04.05.2011, 08:14
Bockyman's Avatar
Bockyman Bockyman je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.10.2009
US lokacija: Палатајн, Илиноис (Palatine, IL)
YU lokacija: Лесковац
Pošalji Skype™ poruku korisniku Bockyman
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle Prikaz poruke
Sta se desi sa mojim pitanjam, neko obrisao ili??

Ajde opet:

Molim Vas mozete li mi neko reci ako sam ja nosilac aplikacije i imam sve uredno papire, a suprug ima srednju ali zadnji stepen varedno, hoce li biti problema za njega..Ponavljam ja sam nosilac aplikacije...

Hvala
Супруг, ако није носилац апликације може бити и неписмен и опет ће проћи без проблема...
То сам више пута поновио....
Мени су пре интервјуа рекли да ми не треба никакав доказ о школовању, и иако сам ја понео диплому средње школе, одмах ми је враћена и уопште није разматрана.

Само треба мало више читати овај форум, има одговоре на скоро сва питања...

И само опуштено...

Pravila pisanja