![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Očito je da su ove godine uveli potpuno informatizirano prijavljivanje i provjeravanje, dakle bilo je raznih promjena na software- u pa je moguće da nešto nije odradilo kako treba. Ne mislim da netko od izvučenih ne treba biti izvučen, da me netko krivo ne shvati, samo velim da su ljudi i na ostalim forumima primjetili ove čudne podudarnosti i čini se da su razmjeri toga veliki. No, u krajnjem slučaju, može računalo odabrati i prvih 100K prijavljenih i to je to, samo to onda nije slučajni odabir već po nekakvom redu, a tako ne piše u pravilima.
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam jos uvek u Nisu, ako pogledas malo bolje videces da sam ja otvorio temu
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Ma ne zamaram se ja, samo me zainteresirala podudarnost ovoga o čemo se tu raspravljalo s linkom koji je postavila CityLights. Nego, issabele, nemoj se ti zamarati s ovim ti si ta koja ima puno važnijih i većih briga i problema sada ha, ha! Želim ti puno sreće na burnom putu koji te čeka! Pozz!
|
||||
|
||||
![]()
Bez brige dobitnici, sasvim sigurno neće biti novog izvlačenja (niti bi imalo smisla, čak i da je greška u pitanju), mi ovdje samo diskutiramo neobične podudarnosti jer su nas zaintrigirale (očito ne samo nas već i ljude po drugim forumima).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Koliko li ce biti prijavljenih sledeceg 5. oktobra?...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sta se desi sa mojim pitanjam, neko obrisao ili??
Ajde opet: Molim Vas mozete li mi neko reci ako sam ja nosilac aplikacije i imam sve uredno papire, a suprug ima srednju ali zadnji stepen varedno, hoce li biti problema za njega..Ponavljam ja sam nosilac aplikacije... Hvala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
То сам више пута поновио.... Мени су пре интервјуа рекли да ми не треба никакав доказ о школовању, и иако сам ја понео диплому средње школе, одмах ми је враћена и уопште није разматрана. Само треба мало више читати овај форум, има одговоре на скоро сва питања... И само опуштено... ![]()
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |