![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja radim od 18-19te god informatiku i ako stignem na red idem bez I-134 pa prošao ili ne
![]() Ovo mi se čini kao neki informativni obrazac, možda ga popuniti čisto reda radi ali iskreno i ja mislim da to u našim zemljama niko neće tražiti...
|
|||
|
|||
![]()
Ja ne znam kako tipa ocekuju da student ima zaradu u zadnjih godinu ili vise? Onda ova lutrija gubi smisao i ne treba je zvati lutrija vise jer i kad si izvucen posle je lutrija ocigledno. Malo je glupo po meni sto ovo traze ako traze nama .
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Citam vas od prosle godine i do sada nije bilo potrebe da se javljam jer skoro sve odgovore na nedoumice, dileme i trileme sam uspevala da pronadjem na ovim stranama (i hvala vam puno na tome), sve do sada.
Intervju imam sledece nedelje, znaci opasno se priblizava i malo me je presekla ova novost sa tim obrascima I-134 i DS-5540. Pravilo/preporuka se primenjuje od 24.februara, a naletela sam na tu vest pre par dana. Meni nikakav zahtev za tim od ambasade jos uvek nije stigao. Da li nekako vec pripremiti to i imati za svaki slucaj na samom intervjuu ili se moliti kosmosu, svemiru, bogu ili kome god tamo na licu mesta da ti uopste i ne zatraze i samim tim te ne stave na AP? Ovo je relativno sveze i pretpostavljam da u poslednjih nedelju dana nije bilo razgovora u ambasadi pa niko i ne moze da nam isprica da li se kod nas uopste i traze ti obrasci i da ja ne treba da paranoisem i dalje. ![]() Svakako se javljam sa svojim iskustvom nakon sto prodje razgovor. |
|
|||
|
|||
![]()
Mozda bi najbolje bilo da nazoves Ambasadu licno i raspitas se.
DS5440 nije nikakav problem ispuniti. I-134 ionako nigdje nije stavljen kao obavezan dokument. U svakom slucaju, imas i vise nego dovoljno vremena sve da te stave i na AP, ali ja bih uradio sve ako mogu da izbjegnem to. Ko sto rekoh, DS-5440 djeluje vise kao neki informacioni upitnik i ne vidim razlog da bude prevelike brige oko toga.
DV2019 - Has not been selected ![]() DV2020 - SELECTED ![]() CN: 2020EU00046XXX DS-260: 15. Nov 2019. Poslata dokumenta: 15. Nov 2019. Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020. Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29 |
|
|||
|
|||
![]()
Možda najbolje da ga popuniš i ne nudi ga dok ne zatraže i AKO zatraže...
Slažem se, sve i da odeš na AP pozelenila bi naknadno... Javi nam svakako svoje iskustvo nakon intervjua... Sviju nas interesuje da li će šta tražiti, ti probijaš led ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ako ne pozelenim naknadno posle AP-a, sasvim sigurno cu pozeleneti do intervjua (od muke) zbog ovoga.
![]() Slazem se-ako i popunim to, predacu im samo ukoliko zatraze, necu samoinicijativno sigurno. Hvala na savetima, javljam sta sam uradila i kako je prosla ova moja epizoda paranoje u Bg-u. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pozdrav ![]() Ja sam imao intervju prosle nedelje, isto sam upao u paranoju kad sam video to da se primenjuje od 24. februara, imao sam hiljadu scenarija u glavi ![]() Ali na intervjuu sve glat, niko nije spomenuo public charge, niko nije spomenuo health insurance, cak smo se dotakli i toga da sam nezaposlen trenutno, ni to mu nije smetalo. Sve proslo glatko, kao i kod ostalih iskustava iz ove, i proslih godina ![]() Naravno, uvek je bolje biti pripremljen, nositi te obrasce ako je moguce, jer nikad se ne zna. Ali eto, da se javim, da probam makar malo da vas opustim ![]() Pozdrav, nek vam je svima sasrecom ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Iskrene čestitke! Želim ti puno sreće u SAD-u.
Odlična informacija za sve nas ostale koji se nadamo zakazivanju... Vidim brojevi do EU30xxx dobijaju potvrdu da su dokumenta u redu, ko zna, možda konačno krenu veći skokovi...
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke i od mene!
Brojimo sitno do novog bulletina....nesto ne znam kad cu skupiti hrabrosti da ga otvorim kad ispadne ![]()
DV2019 - Has not been selected ![]() DV2020 - SELECTED ![]() CN: 2020EU00046XXX DS-260: 15. Nov 2019. Poslata dokumenta: 15. Nov 2019. Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020. Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mi još čekamo pasoš za suprugu, ništa od ds260 i dokumenata do poslije ovog bulletina, ali ajde, barem je sve spremno osim pasoša ![]() Trebalo bi da bude sve OK, neki veći skok, vidjećemo ![]() ![]()
run the risk |
|
|
![]() |