![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Haj znaci da ces nam se uskoro javit iz USA,pa nam reci tvoje utiske,ja mislim kad dodjem tamo da cu dobit sok ili nesto hahaha
|
|
||||
|
||||
![]()
Sigurno , objavit cu sve na forumu od trenutka kada sam napustio kucu , pa do trena kada sam sletio ,hehe
Kada se snadjem malo , mozes doci sigurno bi nam lakse bilo stan placat po pola , poz |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Amerashi;27532]Sigurno , objavit cu sve na forumu od trenutka kada sam napustio kucu , pa do trena kada sam sletio ,hehe
Kada se snadjem malo , mozes doci sigurno bi nam lakse bilo stan placat po pola , poz[/QUOTE] Ne ako fakat tako mislis nije problem.Takko da bi nam bilo "Like A Boss",ali ima do toga jos vremena,uglavnom hvala na ponudi,bit ces mi u planu majkemi.Samo da ja dobijem GC i sve ce biti uredu. |
|
||||
|
||||
![]()
Nije problem . Ostacemo u kontaktu , imas li fb ?
lakse bi bilo da se upoznamo malo .hehe , pozz |
|
|||
|
|||
![]()
Kako da ti posaljem privatnu poruku,ne vidim tu opciju nigdje ili sam corav ili je nema.
Last edited by Nedim; 09.03.2012 at 18:13. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma ides vako preko foruma :)
postoji i drugih nacina ali ,neznam i ja sam novi ovdje :D |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Amerashi;27542]Ma ides vako preko foruma :)
postoji i drugih nacina ali ,neznam i ja sam novi ovdje :D[/QUOTE] Evo kako da posaljete pp: imas na slici vidljivo, pod drugom opcijom da posaljes poruku toj osobi, kliknes na to i otvori se editor, dalje znate kako. E sad, ne znam je li administrator namjestio da moras imati odredjeni broj postova na forumu prije nego dobijes privilegiju za slanje pp.
|
|||
|
|||
![]()
Obzirom da je tema prijavljivanje na lutriju prije zavrsene srednje skole moram sve da upozorim da se mora staviti stepen zavrsene skole U TRENUTKU apliciranja na lutriju. Drugim rijecima bicete diskvalifikovani ako ste napisali da imate zavrsenu srednju skolu, a ustvari tek zavrsavate u maju sljedece godine!!! Tako da savjetujem da se ne prijavljujete ako nemate zavrsenu srednju skolu u trenutku popunjavanja prijave.
|
|||
|
|||
![]()
Skontali smo sta hoces da kazes,tako da u Ponedeljak odo u školu i da se raspitam kad mogu pocet polagat.Mislim da cu polozit prije Oktobra i da se prijavljujem akoBogda.
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |