![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Dv 2013 izvuceni maj-oktobar » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
NOT BEEN SELECTED
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vjerovatno će biti novo izvlačenje u oktobru. To se ranijih godina nije događalo da budu dva izvlačenja (osim prošle godine kad je izvlačenje poništeno zbog kompjuterske greške, pa ponovljeno), tako da ne znamo tačno šta da očekujemo. More bit' bidne, more bit' ne bidne ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sa srećom vam bilo. Baš mi je drago zbog vas
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
neko je pitao pa da odgovorim,
planiram da idem sa porodicom,naravno ako sve bude kako treba, i da se zna,prvi put sam igrao i imao sam srece... |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitam covece...Odsokiraj se da ti ne pozli. hehehe. I tebe da pitam da nam odas tajnu uspeha?
|
|
|||
|
|||
![]()
upravo sam proverila i ja i muz jedan veliki sipak ali se ipak nadamo u oktobru...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala svima
![]() Ja idem sa devojkom. Sacuvajte potvrde do oktobra obavezno. ps: još dvoje ljudi koje poznajem su dobili... Pozdrav
POGODAK 2013 2XXX ![]() 10.2012 VIZE u pasošu ![]() U USA od 29.10.2012 ![]() Last edited by Milosdv; 02.05.2012 at 14:48. |
|
||||
|
||||
![]()
Znači, dosad što znamo:
1. Milosdv, Srbija 2. milan63, Srbija 3. oskark, Srbija 4. gogecko, zemlja nepoznata 5. prijateljica od shanzy, Hrvatska 6. poznanik od Milosdv, zemlja nepoznata 7. poznanik od Milosdv, zemlja nepoznata Jesam li koga zaboravila?
|
|||
|
|||
![]()
Zelim da vam svima pozelim dobar dan i da se upisem na listu dobitnika!
Vidim da sam medju prvih 10 zrtava ovogodisnjeg izvlacenja sto mi samo stvara pomisao da nisam ni svestan uspeha. Supruga je izvucena i od jutros je totalno ludilo u kuci. Inace za ovaj forum sam cuo od jednog poznanika i prvi put sam ga posetio juce. Zemlja dobitka Srbija. Imam 28 godina suprugu i dete. Prijave smo predali prvog dana kada je otvorena lutrija. Ovo nam je prvo ucesce na lutriji. Suprugu su izvukli i ima broj 12xxx. Zamolio bih nekog ko je popunjavao prve obrasce da mi pomogne oko nejasnoca. Imam neke nejasnoce oko toga kako da popunim obrasce pa cu u drugoj temi pisati o tome. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
Nova prijava za DV-2013 od clana nedin | nedin | Stare teme | 5 | 20.10.2011 01:22 |
Iz kojeg puta ste izvuceni? | dragance | Prva koverta | 126 | 17.11.2010 14:46 |
Peti oktobar | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 06.10.2005 05:31 |
![]() |