![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
ajooooooooj
a da procitas od pocetka do kraja ovu temu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
sa zlatibora smo obadvojica ovde niko ne placa radis za dzabe brat mi je radio nocnu u jednom restoranu pored magistrale non stop posla ima za 800 dinara i napustio je
|
|
|
||||
|
||||
|
Bre, odem na par dana i ne pratim forum i kad se vratim imam sta da vidim...onaj sonowhatever opet talasa, mislim....
smarac... Ma ne obracajte paznju ljudi, nije vredno... A sto se tice restorana, ne radi se to o uspeo covek, nije uspeo covek, ja sam to hteo da izvedem da bi pokazao ovima ovde kako prava klopa izgleda a i zvucalo je kao interesantna kombinacija biznisa, dobre hrane SVAKI DAN, a i verovatno bi upoznao gomilu nasih novih ljudi (i to je valjda pozitivan element, uglavnom). Ne radi se o biznisu od koga sam planirao da se obogatim ili da baziram svoju egzistenciju, ja se bavim drugacijim stvarima u tu svrhu. Mada, da je uspelo i krenulo, bila bi to lepa kontribucija...ma nema veze, mozda kasnije kad se malo bolje umrezim .Bilo kako bilo, zahvalan na podrsci i sto mi drzite ledja...
|
|||
|
|||
|
[quote=Score;30617]Ja tražio, tražio I nisam našao srpski restoran nigde pa resih da napravim jedan...treba mi kuvar koji zna naše specijalitete, uključujući roštilj, ima papire- GC, I stanuje u mojoj blizini, oko San Jose-a. I jedan konobar.-ica, sa relativnim engleskim. Pa da probamo...
[/QUOTAko vazi jos uvek radio bih.poznajem dobro srpsku kuhinju,a i americku ako zatreba.Miki |
![]() |
|
|