![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=kovac80;32080]Jeli ti se otvorila zadnja stranica? Jesi li uzeo confirmation number? Ako jeste, mislim da ne treba da brines. Mislim (nisam siguran) da se ne bi mogao dva puta registrovati sa istim podacima.[/QUOTE]Da drugi put sam dobio confirmation number,mada ja mislim da moze se dva puta registrovati,ti nigde neukucavas maticni broj ili bilo sta,moguce je da dva coveka zive na istoj adresi sa istim imenom i prezimenom.
|
|
|||
|
|||
![]()
Meni se to isto danas desilo.Dugo sam cekao da mi se pokaze broj potvrde i na kraju sam ponovio continue.Pojavila se greska i mogucnost da idem na osvezi, sto sam i ucinio i sada ne znam sta da uradim, jer jos imam mogucnost da idem na continue.Ne znam da li ce to biti protumaceno kao drugo prijavljivanje, jer su svi podaci primljeni
|
|
|||
|
|||
![]()
naime kod pitanja 8e. District/County/Province/State sta tacno treba da napisem. ja sam iz novog sada .
i kod pitanja 12. What is the highest level of education you have achieved, as of today? zavrsio sam fakultet . da li je to university degree? hvala |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=bigas13;32097]naime kod pitanja 8e. District/County/Province/State sta tacno treba da napisem. ja sam iz novog sada .
i kod pitanja 12. What is the highest level of education you have achieved, as of today? zavrsio sam fakultet . da li je to university degree? hvala[/quote] Pa pises normalno. Novi Sad, Vojvodina, Serbia... Ako si zavrsio fakultet onda je university degree.
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
Sta u delu sa podacima za spouse last/familly name pisem moje udato ili devojacko prezime?
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Jack Sparrow;32070]Da ne otvaram novu temo,kako mogu da proverim da se nisam prijavio 2 puta ako je i moguce dva puta da prodje prijava,prvo mi je bio kad sam trebao sve da potvrdim neki eror na stranici i pisalo da risfresujem stranu i da cekam,medjutim nista se nije desavalo pa sam onda sve opet popunio i to je proslo.
Da li je moguce da su mogle dve prijave da mi prodju sto automatski znaci diskvalifikacija,kako to mogu da proverim Pozz[/QUOTE] Sve bi trebalo biti u redu. Meni se ista stvar dogodila, a prijavio sam se prvog dana. Izbacilo mi je u smislu prazna stranica, grešku što već (jednostavno nije reagiralo od prve) nakon što sam kod potvrde podataka jednom pritisnuo submit. Ja nisam ispunio sve ponovo od početka već sam se jednostavno vratio nazad koristeći browser (jedini način kako sam mogao), pritisnuo submit još jednom i dobio sam tada Confirmation Number. Isto me blaga panika uhvatila, pitao ovdje na forumu da bi došli do zaključka da je u pitanju overload servera zbog mnogobrojnih prijava. Ne može i ne bi smjelo šta da bude dupla prijava jer dobio si samo jednom taj Confirmation Number kad ti je iz drugog puta reagiralo kao i meni tako da je sve ok. :) |
|
|||
|
|||
![]()
I ja imam nedoumice za pitanje 8.Mailing Addres:
Sta stavljam pod 8d i 8e? Posto sam iz Ivanjice,da li stavljam: 8d.Ivanjica(samo) i 8e.Ivanjica,Serbia?? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Jack Sparrow;32084]Da drugi put sam dobio confirmation number,mada ja mislim da moze se dva puta registrovati,ti nigde neukucavas maticni broj ili bilo sta,moguce je da dva coveka zive na istoj adresi sa istim imenom i prezimenom.[/QUOTE]
Imam jedno pitanje?Kako cu aplicirati ako imam 3 godisnju skolu??I sta trebam uciniti?? |
|
|||
|
|||
![]()
Treba mi mala pomoc za par polja, kome nije tesko :ajojoj:
1. [B]8a. In Care Of[/B] Mogu li ovdje da upisem ocevo ime i prezime, kao primalac, ili da ne popunjavam uopste ovo polje ako nije znacajno? 2. [B]8b. Address Line 1[/B] Kako da podesim ime ulice engleskom jeziku? Ako je, primjera radi, [I]ulica Marka Marulica 12[/I], sta tacno da ukucam? 3. [B]8c. Address Line 2[/B] Sta se ovdje popunjava? Je li neka alternativna adresa ili? 4. [B]8e. District/County/Province/State[/B] Nije mi bas najjasnije sta da ovdje upisem. Iz Sarajeva sam inace. I sto se fotografije tice, pogledala sam pravila, ali nisam vidjela negdje ima li veze da li je kosa pustena ili ne? :==D: Mozda zvuci smijesno ali meni jednom kada sam se slikala za pasos ne dadose da ostavim kosu svezanu u rep :tot: Hvala unaprijed. |
|
||||
|
||||
![]()
Posto vec treci put pokusavam da napisem poruku, uvek mi se nesto zaglupi browser, napisacu samo u kratke crte.
Adrese pisete onako kao sto vam i jeste. Ne znam zasto svi razmisljate toliko o adresi, svakako preko adrese se ne salje nista. Adresu pisete kao da sa letovanja saljete razglednicu kuci. Nista vise nista manje Treba mi mala pomoc za par polja, kome nije tesko :ajojoj: [I]1. [B]8a. In Care Of[/B][/I] [I]Mogu li ovdje da upisem ocevo ime i prezime, kao primalac, ili da ne popunjavam uopste ovo polje ako nije znacajno?[/I] [COLOR=blue] (Ovde pises tvoje ime ako zivis na adresi ako sto i tvoji roditelji, ako ne onda mozes da pises ocevo ime. Bas ako sto kaze, kome je namenjena posta. Ako neces da stavis svoju adresu iz nekog razloga, i odlucis da stavis prijateljevu adresu, naravno da ces pisati ime ko zivi tamo)[/COLOR] [I]2. [B]8b. Address Line 1[/B][/I] [I]Kako da podesim ime ulice engleskom jeziku? Ako je, primjera radi, ulica Marka Marulica 12, sta tacno da ukucam?[/I] [COLOR=blue](Pises adesu kao sto i jeste, nist se ne menja. imena , adrese i imena gradova(sem glavnih) ostaje isti. Dakle stavljas kao sto i pise.) [/COLOR] [I]3. [B]8c. Address Line 2[/B][/I] [I]Sta se ovdje popunjava? Je li neka alternativna adresa ili?[/I] [COLOR=blue](Ovde stavljas ako zivis u stanu,pa recimo broj stana, ulaza, lamela, sprat.)[/COLOR] 4. [B]8e. District/County/Province/State[/B] Nije mi bas najjasnije sta da ovdje upisem. Iz Sarajeva sam inace. [COLOR=blue](Ne znam kako je to kod vas tacno podeljeno, al u Srbiji se pise recimo: Novi Sad, Vojvodina, Serbia. Znaci: Grad, Pokrajna, Drzava.)[/COLOR] [I]I sto se fotografije tice, pogledala sam pravila, ali nisam vidjela negdje ima li veze da li je kosa pustena ili ne? :==D: Mozda zvuci smijesno ali meni jednom kada sam se slikala za pasos ne dadose da ostavim kosu svezanu u rep :tot:[/I] [I]Hvala unaprijed.[/I] Za sliku ne znam da ti odgovorim, jer nisam nasao nigde u uputstvima sta sa kosom. Generalno mizslim da to nije problem. Al neka ti odgovori neko ko ima duzu kosu, a da ima iskustva.
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pomoc oko prijave.. | bigas13 | Stare teme | 3 | 02.11.2012 13:08 |
greska prilikom prijave | marzik | Stare teme | 4 | 19.07.2011 23:57 |
Connection reset kod prijave | ferrigno | Stare teme | 21 | 28.10.2009 19:37 |
![]() |