![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hmm ovi moji mi nisu dozvolili da je dodam kao vozaca jer nema americku vozacku, ja placam liability + collision jer sam uzeo auto na kredit. Pricam o 21st century (sada su deo StateFarm). Koja je osiguravajuca kuca u pitanju? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sto se malog mesta tice, mislim da je ovde ok (bar iz mog iskustva) ionako se odvezes dve ulice dalje od DMV-a i vratis nazad. Ono sto me ubedjuju je da izbegnem learners permit jer ce onda poceti istorija od sada, mozda je i meni pocela (nemam pojma) ali ja nisam imao learners permit uopste. Otisao sam polozio testove i sutradan dosao i polozio voznju. Meni tamo bar na podacima o polisi pise da sam polozio sa 16 godina, medjutim u pravu se gleda se samo istorijat u US. Jesi ti uzimala taj damage waiver? Pretpostavljam da u tom slucaju ona mora da iznajmi kola a ne ja :-)? |
|
|||
|
|||
![]()
I da preporucim svima koji trenutno mozda traze osiguranje, 21st Century su bili najpovoljniji kad sam kupovao.
|
|
||||
|
||||
![]()
Active Insurance, 1034 N Ashland Ave, Chicago, IL
Mada ovo je lokalna low cost agencija... |
|
|||
|
|||
![]()
U e-enterprise i kod Budget-a kad iznajmis kola spouse vozi bez problema. Npr. iznajmi muz, pokriva i da vozi zena. Zena koja ima vozacku naravno.
Nemam pojma, izgleda da je svugde drugacije. Meni u Indijani i ostalima tamo nisu davali da idemo na driving test bez dva meseca na learners permit (sa sve medjunarodnim dozvolama). Ali mi smo bili u mestu sa jako velikom populacijom internacionalaca. |
|
|||
|
|||
![]()
A cekaj, ima li ona ikakvu vozacku (medjunarodnu)? Ako nema vozacku ja mislim da ne moze da dobije osigranje prosto jer jos uvek nije vozac.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ovde vazi pravilo sto se tice saobracaja da sa srpskom mozes da vozis dva meseca od dolaska, za internacionalnu te pitaju samo u rent a car-u. |
|
|||
|
|||
![]()
Nije lose sto nase nove srpske dozvole imaju napisano i na engleskom, jer ona nasa "medjunarodna" je uzas.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Za vreme dok si vozila sa learners permitom da li si imala neko osiguranje? S kim si vozila? Posto ovde je pravilo da sa tobom mora biti licencirani vozac u kolima svo vreme. |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam uopste vozila, nisam imala kola. Cekala sam datum da polažem vožnju, pozajmila auto sa obicnim manuelnim menjacem i položila.
|
![]() |
Tags |
auto osiguranje, liability insurance |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zdravstveno osiguranje | Veronika | Vodič za emigrante | 372 | 22.05.2018 06:08 |
Zdravstveno osiguranje u USA | orozinho | Vaša strana | 13 | 07.03.2013 21:14 |
Auto damage appraiser | radjen | Vaša strana | 12 | 05.07.2012 18:19 |
Iznajmili auto | pence | Vaša strana | 5 | 12.11.2008 20:24 |
Auto from USA to here | Macedonia Ohrid | Vaša strana | 8 | 16.09.2008 18:13 |
![]() |