![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Tetovaze i ostalo :) » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Mi imamo tetovaže, i nije bio nikakav problem. I nisu baš male
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Xixixixixixi, neće ako se velike. Ako je nešto sitno, ne računa se
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako vas gole nisu skidali zbog "ne bas malih tetovaza" ne verujem da ce i mene :P
|
|
|||
|
|||
![]()
ajde ljudi ne panicite bez veze. nije ovaj tip u problemu zbog tetovaza, vec zbog onoga sta te tetovaze predstavljaju. Vangelistexas, lepo si objasnio sve sta on ima, pa nece vas sigurno cimati sto imate "cvet na dupetu". a iznaju oni vrlo dobro sta je metalika.
koliko ljudi paranoisu oko ovog izvlacenja, ne bi me cudilo da se sad pojave likovi sa sumanutim idejama tipa - radila sam privremenu tetovazu pre pet godina, nadam se da mi nece praviti problem, mislim, pa ipak je to bilo samo tatoo u obliku srca ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jooj ljudi,sad sam se zabrinuo...
Ja imam istetovirano ime svoje majke (Aleksandra,i stihove SVE STO RADIM JA RADIM ZBOG NJE) na ledjima.Zaista ne znam da li bi to mogao biti problem.Molim vas da mi kazete vase misljenje.Hvala unapred. |
|
||||
|
||||
![]()
problem nije u samoj tetovaži pogotovu ne ime majke, nego u tome (jer su oni istrenirani da prepoznaju sumnjive tetovaže) ako je tetovaža sumnjiva, dakle bez brige
|
|
||||
|
||||
![]()
ja, blago meni, imam pentagram i reci na kineskom, samo da ne ispadnem na kraju neki kineski okultista srpskog porekla
![]() |
![]() |
Tags |
tattoo, tetovaze |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Serbish, Englesko-Srpski, Srpsko-Engleski, (Ne)pismenost i ostalo... | Smith6000 | Stare teme | 53 | 14.10.2010 00:46 |
Placanje na intervjuu kreditnom karticom (i ostalo cime Landu upropastismo temu!) | landlord | Stare teme | 71 | 18.03.2009 15:46 |
Smajliji, emotikoni i ostalo... | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 25 | 08.10.2008 22:37 |
![]() |