![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Dodatno izvlacenje 22.10.2012 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Došlo vreme da se krene kući.
Dopisujemo se sutra zorom. Da vidimo kakva će nam biti sreća. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam sada proverio za sebe i suprugu i kao sto sam i ocekivao nista se nije promenilo. Mozda i nije ni bilo dodatnog izvlacenja pa se nista nije ni moglo promeniti. Verovatno ce se ljudi u narednim danima vise baviti time da li je ili nije bilo nekog izvlacenja nego dobitkom jer ne verujem da ce amerikanci izdati neko obavestenje o dodatnom izvlacenju. Cujemo se 1. Maja. Ko dobije tad taj i ide jer sve ovo ostalo je smejurija.
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo sada je 6:53PM kad ovo pišem i ja se ipak nadam da možda kasne sa objavljivanjem tih novih rezultata jer iako smo od njih navikli krajnju nepreciznost, neodgovornost, neažurnost, ipak mislim da će se udostojiti da napišu nešto da se zna tačno da li je došlo do dodatnog izvlačenja i koja je uopšte situacija u vezi toga. Jer čini mi se da su isto 1. Maja kasnili oko sat vremena. Aj pozdrav!
|
|
|||
|
|||
![]()
well, not been selected again...
Mislim da se nece ništa promijeniti iako je sad vec prošlo 19 sati ![]() better luck next time |
|
||||
|
||||
![]()
"The state department has yet to fill the green card quota from last year, so there will be a re-drawing to find new winners on October 22, 2012."
Fingers crossed, ja se i dalje nadam da bude nešto od toga... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ko je citiran u tvom postu? Valjda za toliko znamo da kad se citira, kaze se ko je to rekao/napisao (cuveni copy/paste nikako da se ili iskoreni ili dobije pravilnu formu). Hvala.
|
|
||||
|
||||
![]()
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, od silnog uzbuđenja zaboravih napisati izvor, moja greška. Jest da citat nema neku težinu s obzirom na izvor, but a girl can always hope...
|
|||
|
|||
![]()
Ako imamo dobitnike iz Azije znaci da je bilo izvlacenje. To sto nas sa foruma nema medju dobitnicima to je druga stvar. Doslo je vreme kada se dobitnici uclanjuju na forum tek kada budu izvuceni.
1. Maja nismo ni imali tu noc dobitnike medju starim clanovima foruma. Tek sutradan je krenulo sa dobitnicima uclanjenjenjem na forum dobitnika. To je tako. Broj i pritisak novih igraca u odnosu na stare igrace je iz godine u godinu sve veci i ako niste od 18h do sada izvuceni necete ni biti. Prosto nema tu vise cudjenja u fazonu kako nema dobitnika sa foruma. Pregazio nas je broj novih igraca. Sutra ili narednih dana cemo imati nove dobitnike na forumu kada pocnu nova uclanjenja. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Statistika DV Lutrije od 1995 - 2011 godine i oktobarsko izvlacenje :) | oskark | Vaša strana | 5 | 13.08.2012 02:34 |
Sretna vam 2012 | feanor997 | Vaša strana | 5 | 02.01.2012 16:24 |
Izvlacenje ce biti ponovljeno 15.jula 2011. | MrDax | Prva koverta | 97 | 25.07.2011 10:38 |
![]() |