![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=vrhunski;33881]Ja sam aplicirao za secured credit card od capital one dao $200 a oni mi odobrili $400 minusa. Fora je samo da kad popunjavate online aplikaciju da napisete da Vam je income 60.000 i sve ce biti ok. :)[/QUOTE]
vrhunski saljem ti podatke na PP-ime racuna / programa i kako se zove banka koja izdaje bakovne racune i kreditne kartice bez SSN-a -ti si meni poslao link za poslove u US pa da ti se oduzim .. a onima koji neveruju u to da moze da se dobije kreditna kartica i americki bankovni racun bez ssn-a - sta da vam kazem ...?!..cemu ta negativnost ako kazem da ima i da desetine hiljade turista ,studenata i poslovnih ljudi iz EU koji to koriste i tovaraju americke racune bez ssn-a mislim dosta vise tog sindroma ''ako ja neznam to nepostoji'' itd na ovom forumu..dozvolite da ima nesto i van sfere vaseg znanja i iskustva -mnoge stvari su na ovom sajtu postavljene nakaradno i daju izvitoperenu sliku kojecega u americi ..ko hoce neka mi posalje privatnu poruku za ime banke ako hoce da to odradi a ostali slusajte sta zana kaze ona zna najbolje hehehe ..:no: Last edited by bora; 14.11.2012 at 00:59. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dejancic;33874]Izvini gazda Jezdo, nisam te odmah prepoznao... :ohman:[/QUOTE]
au druze i ti si 4 godine u americi?- bolje se vrati kuci ako ni semu za otvranje racuna bez ssna- nisi provalio...sramota!-da nije zalosno bilo bi smesno :nene: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Maruko;33877]A isto tako ti unapred obezbede posao, stan i automobil, a koga mrzi da ceka pet godina da aplicira za drzavljanstvo njemu obezbede lepu, mladu i situiranu Amerikanku da se uda za njega i tako ubrza proces naturalizacije.[/QUOTE]
koja tebe muka naterala rodjace da se javljas ?..hvalis se sopstvenom nesposobnoscu?:drool: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dreamerns;33864]Ne placa se nikakva provizija, dobijes 4k$ kao dzeparac, a imas kreditnu liniju koliko hoces. U slucaju da predjes 10k$ kredita, banka ti oprasta dug, izvini ti se sto je samo 10k$ i onda mozes ponovo da trosis. Ovi ovde sto uzimaju secured i slicno da bi napravili neki kreditni score, to su sve debili i budale...pare se u americi dele sakom i kapom (cak ne moras da budes ni prisutan).[/QUOTE]
izlupa se ti druze ..a cinilo mi se da si pametan covek po nekim postovima ..:no:..STETA..bolje se vrati za NS |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=bora;33898]koja tebe muka naterala rodjace da se javljas ?..hvalis se sopstvenom nesposobnoscu?:drool:[/QUOTE]
Nisam ja za Vas nikakav "rodjak", hvala Bogu! U ovoj rečenici ste bar pravilno upotrebili rečcu "ne", spojeno, u reči "nesposobnost". Inače, da Vas naučim da se u "neznam" i "nepostoji" piše odvojeno. Primer rečenice: [I]NE ZNAM zašto nam član Bora ne napiše javno lak način za dobijanje kredita. Verovatno zato što isti NE POSTOJI.[/I]
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Maruko;33902]Nisam ja za Vas nikakav "rodjak", hvala Bogu!
U ovoj rečenici ste bar pravilno upotrebili rečcu "ne", spojeno, u reči "nesposobnost". Inače, da Vas naučim da se u "neznam" i "nepostoji" piše odvojeno. Primer rečenice: [I]NE ZNAM zašto nam član Bora ne napiše javno lak način za dobijanje kredita. Verovatno zato što isti NE POSTOJI.[/I][/QUOTE] izvini ja sam se rodio i skolovao u francuskoj pa mi pisanje srpskog neide bas najbolje ponekad asto se tice reci rodjak mi tako na francuskom zovemo klosare na ulici-u a i sve one koji su izasli iz sikare oko juzne pruge a da nacin postoji -postoji ali moraces rodjace da me okrenes na PP da ti kazem ...cisto onako das e zezam malo sa vama sto ste tamo toliko godina a veze nemate sa zivotom nego prodajete ovde maglu na forumu ljidima koji cetek da idu tamo preko bare ...ti ako budu slusali vase savete bolje dase odmah obese nego da dolaze PS ako je tvoj francuski ovako dobar slobodno napisi odgovor na tom jeziku i dobro si odabrao homera simpsona - to ti je uzor?- meni su braca karabatic |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=bora;33903]izvini ja sam se rodio i skolovao u francuskoj pa mi pisanje srpskog neide bas najbolje ponekad
asto se tice reci rodjak mi tako na francuskom zovemo klosare na ulici-u a i sve one koji su izasli iz sikare oko juzne pruge a da nacin postoji -postoji ali moraces rodjace da me okrenes na PP da ti kazem ...cisto onako das e zezam malo sa vama sto ste tamo toliko godina a veze nemate sa zivotom nego prodajete ovde maglu na forumu ljidima koji cetek da idu tamo preko bare ...ti ako budu slusali vase savete bolje dase odmah obese nego da dolaze PS ako je tvoj francuski ovako dobar slobodno napisi odgovor na tom jeziku i dobro si odabrao homera simpsona - to ti je uzor?- meni su braca karabatic[/QUOTE] U tom slučaju, challenge accepted, RODJAČE (koristim ovu reč, jer sad kad ste mi je pojasnili, čini mi se da je prikladna za Vas). Eh bien, juste pour dire que je ne suis pas encore en Amérique, et j'espère que quand je y arriver un jour, je ne voudrais pas vous rencontrer, parce que j'ai peur que certains de votre stupidité pourrait transférer lors du contact initial. Je ne comprends toujours pas pourquoi tu ne donner les détails de crédit en public, peut-être vous êtes juste un troll, ou devrais-je dire un trou du cul. A Homera sam izabrao zato što mozak definitivno mora da se isključi da bi se istolerisali trolovi poput Vas. Još neko pitanje? Ali, molim Vas da bude javno, jer PP prepiskama pomažemo samo sebi, a ovaj forum je ipak napravljen da se više ljudi informiše pre odlaska u nepoznato.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Maruko;33904]U tom slučaju, challenge accepted, RODJAČE (koristim ovu reč, jer sad kad ste mi je pojasnili, čini mi se da je prikladna za Vas).
Eh bien, juste pour dire que je ne suis pas encore en Amérique, et j'espère que quand je y arriver un jour, je ne voudrais pas vous rencontrer, parce que j'ai peur que certains de votre stupidité pourrait transférer lors du contact initial. Je ne comprends toujours pas pourquoi tu ne donner les détails de crédit en public, peut-être vous êtes juste un troll, ou devrais-je dire un trou du cul. A Homera sam izabrao zato što mozak definitivno mora da se isključi da bi se istolerisali trolovi poput Vas. Još neko pitanje? Ali, molim Vas da bude javno, jer PP prepiskama pomažemo samo sebi, a ovaj forum je ipak napravljen da se više ljudi informiše pre odlaska u nepoznato.[/QUOTE] Ah, obozavam srpski jezik a i nedostaje mi toliko puta bas ta strana - nema teorije to na engleskom (ali moj Google kaze da ocitito moze na francuskom :grin:). Nece biti odgovora, covek je "otisao" - nema potrebe da bude zezanja, trolovanja ili nerviranja, jer ljudi ljudi koji su ovde nisu ilegalci koji ne pricaju engleski i rade na crno po kafanama i prodavnicama, seleci se iz grada u grad dok umisljaju da su nesto sto nisu. Nema potrebe da prelazis granicu krijuci se u gepeku kad imas pasos, tako da nema ni potrebe da otvaras racun bez SSN. Ne? Perspektiva je drugacija. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Zana;33905]Ah, obozavam srpski jezik a i nedostaje mi toliko puta bas ta strana - nema teorije to na engleskom (ali moj Google kaze da ocitito moze na francuskom :grin:). Nece biti odgovora, covek je "otisao" - nema potrebe da bude zezanja, trolovanja ili nerviranja, jer ljudi ljudi koji su ovde nisu ilegalci koji ne pricaju engleski i rade na crno po kafanama i prodavnicama, seleci se iz grada u grad dok umisljaju da su nesto sto nisu. Nema potrebe da prelazis granicu krijuci se u gepeku kad imas pasos, tako da nema ni potrebe da otvaras racun bez SSN. Ne? Perspektiva je drugacija.[/QUOTE]
Ništa ja ovde ne bih ni dodao ni oduzeo. Sve je tako lepo rečeno. :D
|
|||
|
|||
![]()
Upozorenje za članove foruma:
Ako Vam neki član preko privatnih poruka kaže da može da se otvori kreditna kartica bez SSN-a, reč je o prevari (proverili smo u nekoliko banaka, uključujući Citi i BofA). Obratite pažnju na sledeće crvene zastavice: - Nije potrebno da budete prisutni, obaviće to neko umesto Vas - Banka traži da se depozituje novac, šatro "da stoji neko vreme" Taj novac najverovatnije više nikada nećete videti, jer je reč o klasičnoj prevari. NE ŠALJITE Vaše podatke (ni novce) nikome koga ne znate LIČNO. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Banke, kreditne kartice, računi u Americi | stizeljeto | Vodič za emigrante | 888 | 25.02.2024 12:48 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Top 5 razloga zasto volim kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.12.2008 08:55 |
Ukradeni broj kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.11.2007 16:59 |
Kako se zaštiti od prevara preko interneta | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 28.06.2007 19:30 |
![]() |