![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Znao sam... Sta's kad sam konj... Sledeci put nista ne prepustam slucaju... Najgore je sto sam imao neki osjecaj da cu bas sad dobiti GC... :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma procice, nemoj se bezveze nervirati oko toga. :)
|
|||
|
|||
![]()
ma tvoja je odlicna pogledaj [URL="http://img835.imageshack.us/img835/5111/57522236398074479202168.jpg"]moju[/URL] , ali nije vise ni bitno prosla ne prosla kad sam izgubio k. broj :a078:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=slobo2712;36092]ma tvoja je odlicna pogledaj [URL="http://img835.imageshack.us/img835/5111/57522236398074479202168.jpg"]moju[/URL] , ali nije vise ni bitno prosla ne prosla kad sam izgubio k. broj :a078:[/QUOTE]
a reci realno, jesi proveo bar minut na stranici gde pise u kom formatu treba slika da bude? |
|
||||
|
||||
![]()
@slobo2712
Obzirom kakvu si sliku poslao, ja mislim da se uopste ne trebas nervirati sto nisi zapamtio broj :grin: Da se na onom gelenderu naslo jos par jarana i to svaki sa nektarovim pivkanom u ruci slika bi bila potpuna :grin: Jos da ti neki drzi usi... :grin: edit: nemoj da se ljutis, moram malo da se nasalim :)
(Amer u pokusaju od 01.11.2012.)!!!!!!!!! DV 2014 x2 DV 2015 x2 DV 2016 x2 DV 2017 x2 DV 2018 x2 DV 2019 x2 DV 2020 x2 DV 2021 x2 DV 2022 x2 Last edited by ASSI; 22.02.2013 at 20:32. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE="ASSI;36098"]@slobo2712
Obzirom kakvu si sliku poslao, ja mislim da se uopste ne trebas nervirati sto nisi zapamtio broj :grin: Da se na onom gelenderu naslo jos par jarana i to svaki sa nektarovim pivkanom u ruci slika bi bila potpuna :grin: Jos da ti neki drzi usi... :grin: edit: nemoj da se ljutis, moram malo da se nasalim :)[/QUOTE] Ma kako da se ljutim bas si me fino nasmijo :) .Jbg kad je lutrija izasla ja sam tad i sazno za nju procito u nekim novinama,nisam ni znao za ovaj forum i da su tako striktna pravila za sve.Nisam ni vjerovo u to pa reko et samo da popunim.Al sad znam za ovaj forum pa ove godine ako bude opet valjda cu se uspjesno prijaviti.I ako me ne izvuce nastaviti se prijavljivati citav zivot : ) Sent from my HTC Sensation XE using Forum Runner |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=slobo2712;36102]Ma kako da se ljutim bas si me fino nasmijo :) .Jbg kad je lutrija izasla ja sam tad i sazno za nju procito u nekim novinama,nisam ni znao za ovaj forum i da su tako striktna pravila za sve.Nisam ni vjerovo u to pa reko et samo da popunim.Al sad znam za ovaj forum pa ove godine ako bude opet valjda cu se uspjesno prijaviti.I ako me ne izvuce nastaviti se prijavljivati citav zivot : )
Sent from my HTC Sensation XE using Forum Runner[/QUOTE] Drug ovaj odgovor ti ne pije vode : izgledas mlad, ali i da si do 18 godina bi znao kako izgleda slika za dokumente! (pasos, licna karta, samo to da ti je palo na pamet znao bi kakva slika se ocekuje) Lutrija je trajala mjesec dana (aplikacija za lutriju), mogao si se raspitati, ako ne googlati. Uglavnom sretno ti za narednu godinu!
|
||||
|
||||
![]()
Evo I ovde cu da postavim isto pitanje
Zdravo svima Imam jedno pitanje oko fotografije.Imeno slikali smo se kod profesinalnog fotografa I napravio slike bas kako sto treba po uputsvom.Preko validatora prolaze I mislim da su ok. Jedino kad uradim propertis I kad vidim dimenzije fotografije su 21,7 x 21,7 cm sto je dosta velik format.Ja u upatsvima za lotariju nisam uspeo da nagjem koliko je propisana dimenzija slike koja se salje. Neznam I dali ukoliko apliciram sa ovakvim slikama moze da me diskfalifikuju. Ako smanjim dimenzije na 5x5 cm onda dobijam velicinu od oko 5o kb Unapred hvala |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=jony001;41160]Evo I ovde cu da postavim isto pitanje
Zdravo svima Imam jedno pitanje oko fotografije.Imeno slikali smo se kod profesinalnog fotografa I napravio slike bas kako sto treba po uputsvom.Preko validatora prolaze I mislim da su ok. Jedino kad uradim propertis I kad vidim dimenzije fotografije su 21,7 x 21,7 cm sto je dosta velik format.Ja u upatsvima za lotariju nisam uspeo da nagjem koliko je propisana dimenzija slike koja se salje. Neznam I dali ukoliko apliciram sa ovakvim slikama moze da me diskfalifikuju. Ako smanjim dimenzije na 5x5 cm onda dobijam velicinu od oko 5o kb Unapred hvala[/QUOTE] То неће да може ;) Примјетио сам доста контрадикторности у овом коментару, прије свега ако сте били код професионалног фотографа и урадили све како треба онда не би имао погрешну димензију фотографије, зар не? Прописана димензија слике је 600 Х 600 пиксела. Ево га и калкулатор... [url]http://www.translatorscafe.com/cafe/units-converter/typography/calculator/pixel-(X)-to-centimeter-%5Bcm%5D/[/url] |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=minimaxus;41161]То неће да може ;)
Примјетио сам доста контрадикторности у овом коментару, прије свега ако сте били код професионалног фотографа и урадили све како треба онда не би имао погрешну димензију фотографије, зар не? Прописана димензија слике је 600 Х 600 пиксела. Ево га и калкулатор... [url]http://www.translatorscafe.com/cafe/units-converter/typography/calculator/pixel-(X)-to-centimeter-%5Bcm%5D/[/url][/QUOTE] Hvala na odgovoru Sto se tice fotografa mislim da je profesionalan jer ima studio odavno. Slika je 600x600 piksela Problem je bio u rezolucii bila je 72 DPI Kad promenis na 96 DPI dobije se tacna dimenzija Mislim da je sad ok Hvala minimaxus |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ispravnost fotografija za prijavu na DVL | nenadbdc | Stare teme | 1 | 02.10.2012 19:24 |
fotografija, dimenzije, kvalitet... | bmilos | Stare teme | 263 | 04.11.2011 23:45 |
![]() |