![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
moj slucaj je malo drugaciji..
ja zivim u juznoj africi i isao sam na intervju ovde u johanezburgu. sve je ok bilo dok nismo poceli da pricamo o parama i poslu itd. ja sam mu rekao da cu da trazim transfer u ameriku u istoj firmi za koju ovde radim. to mu nije bas bilo dovoljno pa mi je trazio affidavit of support od nekog i USA. to sam sredio i poslao njima i sada cekam. znacu za koji dan.
2012/2013 - Izvucen 2013EU00028XXX 29.04.2013 - Poslati papiri u Kentucky 05.05.2013 - Stigli papiri u Kentucky 16.05.2013 - Notifikacija o intervju 05.07.2013 - Lekarski 23.07.2013 - Intervju 30.07.2013 - Viza u pasosu! 23.12.2013 - Letim |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Fridex;39881]moj slucaj je malo drugaciji..
ja zivim u juznoj africi i isao sam na intervju ovde u johanezburgu. sve je ok bilo dok nismo poceli da pricamo o parama i poslu itd. ja sam mu rekao da cu da trazim transfer u ameriku u istoj firmi za koju ovde radim. to mu nije bas bilo dovoljno pa mi je trazio affidavit of support od nekog i USA. to sam sredio i poslao njima i sada cekam. znacu za koji dan.[/QUOTE] Hmmmm Da li imaš nekoga u USA ili si nekako drugačije sredio affidavit of support? Ja tamo nemam nikoga, zapravo imam ali nismo u nekom kontaktu pa mi se i neda baš da nekoga molim. Želim ti sve najbolje, pozZ |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=macodlak;39889]Hmmmm
Da li imaš nekoga u USA ili si nekako drugačije sredio affidavit of support? Ja tamo nemam nikoga, zapravo imam ali nismo u nekom kontaktu pa mi se i neda baš da nekoga molim. Želim ti sve najbolje, pozZ[/QUOTE] Srecom imam neke prijatelje i oni su popunili affidavit. Proslo je ok i dobio sam vizu u pasosu!!!!!!!!!!!
2012/2013 - Izvucen 2013EU00028XXX 29.04.2013 - Poslati papiri u Kentucky 05.05.2013 - Stigli papiri u Kentucky 16.05.2013 - Notifikacija o intervju 05.07.2013 - Lekarski 23.07.2013 - Intervju 30.07.2013 - Viza u pasosu! 23.12.2013 - Letim |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi prijatelji, pošto očekujem , da ću biti pozvan na intervju od oktobra, za 2014, vidim da ovde pišu da se traži da se tom prilikom pokaže neki AFFIDAVIT( izjava podrške) od nekog iz Amerike. Može li mi neko bolje objasniti o čemu se radi, i pošto imam prijatelje u Americi, gde da nađu taj obrazac, da ga popune i pošalju mi. Da bih ga sa sobom poneo na intervju. Unapred zahvalan
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragi FRIDEKSU, pošto vidim da si SVE uspešno završio, samo da te pitaM. Da li na svom meilu iz Kentakija, dobijem datum i vreme intervjua , ili NE!!!! I ako oni obaveštavaju, koliko vremenski to PRE URADE !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sponsor popuni form I-134. Primjer I-134 ima na web site: ....immihelp.com/visas/visitor/sample_i134.pdf
pred ovlaštenim službenim licem se zakune i obavezno mora da potpiše svojeručno i-134 Uz to sponzor treba od sponzora kopija SVIH strana njegovog pasoša, ko je citizen ili legl resident kopija green card . Utz to treba od sponzora za zadnje tri godine: 1. kopije zadnjih Tax Returns (annual) T.J. . 1040 (income tax return) for past 3 years (ili za zadnu tekuću godinu) ILI 2. Transcripti od Tax Returns (sponzor može dobiti kopije transkripta ako popuni obrazac na web site: ...usgovinfo.about.com/gi/o.htm?...pdf/f4506t.pdf) i pošalje na odgovarajuću adresu koja se nalazi u obrascu Zatim treba W2 (wage and tax statement) od svih poslova za zadnju godinu Employment letter (ili pay stubs) INSTRUKCIJE ZA POPUNJAVANJE I-134: web site ....immihelp.com/visas/visitor/i134.html web site....path2usa.com/immigration/...guidelines.htm Krajnji rezultt: I-134 koji se može poslati poštom, faxom ili e-mailom. :bravo: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Taty2;39972]Sponsor popuni form I-134. Primjer I-134 ima na web site: ....immihelp.com/visas/visitor/sample_i134.pdf
pred ovlaštenim službenim licem se zakune i obavezno mora da potpiše svojeručno i-134 Uz to sponzor treba od sponzora kopija SVIH strana njegovo Zatim treba W2 (wage and tax statement) od svih poslova za zadnju godinu Employment letter (ili pay stubs) INSTRUKCIJE ZA POPUNJAVANJE I-134: web site ....immihelp.com/visas/visitor/i134.html web site....path2usa.com/immigration/...guidelines.htm Krajnji rezultt: I-134 koji se može poslati poštom, faxom ili e-mailom. :bravo:[/QUOTE] Yna;i, kako sam rayumeo , NA INTRVJU SE TRAŽI I DOKAZ O ODREĐENOJ KOLIČINI NOVČANIH SREDSTAVA, ako se dobije viza i ide za Ameriku !* To nigde ne piše u Instrukcijama !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Negde u ranijim postovima pise da za Srbiju ne treba nikakav dokaz ili pismo garancije.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Green2014;39975]Negde u ranijim postovima pise da za Srbiju ne treba nikakav dokaz ili pismo garancije.[/QUOTE]
Hvala na odgovoru. Ako samo znaš, da li nas meilom obaveštavaju o datumu intervjua i da li dokumentacija mora biti prevedena na engleski ? |
|
|||
|
|||
![]()
Dokumentacija NE mora biti prevedena na srpski. Kaze se doneti originale ili overene kopije. Nisam siguran da li je ovo i/ili pa cu doneti oba. Za obavestavanje ne znam da li salju email, ali u svakom slucaju kada izadje visa bulletin za septembar 2013 treba pogledati stutus na istom mestu gde je bila i potvrda da smo izvuceni (bar za ove nize brojeve)
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2013 - Zakazan intervju | tropfouziK | Stare teme | 4 | 07.02.2013 00:28 |
Ima li ko info , kako srediti papire ako vas firma iz US zaposli? | Lykoss | Stare teme | 12 | 05.05.2012 17:25 |
Info | albertas | Vaša strana | 2 | 09.02.2012 18:30 |
![]() |