![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]()
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://travel.state.gov/content/visa...ibilities.html Pred kraj imas Criminal and related grounds i tu tacno objasnjeno koja dela te mogu spreciti da dobijes GC. Po tome, ti bi trebalo da uz GC dobijes i status polusveca ![]() Srecno!
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala druze, i vama sretno, vi ste mali broj ne treba da brinete
![]()
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
|||
|
|||
![]()
(II) the maximum penalty possible for the crime of which the alien was convicted (or which the alien admits having committed or of which the acts that the alien admits having committed constituted the essential elements) did not exceed imprisonment for one year and, if the alien was convicted of such crime, the alien was not sentenced to a term of imprisonment in excess of 6 months (regardless of the extent to which the sentence was ultimately executed).
Kaci me ovo "the maximum penalty possible for the crime of which the alien was convicted did not exceed imprisonment for one year" a kradja je do 3 godine. @Vojo da li mozes da ostavis silvija29 moj mail dusansavic5@live.com jer ja ne mogu da je kontaktiram,obratila mi se i kaze da moze da mi pomogne ali ne mogu da joj ostavim ni pm ni visitors message,hvala unapred ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
drugo: svakao se prijavi sa djevojkom, jer ona nece imati nikakve veze sa tobom u smislu da samo tebe mogu odbiti zbog krivicnog djela ali ne i nju, jer ona nije osudjivana. tako da nista neces i ne mozes njoj upropastiti. mogu samo tebe peglati. medjutim, najgore sto mozes uraditi jeste da se ne prijavis s njom. Proces dobivanja boravisne vize osobe koja je u braku sa nekim ko ima GC traje godinama, jer se sporo rjesava, jednostavno velika je navala. To sto si osudjivan, mozda je bilo davno, ne mora da predstavlja neki veci problem, posebno jer je bila uslovna kazna. ako ces gledati pravila bas ono kako su po zakonu onda se moze desiti i da ti npr. ambasada odobri sve na intervju kada odes, i kada lijepo dodjes u ameriku na aerodrom, naletis tamo na neku budalu i on vidi sve to i kaze momak, tebi nema dalje, moras nazad, jer onaj policajac na aerodromu donosi konacnu odluku da li mozes uci u drzavu ili ne, to ti pise i u upustvima lutrije i svake vize koju dobijes. osim toga, ona ti mogu zbog presude odbiti bilo koju vizu, kako useljenicku tako i turisticku. plan da pustis samo nju da ide na intervju znaci nema nikakvog pozitivnog efekta. nego, jednostavno se vi vjencajte, predajte papire pa sta bude biti ce...ali mislim da ce te spasiti to sto si osudjen uslovno i da nece biti problema. Oni ionako hapse za sve moguce gluposti...neki dan citam uhapsili covjeka jer nije vratio knjigu u biblioteku. Po njihovim pravilima, da je on stranac, bio bi isto duzan onda da navede to u formularu - hapsen jer je zaboravio vratiti knjigu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pa trenutno mi traje uslovna 2 godine,desilo se 2012 a tek sada su mi sudili. To me najvise brine,isao bih ja da pokusam,nego samo ne zelim da nju odbiju zbog mene.
|
|
|||
|
|||
![]()
kontam. ne brini za nju, ona 100% nece imati nikakvih problema jer svako odgovara za svoja djela. Evo poslao sam email prijatelju koji je amer i radi u ambasadi pa cim mi odgovori javim ti.
|
|
|||
|
|||
![]()
@Johnywalker hvala puno,hvala svima koji ste utrosili vremena i odgovorili mi
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
pitanje @maverick: smijes li ti uopste zemlju napustiti? kako ti pise u presudi odnosno u odredbama uslovne presude?
|
|
|||
|
|||
![]()
Napisah u odgovoru "smem" i banovase me jer je poruka imala manje od 50 znakova,ne verujem.... Smem da putujem- Maverick
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban savet u vezi US vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 301 | 29.12.2013 14:14 |
POtreban savet oko odlaska u USA | maltese | Stare teme | 41 | 21.04.2011 06:23 |
Cura dobila prvu kovertu. Kada da se vencamo, sada ili kasnije | Visitors | Prva koverta | 21 | 25.02.2011 03:07 |
Nedoumice, nedoumice.. Molim savet, hitno! | nikolar | Stare teme | 19 | 07.05.2009 16:23 |
![]() |